לבנות כאן שלומדות פסיכולוגיה

לבנות כאן שלומדות פסיכולוגיה

טוב, אני מניח שזה ישמע מוזר, אבל בכל אופן, ככה אני מרגיש -
אם יש כאן בחורה טובת לב שלומדת פסיכולוגיה ומעוניינת בקשר - אשמח לשמוע ממך.
(ככה בקצרה - הגעתי למסקנה שזה מה שהכי חסר לי בחיים. אהבה עם בחורה מבינה. סוג של "אחות רחמניה" אם תרצו. כתבתי על זה פעם שיר. שיר קצת קינקי, אבל במהות שלו אני חושב שהעניין מועבר דיי טוב)
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=862686

ככה ש...כן, מאד אשמח להכיר בחורה טובת לב שתרצה להיות הפסיכולוגית הקטנה שלי. נשמע לי ממש מתוק. אגב, זה נראה לי אפקטיבי יותר מ"סתם פסיכולוג". יש לך אפשרות באמת להפתח כאן. אולי "סוג של" סרוגייט. לא יודע. אני לא מומחה לדברים הללו. אבל זה באמת נשמע לי קשר בונה ואוהב).

HH husa

New member
it's all fun and games until someone gets hur

t

איך תשע אם נגיד תבוא אחת שנראה שהיא הכחלום שהתגשם אינו סרט איום סוג ט ?

איזו שגרה אתה מצפה שתהיה בינכם ? כי אתה מחפש רק ריגוש כל קשר בסוף ימאס.

בהצלחה חבר

היה לי קצת קשה להבין

אבל אענה לפי מה שהבנתי - איזו שגרה? קשר כמו כל קשר. למה זה צריך להיות שונה? בני זוג לא דואגים אחד לשני?
ריגוש? כן, גם. אין בקשרים ריגוש?
לא הבנתי מה הבעיה שאתה מנסה לחפש.

HH husa

New member
אז אולי גם אני לא הבנתי ואולי גם אחרים

חשבתי שאתה לא מחפש קשר כמו כל קשר , רק ריגוש וכו.

לא קשר שהוא רק ריגוש

אני לא שולל קשר כזה אבל אני מעוניין יותר בקשר רציני שמשלב מפה ומשם עם בחורה בעלת התכונות הנ"ל.

לך נשמע מתוק, לי נשמע מתכון בעייתי לזוגיות

לא נכנסת לניתוחים פסיכולוגיים אישיים ברשת על איזו הבנה ורחמנות אתה מחפש - ואם תמצא זוגיות טובה בדרך הזו, אני הכי מפרגנת

ובכל זאת: להיכנס לקשר עם מישהי שמראש 'מרחמת עליך' ו'מטפלת בך' כי אתה **צריך טיפול** זו עמדת פתיחה לא טובה במיוחד לקשר. זה גם אומר דרשני על בחורה שבוחרת בן זוג שלדעתה 'צריך שהיא תטפל בו'.

לעניות דעתי - בזוגיות טובה 'מטפלים' אחד בשני לא כי 'צריך' אלא כי רוצים, מקשיבים אחד לשני לא כי 'זה הג'וב' אלא כי יש עניין במה שיש לשני להגיד, תומכים אחד בשני לא מתוך הערצה עיוורת אלא מתוך ראייה שלמה ומפוכחת של המימדים החיוביים והשליליים של כ"א.

ועוד נקודה אחת למחשבה- פסיכולוג 'אוף דיוטי' הוא גם בנאדם, כולל בזוגיות. אנחנו לא תמיד בעמדה טיפולית, ונראה לי שבלתי אפשרי להישאר בעמדה הזו 24/7.

בקיצור, עם כל רצוני לאחל לך אהבה וזוגיות, נראה לי שזו לא דרך בונה במיוחד. חפש בחורה טובת לב, מבינה ודואגת ללא קשר למקצוע שלה, ועדיף כזו שגם עושה לך טוב בלב וגורמת לך לרצות להבין אותה ולדאוג לה. כך או כך, שיהיה בהצלחה !

ברור שלא אקח

מישהי סתם כי היא פסיכולוגית או משהו כזה.
וברור שמי שאבחר בה - אבחר בה בגלל כימיה וכו' וכו'...
זו פשוט נראת לי נקודת פתיחה טובה אם זה הרקע שלה.

בעלי יחלוק עליך
יגיד שפסיכולוגיות שרוטות

אבל וואלה, למה לא. שיהיה בהצלחה ובאושר רב.

למעלה