לבעלי YES, בניתי לכם תוכנית שווה...

D i l D o

New member
לבעלי YES, בניתי לכם תוכנית שווה...

להיום: 18:36 YES2: "לחלום אותך" סרט מצויין עם רובין וויליאמס! מייד אחריו 20:30 YES2: "מפגשים" פרק 1: מיני סדרה בדיונית בבימויו של סטיבן ספילברג הגדול - חובה לראות את כל הפרקים, זה ענק! אחרי זה יש לכם מנוחה של שעה לאכול, להתלח לשתות לאיזהח פוז קטן, מה שבא לכם ואז: 23:00 ערוץ 10: "פסיכו" המקורי!!!!! מי שלא ראה יתייב באורות כבויים מול מסך הטלוויזיה ויתענג על יצירת המופת של היצ'קוק, האבא של האימה והמתח! נסיים את היום שוב בYES2 שעה 1:50 - "צ'רי פולס": מותחן אימה. בעיירה בוירג`יניה מתרחשת סדרת רציחות של בתולות. בת השריף יוצאת למצוא את הרוצח, ומגלה סודות אפלים על האנשים שהיא אוהבת. עם:בריטני מרפי, מייקל ביין, ג`יי מוהר. במאי: ג`פרי רייט *בודק מה יש בשאר היסים* טוב אז למי שרוצה להפסיד חצי שעה ראשונה מ"מפגשים" וחצי שעה ראשונה מ"פסיכו" יכול לראות את "חדשות הספנות": סרט שבהחלט כדאי לראות עם קווין ספייסי, ג'וליאן מור וג'ודי דנץ'. (YES1, 21:30) ולמי שרוצה שעמום - "עלי" עם וויל סמית', YES4, 22:00. ושלא תגידו שאני לא אוהב אותכם ומשקיע בשבילכם!
תהנו!

D i l D o

New member
"צ'רי פולס"

אני אתחיל בסיכום - חחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו נכנס יותר לעומק... משחק מצחיק,(אבל בריטני מרפי כזאת חמודה, מת עליה!!), רעיון קורע מצחוק, סצנות מצחיקות, רוצח מצחיק, פשוט ישבתי וצחקתי כל הסרט! היה איזה קטע שהמנהל של הביצפר אומר שיהיה שם Fuck Festival חחחחחחחחחחחח איזה ענק זה היה, לא הפסקתי לצחוק איזהח צי שעה...הרעיון הזה של מסיבת זיונים כ"כ הצחיק אותי, אתם לא תאמינו עד כמה! בקשר לרוצח, אווווווויי איך שהוא נראה עם התחפושת, זה כזה מצחיק, והוא עוד שם ליפסטיק ושחור בעינים חחחח אוי ענק!:- והוא הולך על עקבים ..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אווווווייייייי אני נקרע פה! לא רק שהסרט הזה כ"כ מצחיק הוא גם לא מפתיע, ידעתי מי הרוצח בערך 20 דקות לפני שרואים את זה בבירור - זה חרא! אוי והיה קטע שהוא רוצח מישו עם גרזן, הוא תוקע לו אותו בראש ואז לא מצליח להוציא ומתחיל לקלל...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! טוב אני חושב שהבנתם את הרעיון של הסרט הזה - פארודיה ממש, כ"כ מצחיק - כדאי לראות עם חברים כי זה מצחיייייק ויותר כיף לצחוק עם עוד מישו! זהו, סיכום: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ShaDoW GiRl

New member
חחחחח כל הכבוד! סחטיין ! ../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

שיט- לא הספקתי לראות אתמול .. {אמממ בודקת אם יש שידורים חוזרים‎} עכשיו ככה: לYES : -מת לצעוק 2- בערוץ yes1 בשעה 20:06- ותאמת אין כמו הראשון.. -היה שידור חוזר של "מפגשים או- נלקחו- ב13:49.. (חח סורי על האיחוורררר) -האמ- צעקה בחשיכה- כמו שהבנתייי זה סרט מתח/אימה- (לא ראיתי) מי שראה- מה לעזעזל הסרט הזה? {בשעה 17:22 בערוץ yes2} ולהערב ערב "בררר" אחד גדול:
מפגשים/נלקחו פרק 2
- בשעה שמונה וחצי... {yes2} וקפיצה אחרי זה יש..
ארכנופוביה
*ד"ר רוס ג'נינגס ומשפחתו גרים בעיירה אידיאלית . את השלווה מפרים עכבישים ארסיים, המסתתרים במרתפי הבתים, מטילים אימה ומסכנים את התושבים. ומיד אחרי זה "
התהום
" בפעם המיליון- סרט שלדעתי בהחלט שווה לראות! -במיוחד למי שלא ראה..
צפייה נעימה!!!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo32.gif אנשושים.....

אני עכשיו אצל דודים שלי...אני אחזור עוד יומיומיים
מתגעגעת....
דרך-אגב עוד שעה בערך יש שידור חוזר של ארכנופוביה, ויהיה גם גם בצהריים...סרט שולט

למעלה