לבקשתה של שיר אישתי האהובה

לבקשתה של שיר אישתי האהובה ../images/Emo140.gif

שאלון קצרצר לסוף החופש
שם: גיל: מין: באיזה חור אתה גר: משהו משמח שקרה לכם השבוע: משהו שלא שימח במיוחד: שיר השבוע של קורין: שיר השבוע בכלל: ציטוט כזה שסיכם את השבוע: (האמ האמ...שיר..האמ האמ) יש לכם בן/ בת זוג: שתהיה חזרה מוצלחת ללימודים, ושבוע טוב

shlook

New member
אני ראשון

שם: שלו גיל: 22 (הכי זקן פה בפורום?) מין: ז באיזה חור אתה גר: באר שבע. אכן חור. משהו משמח שקרה לכם השבוע: השבוע רק התחיל אבל שבוע שעבר השתחררתי אז זה מספיק משמח :) משהו שלא שימח במיוחד: התחלתי לחפש עבודה וצריך לעבור אבחונים מעצבנים שבהם יבדקו איך אני מתפקד בצוות... שיר השבוע של קורין: בד השמלה שיר השבוע בכלל: תכלית בתחתית של ערן צור ציטוט כזה שסיכם את השבוע: "כה ציפיתי ליום והגיע אך מדוע בוכה בי הלב" (-רחל + אביתר בנאי) (האמ האמ...שיר..האמ האמ) יש לכם בן/ בת זוג: לא

clyps

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

שם: שיר גיל:15 וחצי מין:הממ..נקבה!
באיזה חור אתה גר:צורן
משהו משמח שקרה לכם השבוע:ההופעה של אלי סורני..ההופעה של קורין..והחופש משהו שלא שימח במיוחד:רותם יודעת
שיר השבוע של קורין:עולם מושלם ו... אני חושבת שמה הפרח.. שיר השבוע בכלל:קשה... אבל shiny happy people של R.E.M ציטוט כזה שסיכם את השבוע:"את קוף לבקן טייד משמע- מוטציה." (האמ האמ...שיר..האמ האמ) יש לכם בן/ בת זוג:כן!!
מנור המסוקסת!!! היא אישתי!!!
.

ולדמן

New member
הייקו זה תקיעת שכל.

שם:כולכם יודעים. גיל:כולכם יודעים. מין:כולכם יודעים(מעניין מי הגאון שיכתוב:"כן בבקשה"...). באיזה חור אתה גר:כולכם יודעים. משהו משמח שקרה לכם השבוע:ההופעה? משהו שלא שימח במיוחד:איזה משהו שחיכיתי לו לא הלך בסוף...עזבו. שיר השבוע של קורין:פירמידות. שיר השבוע בכלל:צולף-ערן צור. ציטוט כזה שסיכם את השבוע:"שלומלום לכם,קוראים לי אנדרומדה,אני מפתה" ופיט תבין...XD. (האמ האמ...שיר..האמ האמ) יש לכם בן/ בת זוג:נופ.

ולדמן

New member
כי זאת העבודה שלי-

אני מחכה שעות לשעת כושר על מנת להעליב אנשים. (סתם,לא,לא התכוונתי להעליב ואם את חושבת שאת לא טיפשה את...כנראה צודקת
).

clyps

New member
"הא בהעלבות?!"../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

"אין לנו במלאי"
אנדיל'ה, תבוא לרמת גן?

תשובותיי...

שם: מיכל. גיל: 22. מין: אישה! באיזה חור אתה גר: אתם לא רוצים לדעת. זה בעמק יזרעאל. משהו משמח שקרה לכם השבוע: למדתי לנגן את "עולם מושלם" בצורה מושלמת. משהו שלא שימח במיוחד: כל הניסיונות לפני זה... שיר השבוע של קורין: למרבה הפלא, לא "עולם מושלם". "ימי הפרח והאהבה". שיר השבוע בכלל: Michael Buble - Can't Buy Me Love. ציטוט כזה שסיכם את השבוע: "חלומות החירות היפים ביותר נחלמים בבתי הסוהר" [שילר]. איך אומרים? sad but true. (האמ האמ...שיר..האמ האמ) יש לכם בן/ בת זוג: לא.

אני עונה

שם:מנור גיל:15 מין:נקבה באיזה חור אתה גר:חדרה
משהו משמח שקרה לכם השבוע:קעקוע, גשם משהו שלא שימח במיוחד:לא ירד מספיק גשם שיר השבוע של קורין:לחיות שיר השבוע בכלל:גם הים נסוג-אביתר בנאי ציטוט כזה שסיכם את השבוע:"אנחנו טועים מליום טעיות, והיקום אפס" (האמ האמ...שיר..האמ האמ) יש לכם בן/ בת זוג:כןןןןן אני גם נשואה, וגם יש לי חברה זתומרת שהיא נחשבת לפילגש?

../images/Emo6.gif אנחנו משפחה חמה ואוהבת

ועל שלט ביתנו יהיה רשום. "כאן גרות בגאווה
מנור ושיר לוויתן" ושיר את תלדי את כל ילדותינו, אני אהיה האבא שייצא לעבודה ויתמרמר

clyps

New member
"שאני אתעבר?! מה פתאום!"

אני חושבת שאנו נמצא אם פונדקאית
או שני חתולים... אם את רוצה להישאר האב המרומר- שיבושם לך

../images/Emo99.gif

אני חושבת שאנחנו לא צריכות להיות הלסביות הממוצעות, למה שלא נאמץ שני כלבי שרפי מקופלים וחמודים, אחד בלונדיני שיקרא או טריק או קושינג (אני עוד לא סגורה על זה), ועוד אחד ג'ינג'י ששמו יהיה ג'ינג'יק ועוד קיפוד, שיהיה בנו של אבינדב, ונקרא לו אבינדב על שם אביו מה את אומרת שיר? אמ.. בקשר לאם הפונדקאית יש לי רעיון, אבל לא אעלה אותו פה

clyps

New member
שארפיי? טוב נו...

לקיפוד צריך לקרוא נדב.. אם הוא בן של אבינדב..

למעלה