לבקשתה של ורד - תיאטרון טוליק

לבקשתה של ורד - תיאטרון טוליק

שרשור חדש על נושא שנוגע לכולנו והיא מבקשת לדעת:
"הייתי שמחה לשמוע איך אתם מתארגנים עם כל הסחיבות, ההקמות, הפירוקים הציוד וכל שאר הבלגן"

איך אני מתארגנת עם ההקמות....הסחיבות...

לאחרונה עשיתי סדר ותפרתי תיקים גדולים רחבים עם פנימית ספוג.... [נגשתי למרפדיית כסאות וקיבלתי שאריות של סקאיי -דמוי עור שמודבקות על ספוג דק]
קיבלתי יריעות דיי רחבות ומהן תפרתי תיקים גדולים עם ידיות ארוכות [לכתף].
שני תיקים מכילים הצגה קטנה ללא מערכת ההגברה. רק תפאורה ובובות. להצגות קטנות ושעות סיפור אני נוסעת לבד מגיע שעה וחצי לפני הזמן יוצאת ונכנסת 3 פעמים לרכב כדי להביא
ציוד. אני משתדלת לא להעמיס הרבה ולא נורא אם אצטרך לגשת לאוטו יותר "משלוש נאגלות" כמו נמלה קטנה ....הולכת חוזרת....העיקר לשמור על עמוד השדרה.

לגבי ימי הולדת והצגות גדולות ......אין מצב שאסחוב .....
יש לי רשימת בני נוער [15+] כשנכנס ארוע אני בודקת מי פנוי וסוגרת תאריך. כולם תושבי הישוב כך שאין לי בעיה של לקחת הביתה ולהחזיר......[חסכון בזמן]

בימי הולדת על העובד לדאוג לחזרת הציוד למקום לאחר הפעילות, לשמירת הציוד ולהרכבה ולפירוק הארוע. [אני מתגמלת אותם יפה מאוד כך לכשאצטרך אותם אין מצב שיגידו לא....]

לאחר החזרה הביתה כל הציוד חוזר למקומו.
טיפים מועילים:
***לכל הצגה בובות משלה....[גם אם אצטרך להכין 10 פרות....כל פרה תהיה תואמת לשאר הבובות בסיפור]

***לכל הצגה תיקיה קטנה ובה:
רשימת בובות וציוד הסיפור
תוכן ההצגה מודפס
דיסק השירים כשבסוף הדיסק - כל ההצגה כפי שהוקלטה בהופעה חיה..... [לתזכורת בדרך ]
דף מהאווטלוק -יומן כתובת הארוע ,איש קשר ופרטים שרשמתי לתזכורת.....

***לארגן את האוטו יום לפני הארוע.
*** לצאת לפני הזמן .............אני מעדיפה להמתין במקום מאשר להגיע ...לא למצוא חניה...ולהקים את התיאטרון מול פניהם הכועסים של ההורים ...ובצדק.
*** להשתדל לבנות תפאורות ואביזרים שמתקפלים ואינם תופסים נפח ולא פחות חשוב.....משקל...............
זהו לבינתיים.....
בהצלחה!

ר

לי יש מכתר פלסטיק "עגלה" שמכילה המון

וכך לא נהרס לי הגב...אבל הצורה שלה לא תמיד יעילה....
אנסה להעלות תמונה במשך סוף השבוע
שבקתי להיום.

גם לי יש עגלה עם גלגלים הידרואלים כתבתי נכון?

הבעיה היא להגיע לספרייה עם מדרגות קומה שנייה שמאלה ובחדר הצדדי

או להגיע לכתובת הגן ......להכנס במעבר צר [חול או מדשאה ] ישר ישר לפנות שמאלה מדרגות לגן......בקיצור הבנתם....

לכן התיקים שתפרתי נוחים לי מאוד ...........גם השקי פלסטיק של איקיאה חזקים כמו שור!!!! מומלץ....

באמת לא פשוט

מארגנת הכל בשלושה-ארבעה ארגזי פלסטיק לפי "נושאים"- למשל אחד לתפאורה וחלקיה, אחד בובות וכו'.
כיון שבדר"כ אני עושה גם פעילות יצירה בסוף הסיפור יש לי גם ארגז עם מחצלות לפעילות, קופסת פלסטיק של דבקים, מכחולים וכו וכו.

מגיעה עם האוטו הכי קרוב שאני יכולה למקום הפעילות, פורקת, הרבה פעמים משמשת בארגזים הריקים כחלק מהתפאורה.

מגיעה תמיד שעה-שעה וחצי לפני הזמן כי יש ילדים שמקדימים ואני רוצה לשהכל יעמוד פיקס. לפרק ולהעביר בסוף לוקח לי שעה. מקפידה מאוד להחזיר הכל לארגזים לפי הסדר שלי שאני כבר רגילה אליו.

לא ציינתי שיש לי עגלה של איקאה שעליה אני מסדרת שני ארגזים ואז משתדלת להתארגן בשלוש נגלות ולא יותר.

מדרגות- למדתי דבר חשוב!

כדאי תמיד לברר האם יש מדרגות בדרך למקום ההצגה. לפעמים אפילו שלוש מדרגות יכולות להקשות, אבל את השיא שבר אולם אחד,לא נגלה את שמו רק שהוא בישוב שחברתנו האהובה ענבל גרה בו,( ואולי כדאי להעביר את התגובה הזאת לקומונה הסודית?), ובכן, באולם הזה היו שלושה גרמי מדרגות, בכל אחד מהם כ 10 מדרגות. (תעשו חשבון- 30 בסה"כ) הלכתי למות.
אני מכירה מישהו, שכשיש מדרגות הוא מעלה את מחיר ההצגה, ומביא איתו כוח עזר.
אני מתכננת פעם לבנות הצגה שיש רק סחיבה אחת מהאוטו לאולם, וגם הסחיבה הזאת לא תהיה כבדה. אבל כנראה שלפני שזה יקרה, יצמחו לי שערות על כף היד.
להתראות

ש ר ו נ ת

New member
אשכול מתיש

ועוד אני משוגעת, אוהבת תפאורות ואביזרים ואף פעם לא חוסכת בזה...

ש ר ו נ ת

New member
ואגב דבי צודקת, התיקים השקופים מאיקאה פשוט

פצצה!
נכנס בהם המון והם חזקים.

למעלה