לבנים שמכורים לפורנו

hadasilela

New member
לבנים שמכורים לפורנו

מחפשת מכורים לפורנו אני בחורה צעירה, ביישנית מאוד. אוהבת את הפנטזיות המיניות שלי . סרטים פורנוגרפיים עוזרים לי להשתחרר עם בנים על ידי כך שהם מגרים אותי אותי עם פורנו ואז אני מתכתבת איתם ומשתחררת ואז במציאות זה חזק מאוד. אני לא אוהבת מין רגיל. אני אוהבת מין קשה מאוד. אני מחפשת בחורים שמכורים לפורנו קשה במיוחד. אני מתגרה במיוחד מאינצסט . אני מעוננינת רק שבנים שמכורים לפורנו קשה יכתבו לי . שנה טובה

shellush

New member
אז היא בטח מרגישה בעננים, כי

היא בטח קיבלה הרבה הרבה הרבה... צומי בתיבה, מעבר למה שרצתה, בודאי.

hadasilela

New member
כן ולא

אכן התיבה שלי מפוצצת בשמונים וארבע הודעות של גברים שאני רוצה להתכתב עם כולם. לא- זה לא בשביל תשומת לב. כי אני אוהבת מאוד בנים שמכורים לפורנו, אני חושבת שהם יצירתיים מאוד, חכמים, ליברליים, רומנטיים, פתוחים, וטובי לב. אני מבינה שיש כאן בפורום בנים בנים שעושים את זה. אני אוהבת רוחניות ואני חושבת שפנטזיות הן יצירות אומנות, להתכתב עם בנים על פנטזיות זה לראות איך הם יוצרים יצירת אומנות . לדעתי למילה יש כוח וכל מילה היא עולם שלם. יש הרבה סבל בעולם, מספיק לפתוח חדשות ולסבול מחדשות. החיים קצרים, כולם בשגרה והחיים עוברים מהר . יש פנטזיות שעושות מאוד נעים על הנשמה היא בסל הכל הדימיון שלנו מבדיל אותנו מהחיות. אדם בלי פנטזיה הוא כמו חיה. אני אוהבת את הרוחניים שמפנטזים, רואים סרטים ואפשר לדבר איתם על הפנטזיות האסורות שלי . לכן, אל תחשבו שההודעה שלי היא סתם. אני אמוד רצינית ואני חושבת שפנטזיה היא דבר של רמת מודועות גבוהה להיותנו בצלם אלוהים. שנה טובה

Sefy

New member
מסכים עם המילים ומאחל כל טוב ../images/Emo140.gif

למעלה