לבנות הפורום שלום

chany

New member
לבנות הפורום שלום

אני מכירה חברת פורום אחת שיוצא לי לראות אותה מדי פעם. וכל פעם שאני פוגשת אותה, נישבר לי משהו, או קורה לי משהו, עכשיו שמעו את הקטע , בת גלים, צליל הילה וחברי הפורום, ניכנסתי לבית הרחות, זה אתר מסטי, שם גיליתי שהייתי כומר, חח והיא היתה קוסמת ומגלה עתידות בגלגול הקודם. חחחח אבל זאת האמת, רציתי לדעת, מה עלי לומר בפתיחה שאני עושה לי ולה, אנחנו לא מסתדרות יחד, לא סובלות אחת את השניה, רצתי לעשות פתיחה ולדעת אם יש אפשרות לעשות שביתת נשק ביננו, או האם נוכל להיתסדר יחד בתקופה הקרובה, מכיוון שיש לפעמים מפגשים קבוצתיים. אגב יש לנו ידיד משותף,שמיקרה הוא אחיין שלי, אני מאוד משתדלת בפגישות שלנו להיות נחמדה איתה, אבל תמיד יוצא משהו שמוציא אותי מדעתי באותו רגע ואז הכל מתחיל מחדש, מה עושים? מחכה לתשובה. וסליחה עם ההודעה שלי נשמעת קצת פרימיטיבית. אני מאמינה באנרגיה חיובית או אנרגיה שלילית. חני.

batgalim

New member
חני יקרה, בואי הסבירי לי מההתחלה...

נכנסת לאתר מיסטי ושם גילית שהיית כומר? זה נשמע לך רציני??? אנשים עוברים סדנאות שלמות והולכים למטפלים שלמדו שנים בכדי לדעת להחזיר אדם לגלגולים קודמים... דרושה היפנוזה או משהו כזה אם אני לא טועה, אז איך אפשר לגלות מה היית בגילגול קודם דרך פורום? ובנוסף - נצא בהנחה שאת היית כומר. ונצא בהנחה שהיא היתה קוסמת. מי אמר שנפגשתם בכלל או שהגלגולים שלכם היו במקביל? אז אנא הסבירי לי שוב, אולי לא הבנתי נכון...

chany

New member
בת גלים יקרה

חחחחחחחחחחחחח אני ניקרעת מצחוק. בית הרוחות היה סתם אתר מסטי שצחקתי עם חברי, כשכל אחד ראה לפי תאריך הלידה שלו מה הוא היה. כשעשינו לחברת הפורום הזאת ויצא לה שהיא היתה מגלה עתידות וקוסם. צחקנו. אבל השאלה שלי היא רצינית. עזבי את השטות הזאת בצד בת גלים. אני מאוד רוצה לדעת אם אני והיא ניסתדר כתקופה הקרובה. אני מנסה כל הזמן להיתקרב אליה, אבל לא יוצא מזה כלום. מה אני אמורה לפתוח ואיזה שאלה לשאול? עזרי לי . תודה חני

batgalim

New member
הבנתי... ../images/Emo6.gif

לרגע חשבתי שאת רצינית בחשיבות שאת נותנת לדברים האלה...
נראה לי שחשוב לך שאותה בחורה תשנה את הגישה שלה כלפיך, כי את כן משתדלת לנהוג כלפיה בחביבות וסבלנות... האם את יודעת מה יש לה נגדך ומדוע אתן לא מסתדרות? חשוב לי לדעת אם יש רקע מאחרי הדברים על מנת לדעת איזו שאלה לנסח.

chany

New member
הרקע הוא

שמהרגע הראשון לא חיבבנו אחת את השניה. אבל האם יש סיכויי שכן נחבב אחת את השניה? כבר קרו מקרים כאלו בעבר,אדם מסויים שלא עשה עלינו רושם טוב או אנחנו עליו, וכעבור כמה חודשים, היתחברנו יחד, ומאז אנחנו חברים טובים. האם יש פוטנציאל לניסיון לחיות בשלום עם אותה חברת פורום? זאת בערך השאלה שאני רוצה לשאול, אבל לא יודעת מה בדיוק לשאול, וכמה קלפים להוציא מהחפיסה לצורך הפריסה.

batgalim

New member
הכי טוב לדעתי לשאול -

מה הפוטנציאל של הקשר החברי (או אחר, איך שאת רואה את הקשר ביניכן) ביני לבין x בתקופה של 3 חודשים? 6 קלפים + קלף סיכום

chany

New member
תודה בת גלים, והנה הפריסה.

מה- נסיך המטות הפוטנציאל- אס המטבעות של הקשר החברי או הידידותי -10 גבעים ביני -6 מטבעות לבין..... -4 גביעים בשלושת החודשים הקרובים- 10 מטות סיכום, מלך החרבות. תודה רבה לך בל גלים ושבוע טוב

צ ל י ל 8

New member
לא משהו ../images/Emo4.gif

מה- נסיך המטות הפוטנציאל- אס המטבעות של הקשר החברי או הידידותי -10 גבעים ביני -6 מטבעות לבין..... -4 גביעים בשלושת החודשים הקרובים- 10 מטות סיכום, מלך החרבות. נראה לי שכמה שתנסי להיות נחמדה אליה (6 מטבעות), היא תמשיך להיות קרירה ואדישה כלפיך (4 גביעים). לדעתי אין לך הרבה מה לעשות וכדאי שתשלימי עם העניין הזה. אז שיהיה שלום שלום, אבל לא נראה כי זה יהיה מעבר. סתם מריבות וויכוחםי (מלך החרבות)

גב

New member
שלום חני ../images/Emo24.gif לדעתי...

מה- נסיך המטות הפוטנציאל- אס המטבעות של הקשר החברי או הידידותי -10 גבעים ביני -6 מטבעות לבין..... -4 גביעים בשלושת החודשים הקרובים- 10 מטות סיכום, מלך החרבות. לדעתי, מצב הדברים הוא כזה: אתן נפגשות כשיוצא, באירועים או נסיעות, דרך קרובים/חברים משותפים (גם לפי מה שסיפרת), ולכן יש שטחיות מסויימת ביחסים ביניכן. את מאוד מנסה ליצור אישהו מו"מ או דברים ביניכן, אך נראה שהיא, מסיבה כלשהי, דוחה את נסיונות ההתקרבות שלך. נראה שאם תמשיכי בנסיונות האלה, יחד עם הדחייה שלה, תרגישי יותר תסכול ותחושות כשלון. ולכן, עדיף לך לחתוך: התנהגי כרגיל ואל תשתדלי יותר מדי. תהיי קורקטית ותתני יחס כמו לכולם. לדעתי, ברגע שתעשי את זה יש סיכוי גדול, אם לא לחברות יפה שתתפתח לאט אך ביציבות, לפחות ליכולת להנות במפגשים בהם היא נוכחת הנאה שלמה ומלאה. יכול להיות שהדחייה שלה נובעת פשוט מסוג מסויים של ביישנות או סגירות וכך, ברגע שהיא תרגיש שאת לא דוחפת או מנסה להתקרב אליה, היא תרגיש יותר בנוח להיפתח אליך ולהתקרב יותר. שיהיה בהצלחה

chany

New member
כמה שאת צודקת גב יקרה../images/Emo24.gif

אני פשוט ניסתי יותר מדי להיתקרב בגלל האחיין שלי שהוא גם ידיד שלה, אולי לרציתי לרצות אותו? אני חושבת שכן. את צודקת מאוד. ואני אפנים את מה שכתבת לי. תודה רבה רבה רבה חני

למעלה