לבנים שבינכם...

3סוזאן

New member
לבנים שבינכם...

אתם נמשכים לבחורות רזות עם גוף נערי או שחשוב לכם שיש במה לתפוס? אני יודעת שכל אחד וטעמו אבל בכל זאת...

TheWhiteTigris

New member
בישראל

המצב עדיין יותר טוב מבאירופה וארה"ב, למרות שלאט לאט אנחנו מתחילים להתרגל לסגנון שלהם. שם, אם הבחורה לא שחיפית על סף אנורקסיות - היא לא רזה (אפילו קוראים לה שמנה). בישראל אנחנו עדיין בשפיות, והרבה בנים יעדיפו בת שיש לה קצת "בשר" מאשר עצמות בלבד (שימי לב אני לא מדבר על שמנות, אלא בחורות לא שחיפיות, רזות בגבול הטעם הטוב). למרות שנראה לי שעם "שטיפת המוח" מה TV, והסגנון המיובא משםף, שמיושם ע"י הדוגמניות, אנחנו בדרך מהירה להגיע לסגנון שלהם...

3סוזאן

New member
לפי התוכנית של ריקי לייק

דווקא הבנתי שהם אוהבים מלאים. הם צוחקים על הרזים.

TheWhiteTigris

New member
אם את לא יודעת...

(למרות שאני בטוח שאת יודעת) ריקי לייק מגדירה עצמה כשמנה. והמטרה המוצהרת שלה לעזור ל"אחיותיה" השמנות, בארץ שבה הרזון הוא החזון האולטמטיבי. אז איך עושים את זה? לוקחים איזה 5, 6 בנים (מתוך מדינה של 250 מליון חייבים להיות כאלה) שכן אוהבים שמנות, ומשליכים את זה על הכלל. ש"כולם אוהבים שמנות". אם זה ככה, למה כל הדוגמניות שם רזות כמו שלד? למה הכוכבות סרטים וטלויזיה שחיפיות כל כך? כי זאת מדינה שמכבדת את האנורקסיות. (שוב, אין לי שום דבר נגד רזות. נהפוך הוא. אבל יש לי "אנטי" נגד אנורקסיות).

Lanni

New member
רנה זלווגר נקראת שחיפית ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

דוגמניות צריכות להיות רזות כי הבגדים יושבים יותר טוב על מבנה גוף דק וגבעולי
אבל יש הרבה שחקניות בהוליווד שאין להם מבנה כזה. ריס ווית'רספון למשל גם לא רזה במיוחד. גולדי הון והבת שלה (קייט הדסון) גם לא היו דקיקות מעולם. כנ"ל דרו בארימור. לא חסרות לי דוגמאות כאלה
הרבה מהשחקניות גם נורא נמוכות (במונחים של דוגמניות) ניקול קידמן היא לא המודל .. היא 50 קילו על 180 ס"מ..
ובכ"ז נראית די בשרנית.. מעניין משהו
אבל היא אוסטרלית בכלל..

Cobe1982

New member
יפה שהזכרת את ארה"ב...

כי שם מעל 50 אחוז מהאוכלוסיה מוגדרים רפואית כסובלים מעודף משקל.. זה אומר שיותר מחצי מהאמריקאים שוקלים משהו כמו 30 אחוז מעל המקסימום המומלץ.. אין להם תרבות של אוכל, יש להם תרבות של חוסר שליטה עצמית. לכן ה10 אחוז שם שלא נראים כמו סמיטריילר הם גזע נערץ..תבינו את ההמשך לבד- אנורקסיה, בולמיה, דיאטות רצח, כדורים, אימוני יתר ושאר ירקות.. זהו.

sweetdreams

New member
אני אוהבת ...

אין לי שום דבר נגד בשר, אבל אם כבר מדברים על העדפות אז לפי דעתי זה הרבה יותר יפה ירכיים שלא דבוקות אחת לשנייה, ושאין קפלים מעל הקו של המכנסיים, או בכלל תחושה שהבגדים עומדים להתפוצץ מעליך כל רגע. אני גם לא אוהבת חזה ענק, זה נותן מראה של כבדות.. אני חס וחלילה לא בעד אלה שמרעיבות את עצמן עד שרואים להן את העצמות מהצלעות, זה בטח לא מה שיעשה אותן יותר יפות. זה די מזעזע אפילו. אבל שרואים את העצמות של האגן, בצדדים של המתניים, זה יפה! ושהתחת עומד, ולא נשפך על הרגליים, זה גם יפה!

Lanni

New member
תגידי את זה בבקשה לאלפי בנות

בישראל שהולכות עם ג'ינס בגזרה יותר מדי נמוכה שמכל כיוון אפשרי יש עודפי שומן נשפכים מעליו...

Cobe1982

New member
נורא מושך אותי גוף גבוה ורזה...

...אבל אני לא הייתי מתחשבן על כמה קילוגרמים או כמה ס"מ עם הילדה שאני אוהב. מה שהרבה יותר חשוב זה הפנים. מבחינתי בחורה יכולה להיות עם גוף זה או אחר, כמובן שלא בהגזמה, אבל חייבת להיות יפה. זהו.

בתור בת אני חושבת

שבנות מעט מלאות ועגלגלות, במיוחד באיזורים הנכונים, הן הכי יפות.

למעלה