לבקשתה של הילית... תמונות שלנו
ה הילית* New member 1/11/01 #7 איזה יופי ואיזה כייף לראות את התמונות שלכם. התמונות מבטאות כ"כ הרבה אהבה ואושר....מאחלת לכם שתמיד תהיו כאלו מאושרים ואוהבים אפשר לראות עוד? בבקשה !!!!
איזה יופי ואיזה כייף לראות את התמונות שלכם. התמונות מבטאות כ"כ הרבה אהבה ואושר....מאחלת לכם שתמיד תהיו כאלו מאושרים ואוהבים אפשר לראות עוד? בבקשה !!!!
ש *שיר New member 1/11/01 #4 יקירתי, אתם פשוט משגעים!! ../images/Emo99.gif איזה מקסימים אתם!! כמה אהבה ואושר בין שניכם! וכמובן, השמלה מ-ד-ה-י-מ-ה!! שיחקת אותה במקוריות ובייחודיות!
יקירתי, אתם פשוט משגעים!! ../images/Emo99.gif איזה מקסימים אתם!! כמה אהבה ואושר בין שניכם! וכמובן, השמלה מ-ד-ה-י-מ-ה!! שיחקת אותה במקוריות ובייחודיות!
א אתי@ New member 1/11/01 #5 ../images/Emo45.gif מקסים מקסים ../images/Emo70.gif אפשר לראות עוד תמונות זה פשוט כ"כ יפה...
S switch New member 1/11/01 #8 השמלה באמת מדהימה אבל יש גם לציין את החליפה של רועי, ממש יפה. בעלי לעתיד ראה בחתונה של חבר שלו ווסט אדום וממש התהלהב אני מקווה שעד החתונה זה יעבור לו כי ווסט אדום ממש לו נראה לי! אז רועי, קבל ח"ח על החליפה
השמלה באמת מדהימה אבל יש גם לציין את החליפה של רועי, ממש יפה. בעלי לעתיד ראה בחתונה של חבר שלו ווסט אדום וממש התהלהב אני מקווה שעד החתונה זה יעבור לו כי ווסט אדום ממש לו נראה לי! אז רועי, קבל ח"ח על החליפה
D dorlim New member 1/11/01 #6 מקסים - מקסים - מקסים ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif כיף לפתוח את הפורום ולראות אושר שכזה . שהאהבה שנשפכת מכל תמונה תלווה אתכם כל חייכם !!!!!
מקסים - מקסים - מקסים ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif כיף לפתוח את הפורום ולראות אושר שכזה . שהאהבה שנשפכת מכל תמונה תלווה אתכם כל חייכם !!!!!