לבעלי יש תחביב...

i ask u

New member
לבעלי יש תחביב...

זה היה מזמן............לפני 5 שנים מצאתי את עצמי מתמודדת לבד עם כל הקשיים שהיו לי (והיו הרבה ) אחרי לידה ראשונה. בעלי, גם כשהיה בבית, וגם כשניסה לעזור, תמיד עשה לי "טובות" , כך לפחות הרגשתי. הייתי בדיכאון, הייתי מתוסכלת. הזמן עשה את שלו, הילד גדל, מצב רוח השתפר. חזרתי קצת לעצמי, אבל לא ממש למה שהייתי לפני לידה. ללא ספק, כבר הייתי אישה אחרת. הייתי מקבלת המון מחמאות מכולם, חוץ מ........בעלי. הוא היה עסוק בעבודה, וגם כשהיה מגיע הביתה, היה לו תחביב............ הייתי מתוסכלת מזה, היינו רבים הרבה , הוא תמיד היה אומר לי שהוא "לא מבין מה אני רוצה ממנו...". תאמינו לי, ידעתי להסביר לו בדיוק מה אני רוצה. ומה בסה"כ רציתי?--תשומת לב מצדו. אבל לא, זה לא קרה. הייתי בודדה. כך גיליתי משהו נחמד--צ'אט. הכרתי בחור נשוי גם כן. יצרנו קשר......... אהבתי אותו....עדיין.........למרות הכל, ולמרות מה שקרה......... אנחנו כבר שנתיים לא בקשר. לפעמים אני "פוגשת" אותו בצ'אט. (כנראה הוא ממשיך את הדייג). אבל אנחנו לא משוחחים. ה' רק יודע עד כמה שהייתי רוצה לדבר איתו שוב, ולהגיד לו מה שלו אמרתי לו אז. ומה שכבר לא אגיד לו לעולם! אחרי הפרידה איתו הייתי בדיכאון נוראי. לא יכולתי לתפקד. הייתי שבורה והרוסה. בעלי , כמובן, לא שם לב ........לו יש תחביב..הוא היה עסוק... עכשיו אני 3 חודשים אחרי לידה שניה.כן, למרות הכל , המשכתי את החיים שלי . ובעלי לא השתנה. אני צריכה תשומת לב, רוצה שיחבקו אותי, שינשקו אותי (לא רק בזמן הסקס), רוצה שיפנקו אותי. אבל זה לא קורה. בעלי לא מבין את זה. ושוב מריבות, ושוב ברוגז.. ואני.... עוד פעם אני לבד.נשואה לבעלי, אבל מרגישה בודדה. עדיין חושבת על הבחור ההוא.... עדיין כואבת.. רק עכשיו אני יודעת שאין דרך חזרה לצ'אט.

אני לא יודעת אם זה יעודד אותך

אבל גם בעלי לא מהעוזרים. עכשיו כבר יש לו תחביב חדש, הוא כל יום יוצא בערב עם החברים שלו ולי כבר נמאס להלחם בזה. למדתי לחיות עם זה. יש לי את עדי והיא האושר שלי.

dorlim

New member
../images/Emo24.gif זה נשמע קשה

יש בעצם שני חלקים לעניין - האחד הקשר עם הבחור מהצ'אט, לגביו זה עניין שלך והרגשות שלך. הנושא השני - היחסים עם הבעל: בהנחה שעשית כבר את הבחירה שלך והחלטת שזו הדרך להמשיך - הרבה פעמים השינוי אצל בן הזוג הוא פחות טוטאלי מאצלנו הנשים. גם לבעלי יש תחביבים והוא מקדיש להם זמן וכן לפעמים גם לי זה נראה איך לומר
אז מה בגלל זה להפסיק??? לא ! צריך להגיע לעמק השווה ולמצוא את הנוסחא שמתאימה לכם כזוג. מציעה ליזום שיחה עם הבעל, שיחה עניינית שבא תקבעו את מסגרת הזמן המוקדש לתחביבים שלו והזמן המוקדש לך - רק לך (תחביבים, חברות וכו'...)

משוש30

New member
מנסה להבין.

את נשואה. עשית ילד. לא היה לך טוב אז היה לך רומן שנגמר , בינתיים עשית עוד ילד עם אותו הבעל אבל את עדיין מאוהבת במאהב? אני לא אגיד לך מה לדעתי היית צריכה לעשות מזמן כי זה לא יעזור. אבל אם כל כך לא טוב לך עם בעלך והוא גם לא עוזר לך אז למה את איתו? תתגרשו, תמצאי לך אהבה אמיתית ולא וירטואלית 0ולא גבר נשוי-זה יכול לעזור למימוש הפוטנציאל האמיתי של הקשר). לא חבל על כל השנים שאת חיה לצד בן אדם שלא משקיע בך ולא מפנק אותך? לא מגיע לך משהו יותר טוב?

niritcat

New member
מאחר וכבר יש ילדים, שווה להתאמץ

ובכל זאת לנסות לבנות זוגיות. שקלתם ייעוץ זוגי? שם יש סיכוי טוב שתוכלי להבהיר לו מה את באמת צריכה, ולשמוע מה הוא יכול לעשות בנושא. הגעתם עד כאן, הבאתם ביחד שני ילדים לעולם, שווה לעשות עוד צעד כדי שתהיו בכל זאת משפחה.

sipor

New member
תשמעי..

כואב לקרוא את הסיפור שלך, אז נראה לי שבמצב שאת מתארת עשית את הדבר הנכון, הלכת לחפש מקום שיש בו אהבה אליך. אולי הייתי צריכה לעשותזאת עם גבר לא נשוי ולהיפרד מבעלך, כי ללא ספק את לא מקבלת את מה שאת צריכה ממנו. את המשכת בחיים שלך, ונראה שגם ידעת שהוא לא ישתנה. מצטערת שאת צריכה לעבור תקופה כזאת קשה לבד, זה באמת כואב.. לא בוכים על חלב שנשפך, תהני מהילד החדש תנסי לעבור את התקופה הקשה עוד פעם לבד.. אחר כך.. מציעה לך שתחפשי חיים חדשים, כי אנחנו באמת חיים רק פעם אחת ולזמן קצוב.. חבל להעביר את זה ככה.

cookie1

New member
אני רק יכולה להפנות ליעוץ

נראה כי יש בעית תקשורת לא קלה בכלל. אתם רוצים דברים שונים, לא ממש מבינים אחד את השניה. שווה ללכת ולדבר על הדברים. קשה לי לדמיין ילד נוסף עם אדם שלא ממש מבין את צרכי, מה גם שאת עשית צעד גדול למציאת אדם שיספק את צרכיך, גם אם זו לאו דווקא הדרך הנכונה ביותר. למענך ולמענו כדאי לכם ללכת ליעוץ ולנסות לשפר את מערכת היחסים. ו
אם זה יצא קצת קשה.

לא הייתי מוותרת

אל לנו הזוגות הנשואים להרדם בשמירה. זוגיות היא לא דבר טריויאלי וצריך לעבוד עליה כל הזמן, אחרת.... היא מובילה למקום של פרידה ולבד הרבה יותר. לכן צריך לדבר וגם לדרוש כי זוגיות טובה היא מערכת הרמונית של תן וכך ונכון שאנחנו הנשים יותר נותנות אבל צריך גם לדרוש בחזרה. הייתי ממליצה לכם לדבר על זה ואם יש קושי בדיבורים לבד אז זה המקום ליעוץ זוגי במטרה לשפר ולעבוד כדי שנוכל להמשיך לחיות יחד.

lulyK

New member
לפעמים החיים סוטים מהמסלול

שתיכננו. זה יכול לקרות לכולנו, וזה קרה לך. החדשות הטובות הן שאם השקעה וכוונות טובות זה הפיך. ומסקרנות - מה התחביב של בעלך?

למעלה