לבעלי יש כבר שנים ציפורן

sshoshan

New member
לבעלי יש כבר שנים ציפורן

עם פטריה לבנה מגעילה.מה שמים כדי להפטר סוף סוף מזה?

עץ הסנדל ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif

יש כזה עץ ? בכלל והוא דומה לסנדל ? פחחחחחחחחחחחחח

Sonata Of Tears

New member
הוא דומה למפות שולחן

האלו אם הציורים האתניים המכוערים שיש בשוק שאף אחד לא קונה,ולמוכרת יש שן אחת מזהב כזאת ופה אם חלל שחור בילתי ידוע ,מטפתחת ,וזקנקנן קטן שלא טלשה. זה התיאור המדעי שלו לפחות.

אהלן סאן רייז../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifעץ .....

הסנדל,יש עץ כזה. זהו השמן שנקרא סנדלווד,וגם עץ האלמוג. יום טוב.

אוי גוועלד איזה ../images/Emo163.gif אני חחחחחח

3 ימים אני שובר פה ת'ראש כדי לנסות להבין על מה לכל הרוחות הוא מדבר ואתה בא ועכשיו אומר לי סנדלווד ואני כמו סתום דפקתי פרצוץ של חכם חנוכה בדיוק איך שהוא נחנק מהקציצות של הרב
. ועכשיו אחרי שהסתכלתתי טוב פאתום אני קולט שלפני כמה ימים בחנות הסתכלתי על השמן וקראתי ולא הבנתי שכחתי לגמרי שעץ הסנדל= סנדל ווד חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סטלן אני וואלה נראה לי הרחתי יותר מדיי שמנים בשיעור השתבש לי המוח
. אוי גוועלדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ענק פשוט ענק
.

sshoshan../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifפטריה........

לוקח המון זמן עד שרואים תוצאות בטיפול פטריות. את יכולה לנסות שמן אתרי עץ-התה-האוסטרלי-טיטרי ושמן אתרי לבנדר, בכמות שווה. שני השמנים האלה אפשר למרוח על העור ללא שמן מוליך. יום טוב.

יפיופי

New member
ציפורן מעובה - פטריה

באמת טיפול ארוך ולוקח זמן יש ללכת לפדיקוריסטית טובה קודם שתנקה ותוריד כמה שאפשר מהציפון. אחר כך לטפול גזה טוב טוב שתהיה ספוגה בשמן ניאולי ולעטוף את הציפרן, לדאוג שתמיד הגזה תהיה ספוגה בתקופה זו עדיף להתהלך בסנדלים להמשיך כך לפחות חצי שנה. טוב יעשה אם באותה תקופה יקבל יעוץ תזונתי ולקיחת אבץ.

למעלה