לבני ילד רע

שמואליק

New member
לבני ילד רע

It looks like you cant read properly as I have made it clear many times that I was not born in Israel I immigrrated to Israel for less than a year ago as I married to an Israely girl כנראה שאתה באמת חסר השכלה לא צריך להיות מי יודע חכם מיוחד לזהות שאני לא ישראלי בחורי ישיבות ישראליות כותבים הרבה יותר טוב ממנו ויכולים להתנסח לא פחות טוב מהחילונים לעומת זאת אני חושב שאין חילונים באירופה שיכולים להתחרות איתי בשפה העברית ישבתי כאן בארץ עם עולים חדשים חילונים שעלו מלפני יותר מעשר שנים שמדברים הרבה יותר גרוע ממנו ומתפעלים כל פעם מאיפה העברית שלי ואני מסביר להם כל פעם שבגלל היותי חרדי אני תופס הרבה יותר מהר מהם מכיון שיש לי קשר להשפה הזה מיום הולדתי בבית כנסת ובישיבה שלומדים דברי קודש אגב אני שולט בארבע שפות בכמה שפות אתה שולט??????????????????????? אלי אנא אל תמחוק את ההודעה הזו למרות שלא קשור לנושא הפורום אני חייב להבהיר את עצמי

yariv~2

New member
אתה אדם מדהים!!!...

אגוצנטרי בצורה בלתי רגילה!... צא מהבועה לרגע אתה לא הכי הכי.. תוריד את האף לריצפה שניה ותסתכל עלינו (הג´וקים) בצורה שווה.... מה יש לך? כל הודעה שלך משופעת באני אני אני אני אני ושוב אני אתה היחיד ביקום, שכח מיזה יש אנשים יותר חכמים ממך (יוצאים בשאלה) ויש אנשים פחות... הגמ´ שלך לא משנה כלום!.. אדם נולד עם כמות משכל מסוימת (אומנם יש החולקים על כך... אבל תכל´ס זה מה יש) *מיצטער על ההתערבות אתה פשוט שרפת לי כמה פיוזים

שמואליק

New member
סליחה סליחה

כנראה שלא ראית מה שכתב עלי בני ילד רע הוא עושה מחקר על חרדים לפי העברית שלי ולכן לא נשאר לי להגיב רק בצורה כזאת למה ציפת ממני? ולגופו של ענין אני אומר לך יריב יכול להיות שאני כותב בצורה התנשאות ומזלזל ביוצאים בשאלה כנראה שיש סיבה לזה כפי שאתה רואה אני מגלה התענינות רב בפורום הזה ומתעדכנת מפעם לפעם במה שהולך פה הסיבה לזה הוא בגלל שהנושא הזה של חרדים שמתקלקלים הוא דבר שמאד קרוב לליבי ויש לי המון נסיון בזה גם בתוך המשפחה הרחב אבל בעיקר בציבור הרחב יצא לי להכיר המון חוזרים בשאלה ומזה יש לי ידע על כמעט כל מה שהולך שמה כל המקרים המזעזעים של יוצאים לשאלה בעיקר ממשפחות אשכנזיות מכובדות מגיעים לידיעתי בצורה כזה או אחר יצא לי לדבר עם הורים שנפגעו ראיתי את הצער הכאב הבכי אני לא יכול לשכוח את הבכי של סבא שלי שהיה ניצול שואה אבל אמר לי שהצער הזה שהבן שלו חזר בשאלה הוא לא יכול לעכל ולכן הנושא נגע מאד לליבי אני כבר גולש חמש שנים באינטרנט הפורום היחידים שהשתתפתי היו פורום פיננסים בעיקר קשור לבורסה ולמטח ואגרות חוב שעסקתי בהן בדרך כלל השתתפות הוא רק לחבר בפורום ומותנה בתשלום חודשי קבלתי המון עזרה מכל מיני אנשים ברחבי העולם התחלפנו בינינו אינפורציה ושיטות במסחר חוץ מהפורומים אלו לא השתתפתי רק בפורום חופש ופורום הזה של יוצאים לשאלה שהלינק קבלתי תודות לאתר חופש זה רק מראה שיש לי ידע ונסיון בתחומים אלו ומתענין מאד בהם ולכן אני כותב עובדות כפי שאני מכיר אותו תוך כדי ביקורת גם על המיגזר החרדי על הטיפול הלא הוגן בבחורים אלו שהסגירות הישיבתי או הסמינרי לא מתאים להם אני יודע שזה מאד פוגע בכם וצורם אבל תדעו לכם שאני לא מתנשא ואין לי בכלל על מי להתנשאות אני מציג את העובדות כפי שהם ומנסה לעזור עזרתי אישית להרבה חברה כאילו והיום יש להם חיים הרבה יותר מאושרים

yariv~2

New member
תראה.....

לפני שאני יתחיל בכלל לנסות ולהוכיח (לכבודו..) עד כמה אתה טועה.... אני דורש התנצלות על ההודעות ההללו: הכללה מטופשת(ובקשת סליחה עוד יותר מטופשת...) עוד מיני מטעמים על החרדלש"ים וכן לגזענות המבצבצת מבין שורות אלו. "כל המקרים המזעזעים של יוצאים לשאלה בעיקר ממשפחות אשכנזיות מכובדות מגיעים לידיעתי בצורה כזה או אחר יצא לי לדבר עם הורים שנפגעו ראיתי את הצער הכאב הבכי אני לא יכול לשכוח את הבכי של סבא שלי" (אם לא הבנת איפה הגזענות אז מצבך קשה)

אתה טיפש, שחצן וגס רוח !

טיפש: לפי תוכן דבריך, אתה מתגאה שוב ושוב בפעולות והנאות שהם חילוניים במהותם! אז מה אתה רוצה להגיד בזה? שגם דתי יכול ליהנות מהעולם? כן, אבל באופן מאוד מוגבל, ואם זה נושא חשוב, אז לחילוניים יש יותר אפשרויות ממך!!! ןעוד, אתה לא מבין אפילו את רוב הדברים הנכתבים בפורום הזה, ומיד מצווח ככרוכיה. (אבל זה שייך גם לסעיף הבא) שחצן: משום מה אתה חושב שאתה, ורק אתה, הכי חכם כאן, 4 שפות???? וואו !!!! איזה גאון! כולם להצדיע !! יש לך נופש בשוויץ??!!! וואאווו!!!! מי יכול עליך. וגס רוח: אפילו באנגלית, שהיא לדבריך שפת האם שלך, אתה לא יודע להתנסח נכון, ואפילו לא לפסק את המשפט שלך. ושכחתי לכתוב בכותרת שאתה גם שקרן! אתה חרדי קטן מאוד...

שמואליק

New member
לא שווה תגובה

תמשיך לצרוח אני מאד מתרגש מדבריך כל מילה שאתה כותב רק מאשר דברי על הרמה של אנשים כמוך אתה מאד מאד נפגע מנכונות הדברים שאני כותב אז אתה מתמקד בפסיקות המשפט שלי . מה אתה חושב שאני כותב לאנשים פורמליים ?. וליריב תגיד לי בבקשה איפה בדיוק נפגעת ומה אתה בדיוק מצפה ממני הלא אתה יודע בתוך תוך שמה שאני כותב אני כותב בכנות זהו האמת איך שאני רואה את זה . אתה יכול לחלוק עלי אם אתה חושב באמת שאני משקר אבל לי יש את האמת שלי עד שלא תשכנע אותי

למעלה