לבצלאל ידידי

לבצלאל ידידי

לפני שאני נפרד מהבלוגייה יש לי שאלה ישירה? למי צריך למחוא כפיים בשביל להיות מקודם אצלכם ?אני רואה רשומות מועתקות ממקומות אחרים ומיד מקודמות היות שאני חף מהעתקות וכותב את אשר בליבי מזה 3 שנים מעולם לא קודמתי טוב אוליי ועל בטוח שאני לא סופר ובטח לא משורר אבל מקרוב ל300 רשומות רק בשביל הוותק אפשר הייה פעם טיפה לדחוף קצת אבל זה לא קרה! ובטח לא יקרה! ,אותם מקודמים כול השנים -להרוג ג'וק עם בושם~הופה בחירת העורך. עזוב אותך מתשובה דיפלומטית עדיף לא לענות לי ולהישאר גבר נחמד אז הנה לוחץ ידך ובחיי אני לא כועס כי אני בסך הכול אחד מיני רבים שגם תקעתם אותם לפינה .ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Ronit FL

New member
אני רק לשאלה, ידידי היקר.

האם בול עורך הוא משאת נפשך? להיות מבויל בצד רשומה הזויה על מלחמה במקקים? או שמא מעדיף אתה להשאר נאמן לעצמך ולהמשיך לכתוב רשומות טובות ולא להכנע לטירוף הרייטינג עם רשומות מבית היוצר של המחלקה הסגורה?

לרונית fl

תאמיני לי שלא חסר לי להיות בבחירת העורך ולא זו שאיפתי .כן חורה לי הזלזלול בבחירת רשומת העורך שכן יש פה בלוגריות נפלאות וכשרוניות שכותבות מהלב ואני בטוח שאת נימנת עליהם (טוב קונה מינויי לבלוגך)ונאדה! תודה על העידוד ונתראה בבלוגך הנחמד בייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Ronit FL

New member
תודה ידידי.

נושא הבול עולה חדשות לבקרים ושוב דבר לא עוזר. הם מביילים צהוב והזוי. זכותם. כל פעם מישהו אחר מעלה את הסוגייה הזו, כנראה שעכשיו תורך, גם אני עברתי את זה. החלטתי פשוט לא להתייחס לזה יותר. ערב נהדר שיהיה לך.

לרונית ידידתי לעט

ביקרתי בבלוגך ולא מצאתי קישור על עדכון במסר, אנא ממך מתיי שאת מוציאה רשומה שילחי לי במסר. ולך התודה ולחיצת יד חברית .בייייייייייייייייייייייייייייייי

Ronit FL

New member
תודה שביקרת.

יש אפשרות עדכון במסר, בפינה השמאלית למטה.

ערב טוב אוריאל ורונית

לצערי אכן כל הזמן אותם הכותבים מופיעים בעמוד הראשי יש דברים מענינים ויש שלא, אבל פשוט הרגשה שיש רשימה עם כפתורים ואוטומטית לוחצים הרצון של כולנו להיות יותר מוכרים, שיהיו יותר כניסות, שיקראו אותנו מבחר יותר של אנשים הרי ידוע שבדרך כלל מעמוד הראשי נכנסים לרשומה גם אלו שלא מכירים אותך וגם אלו שלא מנויים אצלך זה כיף ונעים לדעתי, מבחינתי שיבוטל הבול, וימצא דרך להגיע לכמה שיותר בלוגים ורשומות יפות ומענינות לעזוב את תפוז בגלל זה אני לא אעזוב, ויש לציין שמידי פעם אני מופתעת בשיר או ברשומה שלי בדף הראשי וזה עושה כיף לא חשוב שכרגע עם כל התקלות הרציניות והסטטיסטיקות ששואפות לאפס לא יעזור כלום גם אם נהיה עם תמונת חוטיני בעמוד הראשי :)- אבל את צודקת, אבל לעזוב את תפוז קצת מוגזם, ולמרות שראיתי שיר או שתיים שלו מופיעים באומרים שירה ערב מקסים מוזהבת

Ronit FL

New member
../images/Emo45.gifכמו כן גיליתי

שלאט לאט אנשים כאן מוצאים את הרשומות שמעניינות אותם לקרוא. הבולים באמת פחות רלוונטים. (והס מלהזכיר ש3/4 מהביולים הם עסקיים גרידא...)

פנומן 72

New member
פטור בלא כלום אי אפשר

נכנסתי לבלוג שלך כדי לראות במה דברים אמורים, ואם לנתח בקטנה ולהגיד לך את מה שעורך הבולים לא יגיד לך הוא שלרוב אתה מתעסק בדברים שקורים לך ושהם לא ברומו של עולם ודברים אלה לא מקודמים אלא אם הם אירועים קיצוניים, ובחלק מדובר בשירים שהם ככל הידוע לי לעולם לא מקודמים ובצדק. גם הסגנון הוא לא הכי חד שיש. עכשיו בוא נדבר על הקידום עצמו. נכון, גם אני נאבק בזה - אבל אם לומר את האמת אני כותב דברים כי זה צריך לעניין את האחרים. למשל - אם אני כותב על מפגע מסוים או חברה מסוימת שהיא עובדת על אנשים בעיניים אני לא כותב את זה לעצמי כי אני כבר למדתי להיזהר - אני צריך להזהיר אחרים. אז אם זה לא מגיע לקידום אני מרגיש שהרבה אנשים מפספסים. אני לא צריך את בול העורך בשביל זה, אני לא רשום לשירות התשלומים, אני לא מרוויח מזה שקל, ואף בחורה לא תשלח לי מסר שהיא מחכה לי עם חוטיני לאור נרות בבית מלון יוקרתי כדי להודות לי על המאמר הנפלא. חלק מהאנשים פה יודעים שאני עזבתי את הבלוגיה לא בגלל שלא קודמתי אישית אלא בגלל שהתכנים שכן קודמו לעומת התכנים שאני כתבתי הצביע על סדר עדיפויות לקוי (לטעמי) והרגשתי כמו עיתונאי ספורט במערכת ירחון של נשים - כאילו נפלתי למקום שלא צריך אותי. וחזרתי ואני לא אגיד למה. אבל יש סיבה טובה מאוד. אז מה יש אצלך ? אתה מדביק גזיר עיתון וכותב מה דעתך. יופי. זה מתאים לדיון בפורום, פחות לקידום. וסתם, אם זה באמת מעניין אותך, בכל המאמרים שלך שלא קודמו, יש יותר טוקבקים מהמאמרים שלי שזכו לבול העורך וקודמו. אז אם אתה שואל אותי מה יותר חשוב לי ? ... תבין לבד.

wranger

New member
לא קיבלת את המסר שלי?

זה מסביר הכל! לילה שלם התבזבז לי!

פנומן 72

New member
איזה מסר ?! ../images/Emo12.gif

אמרת לי לא להקניט גולשים... אני לא מקניט אותו ...

בוקר טוב פנומן../images/Emo140.gif

הפעם כתבת נכון, מכובד ולא הקנתת אכן הרשומות שלו לא מתאימות לקידום בדף עמוד כי הוא כותב שירים, ואני זוכרת 2 שירים שלו שנבחרו לאומרים שירה ואכן הבול עצמו לא חשוב, מה שחשוב שאם הנושא חשוב שכמה שיותר שיראו גם מקדם נושא, גם מכיר את הבלוג את הכתיבה וצודק, לפעמים הרשומות שנבחרות בלשון המעטה נבחרות ולא ידוע למה....אולי בגלל הכותב אבל זה מה שיש אין מה לעשות אני חושבת שעכשיו יש להעיר את הבלוגיה מהתנומה שלה, ולדאוג לפתרון התקלות הקשות יום מקסים מוזהבת

למעלה