לבנות פה.. שאלה..

לבנות פה.. שאלה..

יש אחת שלפעמים כשאני נוסע לחיפה לעבודה אני רואה אותה באוטובוס קיצר אני יראה אותה בטח בזמן הקרוב כשאני יעבוד.. עכשיו בגלל שאני לא משהו ( בניגוד לדודים שלי..) בלתת פתיחות טובות.. ( יש לי הברקות לפעמים..) אז קיצר חשבתי על משהו בסגנון הבא.. לרשום הודעה בפלאפון לשמור אותה בארכיון ואז להגיד לה שמעי את מוכנה לקרוא שניה מה רשום לי בפלאפון.. ולהגיש לה אותו.. ולרשום שם משהו בסגנון של .. אני פשוט לא מסוגל להגיד לך כמה את יפיפייה .. או משהו בסגנון .. עכשיו אם זה לא יצליח אני הולך לראות אותה באוטובוסים..קצת פאדיחה.. קיצר מה דעתכן.. נכון שחמוד..?..?..

גדוללללללללל!!!!!

חחחחחחחחחחחח אם אתהה תותח תעשה את זה!! מה תפסיד?!?! חח ממש אהבתיי..הלוואי וזו אניי חי חי

pain is MY love

New member
קיצ'י

נשמע לי שאתה ביישן מדיי.. לא רוצה להעליב אבל עליי זה לא היה עובד.. כאילו, מה הקטע של "תקראי מה כתוב לי בפלאפון"? זה קצת מוזר.. אני מציעה לך לכתוב לה פתק... תמיד עובד תכתוב משהו בסגנון הזה על פתק ותוסיף את המספר טלפון שלך... לפני שאתה או היא יורדים מהאוטובוס תגיש לה את זה... הכי קל והכי פשוט וגם די נחמד...

אני לא ביישן..

תאמיני לי שלא.. פשוט לא יודע.. לפעמים אני נתקע בהתחלות.. ( במיוחד עם אלה שאני הסתכלתי ונכוותי מהמבט ).. יהיה בסדר.. תקבלו דיווחים ביום שאני יראה אותה.. נראה לי שבסוף אני סתם ילך אליה ויגיד לה איזה משפט כמו מה שלום נטלי או משהו כזה.. ( לשחק אותה מפגר כאילו התבלבלתי בינה לבין אחת אחרת שדומה לה..)

pain is MY love

New member
ושוב

אל תתאמץ יותר מדיי.. איך נראה לך שהיא תגיב אם תגיד לה "היי נטלי"?! היא תגיד "אני לא נטלי" ותלך. זה מה שאני הייתי עושה בכל מקרה... אל תנסה להתחכם...

זכוכיות

New member
מסכימה עם מרינה...

פתק עם מסר קטן ונחמד ומספר טלפון זו הדרך האידאלית. מחמיאה, לא מורכבת מדי [בשבילך] ולא מחייבת מדי [בשבילה. לא תמיד יש זין לשתף פעולה מכל מני סיבות- שהן לא בהכרח "אתה לא מוצא חן בעיני" אז זה גם יתן לה ולך את האפשרות לדבר כשהיא תרגיש בנוח.]

אחי קבל עצה

תבוא אלייה ותגיד לה יש לי שאלה שהרבה זמן רציתי לשאול אותך.... יש מישהו שמפנק את הדבר היפה הזה ? למה אם לא הייתי שמח לקחת עלי את התפקיד ואם היא לא עונה אתה שואל אותה מתי לבוא לראיון עבודה אחי זה לוקח אצלי יש לזה 80% הצלחה

למעלה