לבעלות החזה הקטן שבינינו

mightynighty

New member
לבעלות החזה הקטן שבינינו

(ובמילה "קטן" אני מתכוונת לA. אולי B פצפון, אם אתן מתעקשות). מהי גזרת המחוכים המחמיאה ביותר? מן הסתם מחוכים עם cup ממש לא יהלמו, אבל מה מהשאר עדיף? לב? ישר? לוותר על מחוך? אני ו31 האינץ' שלי בדילמה.

החזה שלי לא כזה קטן, אבל... ../images/Emo4.gif

אני אענה לך ממה שאני יודעת...
מחוכים עם עצמות גורמים לחזה קטן להיראות עגול ומלא יותר. יש לי חברה שהיא (נראה לי) מידה A70 בחזיה, ומחוכים כאלה נראים עליה מדהים! הרעיון הוא שהעצמות בעצם מעצבות לחזה צורה ודוחפות אותו כלפי מעלה... כך שגם לבנות בעלות חזה קטן מאוד מחוכים יכולים להתאים ואפילו להיראות יפה.
אז תהיי אופטימית. המצב לא כזה גרוע.

היי את! תגדירי ../images/Emo26.gif

לב = ? ישר = ? cup = ? מחוך עצמות = ? מידע? =| חע, הבורות לשמה. *בורחת*

אני דווקא הבנתי אותה...

לב- מחוך שהחלק העליון שלו נכנס בעצם פנימה, ויש לו מעין צורה של לב. ז"א, הוא לא רגיל, אלא בא בצורת שני עיגולים. ראי תמונה
CUP- מחוכים שאינם ישרים, ויש להם מעין "כיסים" לחזה. מחוך עצמות- הברזלים לאורך המחוך נקראים "עצמות". בעבר השתמשו בעצמות לוויתן למחוכים, ולכן זה נקרא "עצמות" דווקא. התפקיד שלהם הוא לעצב ולחטב את הגוף ובעיקר לדחוף את החזה כלפי מעלה ולעצב אותו.

GoddessKitty

New member
אני לא אוהבת להיות קטנונית

ולתקן אנשים עם שטויות, אבל זה שקוראים לזה boning באנגלית פשוט לא אומר שקוראים לזה "עצמות" בעברית.. האם אי פעם קראת לברזלים של חזיה "עצמות"? לא. אז למה שתקראי ככה לברזלים של מחוך, שהם בדיוק אותו העיקרון, רק ממוקמים אחרת ולרוב איכותיים יותר? אין כזו מילה, "עצמות" במחוכים.. בחיים שלי לא שמעתי מישהו משתמש במילה הזו. פשוט אומרים "ברזלים", כמו שעל חזיה אומרים שיש לה "ברזלים". זה אותו הדבר.

ברזלים ,עצמות, קילשונים, כידונים...

למי אכפת. העיקר שכונלו מבינים (מבינות!) מה הכוונה. לא צריך להיתפס לקטנות.

akane

New member
העצמות לא נועדו לדחוף את החזה למעלה

התפקיד של העצמות הוא יותר לתמוך בבד, בתפירה ושלא יאבד צורה על קימורי הגוף. ככה גם אפשר לכווץ אות המחוך בצורה חזקה במיוחד בלי להרוס את הצורה שבה הוא יושב על הגוף. תפקיד העצמות הוא לא לדחוף את החזה למעלה- זה קורה כי "מוחצים" את הגוף....את המותן, ובין היתר את החזה- שבלאית ברירה עולה למעלה. תנסי למתוח בחוזקה מחוך ללא כל תמיכה ותראי מה יקרה....

לא מדוייק

בכל אופן, מחוך עם "עצמות" עד כמה שאני ודעת כן עוזר לחזה להיראות מלא יותר. לפחות על חברה שלי זה נראה ככה...

akane

New member
דווקא כן.הן עוזרות לדחוף את החזה כי

הן נותנות *תמיכה* תראי, קחי את הידיים שלך ותמחצי את החזה כלפי מעלה. נראה מלא יותר? מן הסתם. זה בדיוק מה שהעצמות עושות כדרך אגב- חוץ מאשר לתמוך בבד, בתפרים שלא ייפרמו לעזאזל בעקבות משיכות חזקות, ובכלל זה מוסיף צורה קבועה לכל המחוך. הן אכן מרימות את החזה למעלה - אבל זה לא אומר שזה התפקיד שלהן @_@ אם זאת היתה הסיבה לשים עצמות במחוך- למה שישימו עצמות גם במחוכי בטן?

GoddessKitty

New member
מסכימה לגמרי

מישהו (מישהי?) כאן פעם לבש בכלל מחוך אמיתי? לא סתם ברזלים אלא ברזלים מפלדה ולא סגירה של סתם קרסים אלא סגירה מיוחדת מפלדה? הברזלים נועדו, בראש ובראשונה, להקטין את מימדי המותניים אם תשימו לב, בחנויות מחוכים אמיתיים אונליין מבקשים לבחור מחוך לפי מידת המותניים באינצ'ים, מבקשים מכל קונה לבחר 2-5 אינצ'ים פחות מהמידה האמיתית שלו-כדי שהמחוך יהיה טיפה קטן ויקטין את המותניים לכן במחוכי בטן יש ברזלים.. מה המחוך עושה לחזה? זה תלוי בגזרה שלו. יש כאלו שטובים בלמעוך ולהקטין חזה גדול, ש כאלו שטובים דווקא בלהרים ולהבליט חזה קטן.. אבל אני עוד לא ראיתי מישהי עם חזה קטן שמחוך היה נראה עליה כמו שצריך.. לרוב הם נראים מעוכים ולא טבעיים אם היא מנסה לדחוף אותם יותר מידי למעלה, או שטוחים אם היא לובשת את המחוך כמו שצריך..

¥EleVatioN¥

New member
אני חושבת שלב../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

יש לי מחוך אחד מרנואר..דווקא יושב נחמדלאדעת איך לקרוא לגזרה הזו

../images/Emo46.gifקיבינימאט!

כל פעם שאני נכנסת לרנואר, לא משנה איפה, ושואלת אם יש מחוכים המוכרות מסתכלות עליי במבט תמהה ואומרות "מחוכים? אין כאן מחוכים... אבל יש חולצות מדהימותתתתת להראות לך רוצה???" מאיפה המחוכים האלה גאד דמיט? >< זה איזה סניף של רנואר ביקום מקביל שאני לא יודעת להגיע אליו או משהו?

מכירה את זה... ../images/Emo4.gif

גם אני תמיד נכנסת לרנואר ואף פעם לא מוצאת מחוכים...

GoddessKitty

New member
כי אלו לא מחוכים..

זה סתם חולצה שחורה עם קצת שרוכים, "בסגנון", אבל קשה להגיד שזה מחוך. מחוך לעניים..:) זה יפה, אבל אי אפשר להשוות לדבר האמיתי.

למעלה