לבעלי דיגיטל!!! ל-ה-ק-ל-י-ט! ח

לבעלי דיגיטל!!! ל-ה-ק-ל-י-ט! ח../images/Emo32.gif

חחחחחחח משכתי את התשומת לב שלכם... לא, לא סרט עם לוסי או עם רנה, אפילו לא עם אדריאן, קווין, טד או כל אחד אחר... שם הסרט: "משחקי אהבה" משודר ב: ערוצי סינמה שחקן/ית מופיע/ה: קייט אליוט המהממת (יאקוט). ציון לסרט: (תתחשבו בעובדה שראיתי אותו באורך מלא אתמול ב2:45) 8 וחצי רוב הסרט לא ממש מומלץ בערך מתחת לגיל 14 ככה... הרבה סצנות נועזות, בלי עירום (שיט! חחח סתם!), אבל יש קטע שרואים אותה עם בגד ים שוחה, איזה מדהימה! בכל מקרה, אם לא הייתי מקשרת את הפנים שלה לשם שהופיע בתקציר, בחיים לא הייתי מזהה אותה. הדמות שלה היא דיי ראשית, והשחקן שאיתה דומה קצת למת'יו מק'הוני... לא כל כך מומלץ לאנשים שאוהבים להבין סרטים, כי אני כמעט שלא הבנתי כלום! קייט אליוט משחקת שם דמות בשם קלו (כנראה קיצור של קלואי...) שהיא לא אוהבת להיות עם גברים פנויים, רק עם גברים תפוסים, והבחורצ'יק הזה רוצה אותה נורא, טוב, עם גוף כמו שלה...
בכל מקרה, סרט נחמד, לא יותר מידי... מי שיכול להקליט לי בהזדמנות שהוא יראה את זה עוד פעם מופיע, בבקשה שיודיע לי, כי אני חייבת את הסרט לאוסף שלי! יום טוב:)

shanyz

New member
מנצלת...סורי מיכל!=)

אממ.. בקרוב אני מסיימת להכין עוד 2 סרטונים!!! =9 מי שמעוניין, שגיד לי.. ואגב, מי שלא ראה עוד את ה-4 הראשונים, מיכל העלתה את ה-2 הראשונים לאתר, אז שיפנה אלי ואני אתן לו, או שאחר כך אני אכתוב את הכתותבת שלו... ועוד מעט היא תחליף ל-2 האחרים.. ובקרוב יהיו לי עוד 2:) מקווה שאתם אוהבים אותם! ביייייי

shanyz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo152.gif../images/Emo66.gif../images/Emo6.gif

shanyz

New member
אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עברת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*neta*

New member
../images/Emo49.gif מזל טוב ../images/Emo73.gif !!!!! ../images/Emo13.gif

ברודי

New member
מה עם אזהרה להולכי רגל?

OMG אל תשכחי שיש גם ת'יצורים הקטנים האלה שמסתובבים בין הגלגלים ומפריעים כאלה, לא לדרוס... אממ... מזל"ט!!!
צל"ש!
בך!! מי ייתן ולא תתקעי בפקק לעולם. שלא תאבדי את הדרך ושלא יגמר הדלק. שלא ייפול החלון ושתמיד המזגן יהיה... אממ...פועל... המוזה הפרטית שלך. ברודי.

Dafi the Mighty

New member
אגב, לבעלי הדיגיטלי גם...

תבדקו, אני חושבת שהיום ברבע לאחת עשרה או ברבע לשתיים עשרה יש סרט על הריון, זה משהו ניו זילנדי. עכשיו אני לא בטוחה, אבל נראה לי שזאת אותה דניאל שמשחקת את אפיני שמשחקת שם, אבל ג'ואל טובק בטוח משחק שם (הוא שיחק את דיימוס וסטרייף). בערוץ סינמה פריים.

ענבר1

New member
סטרייף...חתיך... ולמישהי בפורום

שאני לא אגיד את שמה יש אוסף עיתונים שלו..ממש נדיר אז מי שלא תהיי...את מוזמנת להביא לי את זה...

shanyz

New member
תזכירו לי מי זה סטרייף.....?:)

ואגב... נראה לכם שסטאר וורלד אחרי שתסתיים העונה ה-6 ישימו שוב את העונה ה-6?!?!? או שהם ישימו משהו אחר?

gabrielle

New member
" בוניטה בפיתה חומוס וסלט,

אמא שלך בגבס, אבא שלך דרדס... ושוב כולנו יחד: בוניטה בפיתה חומוס וסלט... "

ברודי

New member
בוניטה בפיתה חומוס צ'יפס סלט

עם קצת פטרוזיליה .. להלה .. שכחתי! אולי, לאפה ומרק?! טוב נו.. דאמיט הדברים שאתם גורמים לי לעשות..

למעלה