לבני שאיננו

ענן כבד

New member
לבני שאיננו

שחר מוקדם ואני יושבת ליד קברך רואה את הפרחים הצהובים פרחי השמש . נפתחים אט אט אל בוקר של חג במקום עיניך . הנמלים העמלניות מטיילות על קברך הן התחילו במטלות היום במקום רגליך . השיחים הירוקים ששתלתי משתרגים ביופם . ענפים הם שולחים במקום ידיך . רק פרחי השושנה האדומים נושרים אט אט הן דמעות הדם הנוטפות כול העת מליבי . מתוך יגוני . אמא לדורון ילד סערה שלי . חלה לפתע בלוקמיה ונעלם .

יפית מן

New member
ביטאת את מה שבדיוק אנחנו חשות כל כך יפה

כל כך יפה כתבת מרחשי ליבך עמוק עמוק כל אחת ואחד כאן בפ]ורם מרגיש בדיוק אותו דבר ואת עלית על כולנה יהי רצון שנתרפא נפשית לעבור את החג הזה בלי יקירינו הלב זועק ,אבל השתיקה רועמתולי ארין יותר מילים רק המקלדת סופגת כרגע את דימעותי החמות והמלוחות .......אוהבתותכם ותעברו את החג בשלום לרווחת יתר בני המשפחה הרוצים לראות אותנו לא עצובים/בות חג שמח יפית

דליה ח

New member
לאמא של דורון,

היי, אני לא יכולה לקרוא לך בשמך, אני מכבדת את רצונך להשאר עלומה. אני מאוד שמחה שכתבת כאן היום, אין כמו המילים לתאר כאב. עוצמת המילים לדעתי עולה על עוצמת הדמעות. ואת מיטבה לתאר את רחשי הלב שלך. אני סומכת על משפחתך החמה והתומכת שתתן לך כתף לעבור את החג..........................דליה

שרון123

New member
כתבת מקסים

גם אנחנו ביקרנו היום את ירדן. וגם אנחנו שמנו לב לפריחה המשגעת בכל העצים סביב המצבה - פריחה סגולה שכל כך מתאימה לה
הילדים נאמנים לתפקידם מתיזים חומר ניקוי ומנקים עם מעליות, רצים להביא מים להשקות את האדנית שלא מחוברת להשקיה. ריגשת אותי מאד במילותייך

ענן כבד

New member
להורים

דליה אמא של אודליה , אבי אבא של יעל , ליאת אמא של ניר ,יפית מן הסבתא ,שרון אמא של ירדן , אילנה אמא של רונן. שולחת את הערכתי על ההתיחסות לכאב מי במילים ומי ללא מילים . על החיבוק הכול כך חשוב . שולחת חזרה .

למעלה