לבנים פה יש לי שאלה אליכם!

לבנים פה יש לי שאלה אליכם!

האם זה נכון במיוחד בכיתה ט´ ההורמונים שלכם משותתלים כמו רכבת הרים שהתרסקה? כי זה מעצבן לקבל הערות מגעילות אני וחברה שלי אחירנו לשיעור אז אחד מהיכתה לשנו עושה " וואי וואי מה המורה חיים יעשה לכם הוא יZיין אותכם בתחת ועוד בלי קונדום" אומנם זה בצחוק אבל.. או שבנים ניגשים אלי ולחברה שלי ואומרים לה או לי נו עדיין לא " גמרת" אה סיימת. גועל נפש אנחנו הבנות לא עושות כאלה דברים שברורים כל כך וגועלים ועל תכחישו שפעם או עכשיו או בכלל בעתיד הקרוב לא אמרתם משהו דומה.

~splash~

New member
לא בדיוק...

אצלי למשל (אני כתה ט) היה משהו כזה סוף כיתה ז עד עמצע ח..אבל מאז זה סתם מעצבן ונשמע דפוק..זה אני. אבל אני יודע חברים שלי מהשכבה דווקא כן לפעמים עושים ככה וכמו מין "מצחקקים". אבל גם מה-הבנות אמרת שלא עושות את זה אבל למשל איך הן עונות-איכם, איזה מגעיל אתה... דברים בנוסח כזה...

שנייה אז אתה מצדיק אותי?

ברור שהתשובה אהיה או " איכס" או " יא... " או " מה אתה רוצה". לדעתי הבנים של היום ממש מגעילים וזה למה בנות מעדיפות לצאת עם בנים יותר בוגרים כבני 17-20 שההרומונים שלהם לא משתוללים כמו רמזורים מתחלפים.. לדעתי הבנים האלה צריכים לרסן את עצמם כי לא כל מה שהם אומרים מצחיק אותנו אלה להפך אנחנו חושבות כמה שהם יותר גועלים , דפוקים , ילדותיים. ועוד.. אשמח לקבל עוד תגובות מהבנים וכן גם מהבנות. ועוד אצלי בכיתה הבנים מה זה חוננים וגיליתי גילוי חדש כמה שהם יותר חכמים חנונים הם גם יותר חרמנים ומגעילים מוזר או מה? בקצירצור אני שמחה לשמוע שיש בן 1 שאני מכירה שלא דפוק, וגועלי. ושוב תרשמו עוד תגובות תודה שלום וביי דרך אגב אני עדיין פה במקום לעלות על האופניים ולעשות כושר ) כי אין לי כוח..) ביי אנשים ולכל הבנים מ SPLASH ושתנידע שלא רק SEX יש לכם בראש ושאולי יום אחד נחשוב שיש לכם גם קצת, טיפה, טיפה שכל. כל זאת מהסוררת הפימיניסטית! ) לפעמים). ביי ביי

חחחחח, זה מה שנראה לך?????

גם בזה את טועה, נערים בני 17-20 הם מאוד חרמנים, אפילו יותר מהילדים בני ה-15. רק שתדעי דבר אחד, אין גבר שלא חרמן!!! וזה בכל הגילאים. אולי הילדים אצלך בשכבה או בכיתה, פשוט סתם מתלהבים, כי הם סתם ילדים קטנים שלא ראו אשה ערומה בחיים שלהם. אבל תאמיני לי שההורמונים משתוללים גם בגיל 17 ו-20 ולא רק אצל הגברים, גם הבנות חרמניות לא פחות מהבנים ואפילו יותר, רק שהבנות פשוט לא מראות את זה, ומסתירות את זה, אבל... לבנים יש בעיה קטנה שהם לא יכולים להסתיר זה: 1) הם בנים, הם ילדותיים הרבה יותר מהבנות, ותמיד רוצים לעשות רושם של "גבר" על החבר´ה. 2) איבר המין שלהם לא יכול לישון 24 שעות ביממה (במיוחד כשההורמונים שלהם משתוללים), וכשהוא ער, קשה להסתיר את זה. רעות.

מתוקה את טועה.....

אם את חושבת שרק הבנים כאלה אתה ממש אבל ממש טועה!!! אולי בכיתה ט´ הבנות קצת מתביישות לדבר גסויות וכל מיני דברים כאלה, אבל מכיתה י´ ומעלה תאמיני לי שגם לבנות לא חסר. הבנות חופשי מדברות ככה, ואני בטוחה שלא רק אצלנו זה ככה. הבנות אפילו דיי אוהבות לדבר ככה. רעות.

~splash~

New member
לזה גם התכוונתי!!

שהבנות אומרות "איכס" בגלל שזה מגעיל אותם בעיכר בגלל שלא פתוחות לזה כל כך הרעיון של זה בצורה כזאת זה מגעיל אותן לדבר בצורה כזאת בפתיחות כזאת.. לא אומר שזה בוגר הדרך הספציפית הזאת אלא גם במין דיון עם חברים בכלל וכמו שרעות ציינה רק כמה שנים אחרי הן "פותחות פה " על הנושא כמו הבנים...

לא יועת מה לענות לך. זה תמיד ככה...

אבל הכי מעצבן אותי זה שזה שאני יושבת לידו כל כך מעצבן שאני צורחת עליו!!!!!!!! ואז הוא שואל אותי: אוףףף גלית הבנו שאת במחזור אבל מה הקשר?! ואני בכלל לא במחזור ודווקא שאני במחזו אז אני יותר רגועה!!! אז התחלתי לצרוח עליו שאני לא במחזור ומה הקשר בכלל ושיסתום את הפה! אוףףףף גלית גלי

פיה~שחורה...

תיראי בקשר לעצבים ולמחזור יש קשר! אבל בואי לא ניכנס לזה עכשיו.. ותיראי לדעתי את לא צריכה להתייחס אליו או בכלל להסתכל לכיוון שלו המטרה שלו היא רק לעצבן אותך וזה ניראה דיי מצליח... הבנים בגילאים האלו הם סתם ילדותיים קטנונים מעצבים עלוקות חרמנים וכ´ו... (לא אמרתי שכולם ככה אבל רובם) ואני לא מדברת על בן אדם ספציפי אני מדברת באופן כללי אז כך שאל תעלבו לי עכשיו... ולא אמרתי שבנות הן תלית שכולה תכלת.. גם להן לא חסר... א-----ב-----ל (יש אבל!)... בנות הן לא טיפוס כזה שיפגין את זה החוצה אוקיי גם להן יש הורמונים ולהן גם יש כל מיני תחושות..... אבל הן מפנימות את זה בצורה כלשהי...ואתם מדברים על זה שבנות כבר "פותחות את הפה" (כמו שמישהו כבה אמר) בכיתה י´ ומעלה... אני חושבת שכל זה נובע מההתנהגות של הבנים אז הן מרגישות חופשי ככה לדבר על זה... הן אומרות: "טוב, אם לבן מותר ככה לדבר בצורה בוטה "ומלוכלכת" אז למה לי לא?-אני שמה "זיין" (ופה זה מתחיל) עליו"..... אבל עם הגיל זה עובר...(אני מקווה מאוד!) או שבעצם זה לא עובר...... (אוף לעזאזל איתם!)

המרחפת

New member
ובנות לא חרמניות?

בנים עושים זאת בצורה יותר בוטה ודוחפים ביטויים שכאלו גם קבל עם וכיתה, בנות סתם יודעות להפנים את החרמנות (בת מלך כבודה, או משהו בסגנון). גם בנות מדברות גסויות, רק לא עם כל מי שעובר מולן- עם ידידים, עם חברות, לא חסר. סתם מזכיר לי שישבתי בהפסקה על הדשא והחלפתי עם חברות סיפורי הטרדה מינית. לא כאלו טראומות גדולות כמו שטוענים.

סוקי

New member
נכון וחבל...-כדאי לקרוא ולהגיב !

המשפט הוא}: בת מלך כבודה פנימה הה שאומר שאנחנו, הבנות היהודיות ,הבנות של אבינו הגדול בשמיים-שהוא המלך צריכות להיות צנועות אם זה בחיצוניות שאומר : לבוש צנוע ולא כל הציצי בחוץ והתחת בורח מהמכנס או שתכף הכפתור עומד להתפוצץ או ללבוש מכנס לבן עם חוטיני כתום. ומה גם, אחרי כל זה שאנחנו אלה שמכשילות אותם,הבנים אנחנו עוד מתלוננות על הגסות והחרמנות. ואם זה בדיבור: כל הרמיזות האלה והדיבור המלוקק הזה לפעמים שכולנו יודעות למה אנחנו מתכוונות אפילו לריכולים בניינו הבנות. דרך אגב זה לא שאני מוציאה את עצמי מהכלל והלוואי ויכולתי אבל אחרי כל זה אנחנו גם צריכות לחשוב על זה ולהבין שאם אנחנו רוצות שיכבדו אותנו ולא יזרקו לנו כל מיני ביטויים שלפעמים מעליבים גם בלי כוונה ושלא ישרקו לנו כאילו אנחנו איזה כלבת רחוב אז אנחנו צריכות ללמוד קודם לכבד את עצמנו אם זה מבחינת הפתיחות בדיבור ואם מבחינת הפריצות וההתבלטות בלבוש ! ושלא לדבר על אלה שמחפשות את זה... ובקיצור: השם ישמור ! ! זאת לפחות דעתי, סוקי.

המרחפת

New member
קצית סטית מנושא הדיון,

אבל אולי זה פתח לדיון נוסף. אני לא חושבת שמי שפתחה את הדיון הרגישה נעלבת, וזו גם לא הייתה מטרתו של מי שהתבטא כך מולה. היא אכן סיפרה על תחושות של מבוכה, אך זהו זה. אמנם אני חושבת שיש לשמור על גבול בלבוש (לא כל אחת יכולה לפי דעתי ללבוש חולצת בטן, ואני ממש לא בעד החולצות בגודל חזיות), אך מה עם בנות שמרגישות טוב עם עצמן בלבוש המבליט את גופן, והוא מחמיא להן? אני סרנית לדעת את דעתך בנושא. תודה שהזכרת לי את הביטוי. עשר דקו ישבתי וניסיתי להיזכר מהו, אך הייתי כל כך מותשת.... המרחפת

סוקי

New member
הכוונה ...

הכוונה הייתה לגבי בחורות בכלל ולאו דווקא עם גוף יפה או לא יפה אלא על הרעיון שלכל דבר יש גבול ושלמרות שזה נורא יפה ומחמיא לפעמים זה לא מתאים לבוא עם זה לבית ספר או בכלל לצאת מהבית והכוונה היא לא על חולצות שחושפות את הטבור..... ואגב סטייה מהנושא:שמתי לב שזה קרה אבל היה לי חשוב להמשיך . לדעתי זה נושא שצריך להתייחס אליו במיוחד עם הפתיחות שהולכת ,מחמירה ומאבדת גבולות. אתם לא חושבים? בידידות: סוקי

המרחפת

New member
סוקי

גם אני חושבת שהגבולות נהיו קצת מטושטשים, ואנשים קצת מאבדים את עצמם בנושא לבוש. הבעיה היא, שאם יטילו גבולות על לבוש, אילו מין גבולות אלו יהיו? ואותו אדם שיקבל את הכוח להגביל את הלבוש- מי יודע אם ההחלטות שלו ישמרו את רצון הציבור ואת חופש הביטוי שלו? זה תחום קצת מסוכן... המרחפת

המרחפת

New member
כל אחד יקבע לעצמו?

זה בערך המצב כיום.... רק שהקביעות שלנו מושפעות גם מהרבה לחץ ותכתיבי אופנה

הבעיה שאת הצגת היא . . .

חוסר בגרות ולא הורמונים. בכתה ט´ הבנים עדיין ילדים קטנים ולא התבגרו. כשעושים שטויות או כשיש יותר מדיי מרץ וכו´ אפשר להגיד שזה הורמונים אבל במקרה שלך זה חוסר בגרות (או שכל). אני הייתי די שונה בכתה ט´ מכיוון שאני התבגרתי מאוד מאוד מוקדם ולכן רוב הקשרים שלי היו עם אנשים יותר מבוגרים ממני ואני לא מכחיש שלא עשיתי בכלל שטויות אבל לא כמו הילדים בכתה שלי (כשהיינו ב-ט´, וואי זה נראה לי כמו לפני 100 שנה) . . . DJ made in israel

peace and love

New member
רק בכיתה ט? כל החיים...

אולי זה מתחיל בכיתה ט´ אבל הם נשארים ככה כל החיים. רק שבשלב מאוחר יותר זה נמע פחות תינוקי

למעלה