לבעלי ה-S9

gavrik

New member
לבעלי ה-S9

יש לי כמה שאלות: 1. איך השימוש השוטף במכשיר? 2. זמני תגובה (כשמעמיסים בתוכן האם זה עובד לאט)? 3. איך ממשק התפריט? 4. סוללה? 5. האם הנגן מנגן קבצי FLV או H264? קראתי ביקורות והכול, אבל אני רוצה לשמוע ממישהו שכבר השתמש במכשיר מספיק זמן כדי לראות הכול באמת ולא רק בדק אותו כמה דקות...

or121210

New member
אן לי אותו, אבל...

4. COWON אומרת שזה 55 לאודיו ו-11 לוידאו, אבל אני מעריך שזה פחות (אלו תנאי מעבדה). 5. למיטב ידיעתי הקבצים שהזכרת צריכים לעבור המרה.

יאיר B

New member
שיחקתי איתו כמה ימים

(זה מספיק זמן?) 1. השימוש במכשיר - המכשיר מבוסס מסך מגע + שימוש במקשים שנמצאים בחלקו העליון. אני לא רגיל למסך מגע, אז לי זה הרגיש קצת מוזר. אני מניח שמי שרגיל למסך מגע ירגיש בבית עם המכשיר הזה. צריך לזכור שאין אפשרות להשתמש במסך המגע לשנות את עוצמת הקול (או שאני לא מצאתי איך לעשות את זה, העברה קדימה ואחורה או PLAY אפשרי דרך המסך). יש שימוש רב במקש ה-HOLD (במיוחד אם הנגן נמצא בתוך הכיס או בתיק). המסך מוגן עם זכוכית חזקה מאוד (גורילה-גלס) ולא ניתן לשריטה בשימוש יום-יומי סטנדרטי. 2. זמני תגובה - לא מילאתי אותו עד הסוף (לא עושה את זה אף פעם) אבל בחצי מהקיבולת - לא היה הבדל בזמן הפעולה במקרה כזה או במקרה שהיו בו 5 שירים. רק לציין שיש לו לעיתים השהיות קלות של כחצי שנייה מהלחיצה ועד לביצוע. ההפעלה ביום יום מהירה מאוד. אחרי העלאת קבצים צריך לתת לו לבנות את הספרייה וזה יכול לקחת כמה דקות (תלוי בקיבולת כמובן). 3. ממשק התפריט - השפה היא אנגלית (או שפה אחרת ממה שיש שם, עדיין אין עברית). לדעתי הממשק הגיוני (אם כי מצריך מידה מסויימת של למידה, כמו בכל נגן אחר). מסך המגע מדוייק, עובד רק עם האצבע (לא מקבל סטילוס). 4. סוללה - יש. נטענת פנימית. לא הצלחתי לגמור אותה במהלך הכמה ימים שהיה אצלי. רוב השימוש שלי היה למוזיקה (אני לא משתמש בנגנים שלי לוידיאו). או כתב כמה שעות היא צריכה להחזיק - תוריד כ-10% לשימוש יום יומי הגיוני ותקבל בערך את הזמן האמיתי. 5. וידיאו - לא ניסיתי לעלות את הפורמטים הללו, אבל אני בספק אם הוא קורא FLV (לא מכיר נגן נייד שכן קורא). לגבי H264 - לא ראיתי התייחסות לפורמט הזה במפרט של הנגן: http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWONS9/product_page_5.php

יאיר B

New member
הולכים לאתר, עומדים על הכפתור שרוצים לקשר

אליו (כלומר למה שהכפתור הזה מעביר אותך), קליק ימני על העכבר ובוחר העתק כתובת קישור. את הכתובת הזאת אתה מציב בהודעה שלך.

gavrik

New member
מבחינת שפה

ממש לא רוצה ממשק תפריט בעברית, אולי רק בשביל להראות שמות קבצים וזהו. אני מכיר את זמני הסוללה שרשמו באתר הרשמי, רציתי להיות בטוח שאכן הסוללה אמינה, ושלאחר זמן מה בשימוש המכשיר אינו מתחיל "לסחוב" קשה. לכן ביקשתי ספיציפית אנשים שכבר השתמשו בו לא מעט. אני מאוד רוצה לקנות נגן מדיה, הוא נראה בחירה טובה. אייפוד טאץ' נראה מאוד איכותי אבל יקר מידי ופלוס אני לא אוהב את אפל/אייטיונס. אם אתם מכירים עוד נגני מדיה בסגנון ולהשוות ל-S9, אשמח לשמוע. אגב התבאסתי לשמוע שבעידכון הקשוחה האחרון הורידו את אפשרות דיפדוף האלבומים כמו בטאץ'. כל כמה זמן יוצא עידכון בערך? ההנחה שלי היא שהרבה יבקשו אותו בחזרה אז אולי בעידכון הבא COWON יחזירו את האופציה.

יאיר B

New member
קואון לא ממש "שמה" על בקשות של משתמשים

כבר כמה שנים שמבקשים אפשרות של גפ-לס (נגינה ללא הפסקות בין הקבצים) ועדיין אין את האפשרות בקואון (באפל יש למשל). אז אני לא הייתי בונה על החזרה של הדפדוף. חייב לציין שניסיתי אותו (לפני עדכון הקושחה) והוא לא היה מהיר במיוחד (ואם האפשרות איטית אז כל היופי אובד). יכול להיות שהמעבד שלו לא מספיק מהיר לטעינה של התמונות. יש אפשרות אחרת שהם הכניסו שבה רואים את כל התמונות במעין מטריצה ואפשר לבחור את האלבום דרכה. זמן סוללה - מהניסיון שלי עם הנגנים של קואון, הם די מדיקים (כמובן שלאחר שימוש מאסיבי בנגן הסוללה מתחילה להתעייף - כמו בכל נגן אחר). נגן אחר שדומה ל-S9 הוא ה-P3 של סמסונג. לא יודע אם הוא נמכר בישראל. מן הסתם לא תהיה בו אפשרות להצגת עברית (ואם הוא לא נמכר בישראל אז גם לא תהיה אחריות). האפשרות השלישית היא איפוד טאצ'.

or121210

New member
אם כבר מדברים....

אז העניין של ה-D2+ היה די מיותר. cowon יכלו פשוט לשווק אותו כ"דור חדש" של ה-D2 הרגיל (כמו שסאנדיסק עשתה לפני מספר חודשים). הם הרי שינו רק קצת את העיצוב החיצוני (שינוי מינימלי), את בפנימי הממשק נשאר, אז שמו עיצוב ברמה של theme מ-iAudiophile (לא flash skin שיש בו שינוי לממשק) שינויי התוכנה הם ברמה של עדכון קושחה קטן, בקושי יש שינויים. יתרון שיש, שמעדכנים קושחה, לא צריך למלא את הנגן מחדש בכל הקבצים, שום דבר לא משתנה! (ניסיתי, ממש נוח אם יש הרבה קבצים) מוצר די מיותר ה-plus. אולי יש משהו שאני לא יודע עליו בחומרה יותר חזקה או משהו כזה.

יאיר B

New member
הם כנראה ניסו לעשות את מה שעושים עם

מוצרי מזון: מחדשים את האריזה, נותנים שם חדש ואומרים שזה מוצר חדש... זה נגן מאוד מוצלח ומצליח בעולם (ככה זה נראה לפחות), אבל חייבים לחדש משהו אחרת אנשים אומרים שזה מוצר ישן ולא רוצים לקנות. אז ה+ הוא החידוש (כל זה דעה שלי, אין הסמכתאות לזה).

or121210

New member
אבל זה צת מבאס שצריך לעדכן מ-D2 רגיל ל+

התכוונתי ל-FW. לא עושים יתר עדכוניםל-D הרגיל, די נטשו אותו, זה מה שמבאס. עשיתי את זה, צריך לרשום כל מיני פקודות, קצת מעצבן.

gavrik

New member
באסה

מה באשר לנגנים של פיוג'יקום, סילבר ליין? ראיתי אחד של סילבר ליין ועוד עם wi-fi, אבל אני פוחד שהוא כמו נגן מדבקה.

יאיר B

New member
שניהם נגני מדבקה.

סילברליין זה מוצר הבית של בנדא מגנטיק. פיוג'יקום - עוד קישקוש מדבקתי עם שיווק מאסיבי (האתר שלהם באנגלית הוא תרגום של האתר בעברית).

למעלה