לבנות שעברו קיסרי

לבנות שעברו קיסרי../images/Emo201.gif

היי בנות, שאלה שאלתית, אני אחרי ניתוח קיסרי, כחודשיים, הבטן שלי משתפלת לה בחופשיות מתריסה ומעצבנת אותי מאד, בא לי לבכות... אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שהיא תרד, האם ספורט יכול להכניס אותה פנימה או שהשרירים בגלל שנחתכו, לא יכולים לעשות את העבודה? כמה זמן לוקח לחזור לעצמך? איזה סוג של ספורט מותר לעשות ומאיזה חודש? אני מלאה שאלות כרימון... כל טיפ ותשובה בנושא יעזרו המון! תודה!

חן123

New member
לא עברתי קיסרי

אבל לדעתי, מעבר לצלקת זה אמור להיות אותו דבר, השרירים הרי מתאחים, בטן משתפלת יש גם לי אחרי לידה רגילה. לגבי פעילות גופנית הייתי מוודאת עם רופא

אתי אתי

New member
גם אני לא...

והיום בחדר כושר שוב ייללתי על שאין לי בכלל שרירי בטן...ואנחנו כבר בני 7 חודשים...זה פשוט לוקח זמן יקירתי. סבלנות...

חגיתלה

New member
בתור בוגרת קיסרי

יכולה לענות ששנה ושלושה חודשים אחרי אני עדיין עם הבטן משתפלת לה. אמנם לא כמו בהתחלה, אבל עדיין. לא זוכרת כמה זמן אחרי קיסרי התחלתי להתאמן אבל זה היה לפחות ארבעה חודשים אחרי. וגם אז מאוד מאוד בעדינות. יש הבדל בין בטן משתפלת אחרי קיסרי ואחרי לידה רגילה כי אכן בקיסרי חותכים לך את השריר הרחב הבטני שהוא שריר שקשה לבנות מלכתחילה, ועוד יותר אחרי ניתוח. מה גם שבכל זאת חתכו לך את הבטן והיא כבר לא תחזור להיות בדיוק כמו שהייתה. יכולה לעודד שאני מתעמלת ברציפות 2-3 בשבוע מזה כחודשיים ובהחלט יש תוצאות. אבל הקפל של הצלקת עדיין קיים...

היי אני שנה ושלושה חודשים אחרי קיסר

והבטן לא ממש חזרה לקדמותה אבל יש אבל מעודד המצב הרבה יותר טוב מההתחלה כך שיש למה לצפות

עברתי קיסרי לפני שנה וארבעה חודשים

במשך 9 חודשים אני מתעמלת פעמיים בשבוע אימון אישי עם מאמנת ועוד פעם בשבוע פילטיס. הבטן כבר לא משתפלת בחופשיות ונראית יותר טוב מלפני ההריון. אם מצבך הכלכלי מאפשר היתי מציעה לך לקחת מאמנת אישית, כי כך התרגילים נעשים הצורה הנכונה ביותר והתוצאות בהחלט נראות לעין.

גילהבי

New member
ואני אוסיף לך -

עברתי קיסרי ראשון לפני 12 שנה בהריון תאומים, שכלל בטן ענקית. אחרי ההריון הזה (לא זוכרת כמה זמן אח"כ) חזרתי להיות יותר שטוחה ורזה ממה שהיתי לפניו ללא שום פעילות גופנית, באמת. והבטן לא השתפלה בכלל. כנראה שפשוט הייתי צעירה מספיק (28) 6 שנים אח"כ עברתי עוד הריון, לידה רגילה ומאז הבטן לא חזרה למידת השטיחות בה היא היתה קודם למרות התעמלות אינטנסיבית. וכעת אני 3 שבועות אחרי לידה בקיסרי וחוששת כמוך מהשיפול הזה, מקווה מאד שלא אצטרך לחיות איתו ומחכה לרגע (6 שבועות) שאוכל להתחיל פעילות גופנית. בהצלחה

למעלה