לבננות שבנינו,

לבננות שבנינו,

שאלה, איך הייתם מתיחסות להצעה כזאת, בחור טוב מבית מצוין.. אך לאחר כמה בירורים, התברר כי הבחור בעבר היה לעיתים רחוקות מגזים עם שתיה, אלכוהול.. איך הייתן מתייחסות להצעה כזאת? האם יש טעם בכלל לגשת להצעה כזאת? או או אולי יש כאלה שהפרט הזה לא ככ מפריע להן? אשמח לשמוע את תגובתכן.. המשך יום מקסים!! ובהצלחה עם הניקיונות..!

די! זה מפריע לכן? וואי וואי

אסור לאף אחד לדעת! אבל אני אלכוהליסט לא קטן, לא שותה עד כדי שיכרות אבל תמיד יש בקבוקון בכיס, פאדיחות

פשוT אJי

New member
בעל אלכוהוליסט-

כשמדברים על מי ששותה בתדירות גבוהה עד אובדן חושים. יוצר מצב שהרבה מאד פעמים האישה מרגישה כ"כ לבד, שהשותף שלה לחיים הוא מישו לא יציב שניתן להסמך עליו. כי שתיה עד שיכרות היא מצב של בריחה,של חוסר התמודדות עם בעיות. וחיי נישואין כל מהותם הם ה"ביחד",הם התמודדות משותפת. ואם אין את זה,איזו צורה יש לחיי הנישואין הללו??

../images/Emo124.gif אוי, אוי אוי

הבעיה הרבה יותר קשה ומורכבת ממה שאת כותבת/חושבת..... אבל הפורום לא נועד לניתוח של בעיות וכדו' אנו מעדיפים את הורוד על השחור!

פשוT אJי

New member
לא אמרתי,

שהיא פחות מורכבת.אחת החברות היותר קורובות שלי,אביה אלכוהוליסט מושבע.ותאמין או לא אני יודעת יותר מדבר או שניים על עינינים כגון אלו.אבל הסבר צריך שיהיה משכנע ובתחום שההגיון יכול לתפוס,ולאו דווקא לכלול את כל הרבדים.

מסתומרת? זה לא ברור שזה מפריע?!?

תאר לעצמך, בתקופות עם קשיים (ל``ע אבל תמיד יש..) כשהאישה תצטרך לא פחות עזרה ותמיכה מצד בעלה. ובמקום שזה מה שיקרה, הבעל הנחמד מחליט שאין לו כוח להתמודד מול המציאות והוא בוחר בדרך הנוחה והחביבה לו, לברוח מהמציאות ע``י שתיה.. תאר לעצמך את האישה המסכנה שבעלה חוזר בערב לבית, כולו שיכור ומסטול, לא יודע מימינו ומשמאלו.. והאשה לא יודעת מה לעשות עם עצמה!! הילדים נבהלים והמומים מאבא שפתאום מתנהג כמו.. והאישה אובדת עצות בנוסף לכל הצרות שלהם סופגת את הפדיחות שהוא עשה להם! זה נחמד?? לא חושבת..

אתה בעיה גדולה..

תגמל מזה מהר..למענך ולמען עתידך..ואני לא מדבר על הנזק הבריאותי שבזה..אלכוהול הורס את הגוף!

לא נשמע טוב!

תבררי טוב את הענין. לא ראיתי או שמעתי על בחור ששותה בצורה שיש לציין זאת ואם אמרו לך אז יש מקום לחשוד שזה קצת לא רגיל ולכן תבררי יותר את הנושא. לא פשוט להתחתן עם בחור שתמצאי אותו חלילה בורח לשתיה כל פעם שמתעוררים קשיים או בתקופות של קושי או לחץ. זה מצריך בירור מעמיק.

מה הפירוש מגזים בשתיה?!

א)ברעיוןלא אמור להיות בעיה עם שתית אלכוהול פעם בכמה חודשים ב)יש בני אדם שאוהבים אלכוהול וכמה שהם ישתו זה לא ישפיע בכלל..ויש כאלה שאחרי כוס נגמרים...הבעיה העיקרית זה התמכרות..ובעל שיכור זה לא נעים...אז לבדוק יותר פרטים

ואם בחור היה בעבר

מכור לאלכוהול ולא בדיוק שותה ``פעם בכמה חודשים..`` אלא קצת יותר.. וכרגע, כבר תקופה מאד ארוכה שהוא נגמל מזה לגמרי, האם אתם מאמינים שבאמת אפשר לצאת מזה? זה לא מפחיד לקחת את הסיכון שמא בעתיד מתישהו יוכל לחזור לזה? ובכלל, יש מצב שאפשר להגמל מהתמכרות כזאת??

פשוT אJי

New member
כל התמכרות-

שלא תהיה גם אם נגמלו ממנה מסוכנת. איך נוטים לומר במקרים כאלה?? "מכור פעם אחת מכור תמיד" התמכרות גם כשמיגרו אותה היא תמיד אורבת בפינה לתפוס שוב את האדם. כי מי שטעם פעם אחת נמצא במאבק מתמיד הטעימה השניה.

לעניות דעתי..

יש בזה סיכון..משום שמה יהיה ויבוא יום וח``וש ובן אדם ינכנס למתחים או לחצים מאיזשהו סיבה?.. יש סיכוי שכדי לברוח מזה הוא יקח אלכוהול..ואם הוא חזר לזה .יהיה קשה שוב לגמול אותו..כמובן שזה תאורתי..כיוון שבעז``ה לא תיהיה סיבה שתגרום לו לשתות..אבל זה עוד נקודה למחשבה..בהצלחה!

צריך לדעת דבר אחד...

המושג שתייה הוא לא גרוע בכלל וכבר נאמר ``ויין ישמח לבב אנוש`` השאלה היא באיזה סטואציה שותים... כמה שותים...? לאיזה מצב זה מביא את השותה...? אני אישית ברמת העיקרון מתנזר מכל מה שממכר!!! אבל... יש הזדמנויות שאני קצצת מרשה לעצמי לחרוג... כמו למשל בחתונה של חבר טוב (פעמיים בשנה!) או קצת בפורים... וכמובן בגבול הנורמליזציה... ובעיני בחור שמכור לשתיית אלכהול הוא בדיוק כמו פועל עבודה רומני... אותי אישית זה מאוד דוחה!

למעלה