כבר הזרקת את הצטרוטייד? +בקשה
בפעם הראשונה שהזרקתי, זה היה צטרוטייד ארוך (שתקף לכמה ימים, לא זוכרת כמה). זה היה מזרק ענק, עם המון חומר. למזרק הזה יש פטנט כזה עם קפיץ, שמושך את הבוכנה אחורה בעצמו ושואב את הנוזל מהאמפולה. הבעייה היא שהחומר לא כל כך התמוסס בקלות ונאלצתי לשאוב ולהחזיר מספר פעמים, מה שגרם להווצרות אינסוף בועות באמפולה ובמזרק ולא היה מקום לכל החומר ותאמיני לי שהגעתי עד לדמעות! אחר כך הזריקה עצמה כבר היתה קטנה עלי. רק רציתי לגמור עם זה! הלקח לפעמים הבאות היה לא לתת לקפיץ למשוך לבדו את הבוכנה, להחזיק אותו חזק ולכוון היטב את המחט שתשאב את הכל מהאמפולה, כך שלא יהיה צורך להחזיר לאמפולה ולשאוב שוב, כדי להמנע מבועות. אין לי נסיון עם ריבוי דקירות, אבל זכור לי שפעם קראתי בפורום פוריות שאפשר להשאיר את המחט נעוצה במקומה ולהחליף רק את המזרק בכל פעם. אני לא בטוחה שלהזריק הכל לאותו המקום זה כזה גליק גדול.... מה שכן, קיימת משחה בשם TRAUMEEL שניתן לרכוש ברוב בתי המרקחת ובתי הטבע. היא מאוד מקלה על הסימנים של הזרקות ובדיקות הדם (ובכלל על סימנים כחולים, מכות, חבורות ושטפי דם). לילושלי יקרה, הערה קטנה על פרוצדורה בפורום: אנחנו נוהגות לשרשר הודעות חדשות שלנו להודעות קודמות שכתבנו בימים האחרונים. כל הודעה חדשה שאת פותחת דוחקת הודעה ישנה יותר לעמוד הבא, וחבל, כי שם לא רואים אותה ולא מגיבים עליה. אם תשרשרי את הודעתך להודעה קודמת שלך, היא תקפוץ לראש העמוד (אם לא עברו 72 שעות מאז ההודעה הראשונה נכתבה) ותהיה מאוד בולטת, כך שאין צורך לפתוח כל כך הרבה הודעות חדשות בזמן כל כך קצר. יש כמובן מקרים שמצדיקים בהחלט פתיחת הודעה חדשה, אבל ההודעה הנוכחית היא לא דוגמא לכך. היה הרבה יותר הגיוני לשרשר את ההודעה הראשונה (לבנות אסותא) מתחת להודעות שדנו במפגש שלכן ביום ב' ואת ההודעה על הצטרוטייד לשאלה שלך על בנושא מאתמול. אל תראי את הכתוב כאן כנזיפה (אני מודה שזה נשמע קצת ככה. כנראה בהשפעת לימודי ההוראה שהתחלתי לאחרונה
). זו פשוט הערה קטנה לסדר ומי שלא גלש עד כה בפורומים של תפוז, לא יכול לדעת. אגב, כמנהלת פורום, יש לי אפשרות לשרשר הודעות זו לזו לאחר מעשה, וזה מה שאעשה בפעמים הבאות.