לבנות
שאלונת

לבנות../images/Emo35.gifשאלונת../images/Emo35.gif

אני יודעת שחיילים עושים לי (ולהרבה בנות אחרות) את זה.. מישהי מוכנה להסביר לי מה כל כך חם בגבר במדים ? ולמה ? אף פעם לא הבנתי את זה.. תודההההההההה

EverMan

New member
זה הערצה.

הוא לא סתם מישהו , הוא גיבור. בעיקר עם מדים לבנים רישמיים של חייל הים וסיכת חובל
. זה מראה כוח , זה מראה על זה שהוא מגן עלינו. זה מראה שהוא "איכותי". ואם ניכנס קצת לדרוויניזם - אז הרי חייל הוא אדם חזק שמסוגל לשמור על הילדים טוב מאוד , ולהביא ילדים בריאים חזקים וחכמים לעולם.

שחבר שלי יתגייס כבר! ../images/Emo99.gif

במחשבה שניה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שישאר איתי
אני לא רוצה שיתגייס אני יהיה עצובה הוא לא יהיה איתי ואני ידאג כל הזמן כמו אמא פולניה אבל מדיםםםםםםםם
אבל לאאאאאאא (פיצול זמני סליחה)

EverMan

New member
זה בסדר , חברה שלי גם לא רוצה

שאני אתגייס. היא מפחדת עליי
היא רוצה שאני אהיה מש"ק ממטרות בגינה שמתחת לבית שלה ...

little ang

New member
צודק הבחור...

זה כנראה בגלל שיש לו סוג של כוח...לא יודעת מה איתך אבל חייל במדים לבנים הכי יפה והכי מדליק...

זה לא ברור בדיוק... ../images/Emo12.gif

זה משהו ב"לוק" שמשדר מעין סמכות וביטחון. אצלי חיילים במדים פחות עושים לי את זה. מה שבאמת עושה לי את זה (גם אם זה ישמע קצת סוטה ומוזר) זה.... מדריכים בחולצה כחולה!! זה פשוט ה-דבר! יש פה אנשים תנועתיים שחושבים כמוני או שאני הסוטה היחידה?
אוהבת כינרת

BLecker

New member
בקיצר,

את דלוקה על אנשים מהנוע"ל(אולי את אוהבת פשוט שמלאניים?)

לא נוע"ל ולא שמאלנים...

תנועת בני המושבים שולטת! יש בה את המדריכים הכי שווים בארץ! אוהבת כינרת

../images/Emo45.gifבאמת בני המושבים שולטים!../images/Emo45.gif

סתם , לא ראיתי אפילו מדריך אחד מבני המושבים כי לנו יש מדריכה בת..והיא לא משהו
אבל היות ואני שייכת לתנועת בני המושבים-זה מראה על שליטה!

מיכל999

New member
מדים וגיבורים אמיצים

המדים משדרים כוח ואומץ, ובטלווזיה הרבה משדרים לנו שגבר סקסי הוא הגיברו שמציל את הבחורה. זה הסבר די צולע, אבל מדים פשוט מושכים (או כמו שידיד שלי אומר- את מעדיפה להוריד מחבר שלך את המדים. הוא אמר את זה כשהייתי עם האקס שלי). בעניין המדים הלבנים- זה לא יותר סקסי, זה פשוט יותר מיוחד. אילו כולם היו לובשים אותם, אולי היינו מתלהבות יותר מהירוקים, מי יודע..

InTo YoUr SoUL

New member
זה סמכות, זה מראה בגרות, זה עושה או

+תו יותר כמו גבר ופחות כמו ילד, זה סקסיייי!!! עוד סיבות??

../images/Emo99.gifחיילייייייים../images/Emo99.gif

לי אישית בעיקר צנחנים ופרחיי-טייס עושים לי את זה
בעיקרררר אם יש להם את הרובה בהצלב ככה...
חבל על הזמןןןן..! אתם לא יודעים איזו חוויה טובה זאת להיות ברכבת... ככככמממממהההה חיילים!!! לפני שבועיים נסעתי לגדי,ובדיוק נכנס לרכבת איזה אחד ממג"ב עם פול סיכות ודרגה גבוהה,ורובה לא מהעולם הזה,משהו יפההה! בקיצור-היה ברור שהוא שיא הקרביות...נשבעת לכם כל הנסיעה לא הפסקתי להסתכל עליו! <וזה לא שהוא היה כ-ז-ה כוסון,פשוט כל האביזרים שהיו עליו,וגם המדים של מג"ב נחמדים,אבל הירוקים יותר
> אני מחכה לראות איך גדו'ש שלי יראה במדים
למרות שבאסה-אני אראה אותו פחות כשהוא יהיה במדים כבר
לסיכום-חיילים זה הדבר ה-כ-י שווה שיש! הכי סקסי שיש! והכי מושך שיש! אבל רק קרביים..! טוב נו,יש גם ג'ובניקים שנראים לא רע

אה וגם היום ראיתי חיילים ברכבת חחח

אבל פחוווות...
כי נסעתי מאוחר יחסית לגדי... אבל ראיתי אחד מחייל הים,לבש את המדים הלבנים... מוזר,זה מדים יצוגיים בכלל,זה לא מדיי א' שהולכים רגיל...אבל שיהיה בכיף...אין התנגדות מצידי

למעלה