לבעלי היקר והאהוב, שאיתי בכל רגע

אופה3

New member
לבעלי היקר והאהוב, שאיתי בכל רגע

לפעמים כשיש תקופה רעה, או שמקבלים בשורה לא טובה ואז אני מזילה דמעה או כשאני סתם עצבנית וכועסת כל מה שאני רק רוצה זה להיות איתך כשעוברים משבר קטן ככגדול או שסתם אין מצב רוח אפילו כשמרגשים שכל הכוחות נגמרים ואין טעם יותר לחיים אני יודעת באיזה שהוא מקום שיש לי אותך את בעלי את אותו אחד שמנשק ומחבק את זה שאומר מילים יפות את אותו האחד שלו נישאתי ושיהיה איתי גם בטוב וגם ברע גם ברגעי שמחה וגם ברגעי צרה כשפתייך נושקות וידיך חובקות אין דבר שיכול לפגוע בי בעולם אין כמו להיות איתך ולהיות אישתך כי אני באמת אוהבת רק אותך אני אוהבת אותך יותר מאשר את עצמי, אני פשוט חולה עליך, לבי כואב מרוב אהבה אליך, כי אין לי יותר מה לומר חוץ מאשר אוהבת אותך, אישי היקר, אני חולה על הריח שלך, על היותך אתה,. בעלי, חברי,ידידי, אחי, וכל דבר שיש בעולם, הוא אתה. אתה האושר בחיי, אתה מאור עיני, וכל כולי שלך, כי אני פשוט אוהבת אותך שלך אישתךךך

דרך הכתיבה שלך גרמת לי../images/Emo99.gifאותך

דרך הכתיבה שלך גרמת לי לאהוב אותך,ועכשיו גם אותו. כיף וגאוה לדעת שיש קשר זוגי כלכך יפה. עלו והצליחו ושתמיד תהיו ביחד.
את מזכירה לי את הימים ההם של המכתבים והשירים אצלנו הוא המשורר אנחנו קצת הזדקנו ונשחקנו אבל את עוררת אותי ואני אעורר אותו תראי איך כל אחד יכול לקחת משהו מכל דבר אני כותבת לך בכנות מלאה. מכל

אופה3

New member
אישה אורחת, אני חייבת להגיד שאני

ממש התחלתי לאהוב אותך, אני מאוד שמחה שהערתי אותכם קצת, לא הזדקנתם יקירתי , באהבה לא מזדקנים אלא מתעוררים יחד, כל יום , עם יותר עוצמה של אהבה, עם יותר מגע עם יותר הבנה, והכי חשוב, עם הרבה הרבה חשק להמשיך ולאהוב, הימים ההם שהיו אצלך קיימים אצלי כבר כמעט 14 שנה, מאז שהייתי בת 10 התחלתי לכתוב, תודה לאל שהתברכתי בכישרון הזה שלפרוק את מה שיש לי בשירה, אני אשמח לשתף אותכם בעוד שירים. אני אוהבת את התגובות שלך, יש לך תגובות, קולעות ומעניינות, הייתי שמחה לשוחח עימך פעם בצ´ט. כל טוב לך ושבת שלום, ונ.ב., הכנות היא הכי חשובה, והכי טובה גם בקשר וירטואלי. האופה

הכל בגללך-שיגעתי את בעלי היום../images/Emo6.gif

הכל בגללך-שיגעתי את בעלי היום
כל היום אני אומרת לו-אני רוצה שתכתוב לי שיר כמו פעם. כל משפט שהוציא מהפה-אני רוצה שיייייר.. פתאום שלף לי שיר מלפני 3 שנים ,איזה שיר מדהים!!! חבל על הזמן!!! רק שתדעי מה את עושה לנו, עם השירים היפים שאת כותבת,תמשיכי כך

אני שמחה בשבילך../images/Emo24.gif

ואני מקווה שגם לי וגם לכולנו פה ובכלל יהיה כזה מישהו

חשובה ועוד חשובה ביותר../images/Emo24.gif

לא להתייאש! להאמין שלכל אחד יש את האהבה שלו,רק שאת צריכה לעזור לעצמך למצוא אותה. ואני בטוחה שאם תאמצי את המשפט הזה,ותבררי עם עצמך איך קרה שעוד לא מצאת תצליחי בסופו של דבר. מכל ה

Y A E LY

New member
לכל הנשואות והמאוהבות כאן

אני- לגבי נישאין עוד אין לי שיעה אני באמת לא מבינה איך אפשר להחליט ביום בהיר אחד לקשור את חייך בחייו של מישהו אחר ולא להיפרד לעש- זה נראה לי מתוסבך מאוד. לגבי המכתב של האופה. אכן התברכת בכישרון כתיבה מדהים, ואני שמחה לראות שוב ושוב בהקשר שלך עם בעלך מדהים. אני שמחה לדעת שגם בגילאין מבוגרים- עדיין יש אהבה רומנטיקה וזוגיות (מה שאני לא ממש תמיד רואה בביתי הקט) אישה אורחת- אני שמחה שעוררת את בעלך ושהוא היה קשוב לך, עכשיו זהו התור שלך לכתוב לו משהו יפה, ורומנטי שיוצא צמהלב (ואנחנו בהזדמנות זו נשמח לראות מכתב שלך). מקוה שלכולכן יהיו עוד ימים יפים ומאושרים.

אומרים ................../images/Emo124.gif

שמאחורי כל גבר מצליח יש אשה טובה. חושבת שהאמרה טובה גם לגבי אשה. מאחורי כל אשה מצליחה יש גבר תומך ומפרגן. אופה יקרה, עם הרמוניה ואהבה כזו ביניכם... אין, אין דבר שיעמוד בדרככם! בהצלחה! נ.ב. כל מה שכתבת יכול היה לצאת ממקלדתי, כך גם אני מרגישה ביחס לבעלי... אנחנו ביחד למעלה מ-3 עשורים, עברנו הרבה ביחד... אפשר לכתוב ספרים.. אבל, התגברנו על הכל - כי דבק האהבה חיפה על הכל.

אופה3

New member
לחונה לרגע, תודה לך חמודה

זה נכון, כמו שבוודאי אתם יודעים עליי, אני אישה טובה, ומאחוריי וגם מלפני עומד בעלולי שי, תודה לך על המילים היפות שכתבת, והלוואי ויהיו לכם עוד הרבה עשורים ככה, וזה נכון דבק האהבה מחפה על הכל כל טוב לך האופה

למעלה