לבנות של אסתוא
או

מצב
הנושא נעול.

lilushli

New member
לבנות של אסתוא ../images/Emo13.gif או ../images/Emo142.gif

לבנות של אסתוא
או

או
צריך להחליט את התפוז ניתן להחליף בחייכן כך שכשרונות הציור לא יקשו עלינו? מה דעתכן בננות? אחרי שהצלחתי להיות שלושה ימים ברציפות באסותא מחר יום שישי יש לי חופש ואני אגיע ביום ראשון עם הסובוח בסביבות 07:00 אז מה אנחנו מציירות על דף התורים? יש לקחת החלטה ! זה הזמן. לילושלי

lilushli

New member
../images/Emo88.gif = צטרוטייד? ../images/Emo93.gif

לבנות של אסתוא
או

או
צריך להחליט את התפוז ניתן להחליף בחייכן כך שכשרונות הציור לא יקשו עלינו? מה דעתכן בננות? אחרי שהצלחתי להיות שלושה ימים ברציפות באסותא מחר יום שישי יש לי חופש ואני אגיע ביום ראשון עם הסובוח בסביבות 07:00 אז מה אנחנו מציירות על דף התורים? יש לקחת החלטה ! זה הזמן. לילושלי
= צטרוטייד?

זה מה שיש לי לומר האמת היא למי שעוד לא פגשה את הצטרוטייד שזה מגיע באריזה של עשירים 2 ספוגיות אלכוהול שתי מחטים מוכנות והנוזל כבר בתוך המזרק אך הצרה היא שניתן להזריק את זה רק בבטן וכך אני מוצאת את עצמי מזריקה את הצטרוטייד ואחריו מיד את המונוגון ואחרין מיד את הקלייקסן כך שלידקור את עצמי שלוש פעמים באותו הצד זה ממש מעיק על התעוקה המועקתית אבל מי אני שאקטר?
רק חבל שזה צריך להמשך מס' ימים לדעתי כמעט שבוע
אך איך לומר שה
תאיר את דרכנו וכל יום שעובר יהיה מלא ב
ובסוף הדרך נוכתר ל
בזכות ההצלחה כך שהדרך
תשכח במהירות וישארו רק התוצאות המדהימות נ.ב. לדעתי צריך להוסיף לאייקונים סימן של אישה בהריון נכון
לילושלי

כבר הזרקת את הצטרוטייד? +בקשה

לבנות של אסתוא
או

או
בפעם הראשונה שהזרקתי, זה היה צטרוטייד ארוך (שתקף לכמה ימים, לא זוכרת כמה). זה היה מזרק ענק, עם המון חומר. למזרק הזה יש פטנט כזה עם קפיץ, שמושך את הבוכנה אחורה בעצמו ושואב את הנוזל מהאמפולה. הבעייה היא שהחומר לא כל כך התמוסס בקלות ונאלצתי לשאוב ולהחזיר מספר פעמים, מה שגרם להווצרות אינסוף בועות באמפולה ובמזרק ולא היה מקום לכל החומר ותאמיני לי שהגעתי עד לדמעות! אחר כך הזריקה עצמה כבר היתה קטנה עלי. רק רציתי לגמור עם זה! הלקח לפעמים הבאות היה לא לתת לקפיץ למשוך לבדו את הבוכנה, להחזיק אותו חזק ולכוון היטב את המחט שתשאב את הכל מהאמפולה, כך שלא יהיה צורך להחזיר לאמפולה ולשאוב שוב, כדי להמנע מבועות. אין לי נסיון עם ריבוי דקירות, אבל זכור לי שפעם קראתי בפורום פוריות שאפשר להשאיר את המחט נעוצה במקומה ולהחליף רק את המזרק בכל פעם. אני לא בטוחה שלהזריק הכל לאותו המקום זה כזה גליק גדול.... מה שכן, קיימת משחה בשם TRAUMEEL שניתן לרכוש ברוב בתי המרקחת ובתי הטבע. היא מאוד מקלה על הסימנים של הזרקות ובדיקות הדם (ובכלל על סימנים כחולים, מכות, חבורות ושטפי דם). לילושלי יקרה, הערה קטנה על פרוצדורה בפורום: אנחנו נוהגות לשרשר הודעות חדשות שלנו להודעות קודמות שכתבנו בימים האחרונים. כל הודעה חדשה שאת פותחת דוחקת הודעה ישנה יותר לעמוד הבא, וחבל, כי שם לא רואים אותה ולא מגיבים עליה. אם תשרשרי את הודעתך להודעה קודמת שלך, היא תקפוץ לראש העמוד (אם לא עברו 72 שעות מאז ההודעה הראשונה נכתבה) ותהיה מאוד בולטת, כך שאין צורך לפתוח כל כך הרבה הודעות חדשות בזמן כל כך קצר. יש כמובן מקרים שמצדיקים בהחלט פתיחת הודעה חדשה, אבל ההודעה הנוכחית היא לא דוגמא לכך. היה הרבה יותר הגיוני לשרשר את ההודעה הראשונה (לבנות אסותא) מתחת להודעות שדנו במפגש שלכן ביום ב' ואת ההודעה על הצטרוטייד לשאלה שלך על בנושא מאתמול. אל תראי את הכתוב כאן כנזיפה (אני מודה שזה נשמע קצת ככה. כנראה בהשפעת לימודי ההוראה שהתחלתי לאחרונה
). זו פשוט הערה קטנה לסדר ומי שלא גלש עד כה בפורומים של תפוז, לא יכול לדעת. אגב, כמנהלת פורום, יש לי אפשרות לשרשר הודעות זו לזו לאחר מעשה, וזה מה שאעשה בפעמים הבאות.

lilushli

New member
אין בעיה ואלף../images/Emo25.gif כך

בפעם הראשונה שהזרקתי, זה היה צטרוטייד ארוך (שתקף לכמה ימים, לא זוכרת כמה). זה היה מזרק ענק, עם המון חומר. למזרק הזה יש פטנט כזה עם קפיץ, שמושך את הבוכנה אחורה בעצמו ושואב את הנוזל מהאמפולה. הבעייה היא שהחומר לא כל כך התמוסס בקלות ונאלצתי לשאוב ולהחזיר מספר פעמים, מה שגרם להווצרות אינסוף בועות באמפולה ובמזרק ולא היה מקום לכל החומר ותאמיני לי שהגעתי עד לדמעות! אחר כך הזריקה עצמה כבר היתה קטנה עלי. רק רציתי לגמור עם זה! הלקח לפעמים הבאות היה לא לתת לקפיץ למשוך לבדו את הבוכנה, להחזיק אותו חזק ולכוון היטב את המחט שתשאב את הכל מהאמפולה, כך שלא יהיה צורך להחזיר לאמפולה ולשאוב שוב, כדי להמנע מבועות. אין לי נסיון עם ריבוי דקירות, אבל זכור לי שפעם קראתי בפורום פוריות שאפשר להשאיר את המחט נעוצה במקומה ולהחליף רק את המזרק בכל פעם. אני לא בטוחה שלהזריק הכל לאותו המקום זה כזה גליק גדול.... מה שכן, קיימת משחה בשם TRAUMEEL שניתן לרכוש ברוב בתי המרקחת ובתי הטבע. היא מאוד מקלה על הסימנים של הזרקות ובדיקות הדם (ובכלל על סימנים כחולים, מכות, חבורות ושטפי דם). לילושלי יקרה, הערה קטנה על פרוצדורה בפורום: אנחנו נוהגות לשרשר הודעות חדשות שלנו להודעות קודמות שכתבנו בימים האחרונים. כל הודעה חדשה שאת פותחת דוחקת הודעה ישנה יותר לעמוד הבא, וחבל, כי שם לא רואים אותה ולא מגיבים עליה. אם תשרשרי את הודעתך להודעה קודמת שלך, היא תקפוץ לראש העמוד (אם לא עברו 72 שעות מאז ההודעה הראשונה נכתבה) ותהיה מאוד בולטת, כך שאין צורך לפתוח כל כך הרבה הודעות חדשות בזמן כל כך קצר. יש כמובן מקרים שמצדיקים בהחלט פתיחת הודעה חדשה, אבל ההודעה הנוכחית היא לא דוגמא לכך. היה הרבה יותר הגיוני לשרשר את ההודעה הראשונה (לבנות אסותא) מתחת להודעות שדנו במפגש שלכן ביום ב' ואת ההודעה על הצטרוטייד לשאלה שלך על בנושא מאתמול. אל תראי את הכתוב כאן כנזיפה (אני מודה שזה נשמע קצת ככה. כנראה בהשפעת לימודי ההוראה שהתחלתי לאחרונה
). זו פשוט הערה קטנה לסדר ומי שלא גלש עד כה בפורומים של תפוז, לא יכול לדעת. אגב, כמנהלת פורום, יש לי אפשרות לשרשר הודעות זו לזו לאחר מעשה, וזה מה שאעשה בפעמים הבאות.
אין בעיה ואלף
כך
שבאמת אין צורך להרגיש לא נעים בהחלט אני בשר טרי על התפוז וכל יום שעובר אני לומדת עוד ועוד על דרכי הפעולה הרצויות. איזו שנה בהוראה את? ואיפה רוצה עבודות? למרות שכבר המון שנים מאחרוי אבל עדיין? נכון שכיף לילמוד הוראה ולדעתי כיף עוד יותר לעבוד בזה. מאחלת לך בהצלחה במתכונת לימודי ההוראה. בקשר לצטרוטייד אני מזריקה 0.25 של צטרוטייד והוא יומיומי והאמת היא שפתאום היום במהלך העבודה הרגשתי ואפילו מגע החולצה על בטני הלא שטוחה ממש לא נעים ובהחלט ניתן להרגיש בחילה מרמת הקישוט של האמטומות שנמצאות שם. היום בהזרקה היה לי ממש קשה כי כבר המון שכאלו מקשטות כל פינה בצמיגים הנחמדים הללו אך כשהזרתי ניסיתי בדרך אחרת שהמחט תיהיה קצת פחות מ -45 מעלות ממש כמעט צממודה לבטן והפלא ופלא נשארה לי נקודה אדומה אך לא אמטומה ולא לא נעים לי כמו בימים הקודמים אז אולי ורק אולי אני על הגל הנכון
בכל אופן נראה לי מחר גשום במיוחד אני אני הולכת לצבור כוח כי זה בטח יהיה יום של
גוטה שבת לילושלי

לילו'ש אני חושבת שsmily זה הכי טוב

לבנות של אסתוא
או

או
לילו'ש אני חושבת שsmily זה הכי טוב
ההערה על התפוז היתה סתם כבדיחה. אז בואו נסכם על סמיילי. נראה לי שלא ייצא לי לפגוש אותך כי אני צריכה להגיע ביום ב' ולאחר מכן בטח יתנו לי כמה ימים של מנוחה, מכיוון שאנחנו מנסים לעקוב אחרי הביוץ הטבעי שלי וזימנו אותי ביום ה-11, אבל לאחרונה אני מבייצבת בסביבות היום ה19-21. בכל מקרה אולי ייצא ואולי לא, מי יודע? לגבי ריבוי הדקירות בבטן, אני כל כך מבינה אותך! בטיפול האחרון הזרקתי מנוגון ודקא קצר שניהם בבטן. מה שעשיתי היה לחלק את איזור ההזרקה בבטן (באופן דימיוני כמובן) ל4 רבעים. תחשבי על הפופיק כמרכז של עיגול, בחצי העיגול שמתחת לפופיק במרחק של שתי אצבעות, זה קו ההזרקה. אני חילקתי אותו ל-4 פרוסות, וכל פעם הזרקתי ב-2 פרוסות שלא סמוכות אחת לשניה. לדוגמא בפרוסות 1 ו3, או בפרוסות 2 ו4. אצלך זה קצת יותר מסובך כי מדובר בשלוש זריקות, אבל אולי הפטנט בכל זאת יעזור. החומר היחיד שהיה בעיתי היה המונוגון שעשה לי ריאקציה קטנה של אדמומיות במשך כמה ימים, אבל עם הסבב הזה מקום ההזרקה של כל חומר חזר על עצמו כל 4 ימים, אז זה הספיק להחלים. בנוסף, אולי את יכולה להזריק את המנוגון לישבן? זו מחט יותר רצינית, וצריך לברר אם מותר לשנות את מקום ההזרקה באמצע הטיפול, אבל זה יקל עלייך. רחל

אולי כדאי שלא תדקרי 3 פעמים

לבנות של אסתוא
או

או
אולי כדאי שלא תדקרי 3 פעמים
באותו הצד? אני הייתי מחלקת את הדקירות (ודרך אגב, אני הזרקתי גם בצד וממש לא כאב לי) חוץ מזה... המון המון בהצלחה לכל המטופלות ותמסרו ד"ש באסותא (עאלקקק) שלא יתגעגעו אלי יותר מידי כי תוך כמה שבועות/חודשים אני חוזרת
ב-ה-צ-ל-ח-ה ה-
של נועה

מצב
הנושא נעול.
למעלה