לבקשתו של בן חורין...

RainDrops

New member
לבקשתו של בן חורין...

כתבתי את זה בצורה קצת חפוזה. אבל בכל זאת... בוקר קיצי של הראשון לפברואר 2031 קרני השמש החמימות חדרו לעיני והעירו אותי, הבטתי על השעון בקיר 7:30 , יש לי עוד קצת זמן להתכרבל במיטה. הבטתי סביבי לרגע, אלוהים, האם ככה דימיינתי את החיים שלי בגיל 41? כלום לא השתנה מאז ימי נעורי, חוץ ממני. אותו החדר, אותה המיטה, אותו שולחן הכתיבה, אותו ארון. אילו רק קירות יכלו לדבר, ולספר על ימי נעורי. במבט לאחור, אמנם לא הייתי דוגמנית, אבל המושג "ילדה יפה" יכל לתאר אותי, למרות שאז לא חשבתי כך. לא מעט מחמאות ושריקות הייתי מקבלת ברחוב, היו גם הרבה הצעות חברות מידידים, אבל אף פעם לא התפשרתי. חיכיתי לאהבה אמיתית. אמא לא הבינה אותי ותמיד אמרה:"את עוד תיגמרי כמו דודה שלך" כמה שהיא צדקה. הייתי בקשרים פה ושם. אבל אהבות אמיתיות לא כל כך היו. עשיתי רע שלא התפשרתי? הנה אני שוכבת כאן לבד, עם קריירה משגשגת, עם כסף, אבל האמת שעכשיו אין לזה משמעות בכלל. קמתי, הלכתי לשטוף פנים. הבטתי בעצמי במראה, וראיתי אישה זקנה מקומטת, עם שיער שיבה, שמנה לא מטופחת, אומללה, עיפה מהחיים, וכל כך לבד. ראיתי את הסיוט שלי.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
לבקשתה של raindrops

הנה גירסתי לסיפור שלך: התעוררתי לבוקר אביבי של הראשון לאפריל 2033. מדהים, חשבתי לעצמי, היום אני בת 43, אחלה גיל לפי דעתי. מצד אחד די מבוגרת כבר, מנוסה, מצד שני לא ממש זקנה. עדיין כל כוחותי במותני. ניגשתי לראי להסתכל על בבואתי המנומנמת עדיין. למרות הפנים הלא מאופרות, אין ספק שידעתי לשמור ולטפח את עצמי במהלך השנים.האמת לא נותנים לי יותר משלושים וחמש. כמו כל יום הולדת, אני מצפה להפתעה מצד שתי חברותיי הטובות, סיגלית ודליה. שניהם בנות פחות מארבעים ונראות הרבה. סיגלית, לאחר הגירושין מבעלה, שהשאירו אצלה שלושה עוללים, התחילה לסבול מסכרת ודליה, נשואה ועובדת בשתי עבודות כדי לפרנס את ארבעת ילדיה ולהספיק בזמן לבשל לבעלה, נשחקה לגמרי במהלך השנים. אני לא התחתנתי. לא שלא היו לי הזדמנויות, פשוט לא הגיעה אותה אהבה גדולה. במקום זאת טיפחתי את עצמי. טיפחתי לי עולם של חברים וחוגים, אני עושה ספורט מספר פעמים בשבוע, כותבת לפעמים לתוך הלילה השקט כל מיני סיפורים בדירתי הצנועה שבמושב, קוראת המון. יש לי די הרבה זמן לרשותי וכשאני רוצה חברה, אני קופצת אל אחת מחברותיי הקרובות ולפעמים אני אפילו נהנית להרגיש את הבדידות, זה עוזר יופי ליצירה. זה נכון שלפעמים אני מסתכלת על סיגלית ודליה כשהן משחקות עם ילדיהן ומצטערת שלא התחתנתי ושלי עצמי אין ילדים. מצד שני, אני חושבת על המחיר שהייתי צריכה לשלם בשביל זה ואז אני חושבת לעצמי שאני במצב האידיאלי שלי, רווקה, לבד וטוב לי עם זה!!!

RainDrops

New member
וואו, תודה רבה!

דבר ראשון, כתבת יפה. ודבר שני, זה אכן משקף צד קצת אחר, שלא חשבתי עליו. צד קצת יותר נעים. אני חושבת שפיתחתי את הפחד הזה, כי אני רואה את דודה שלי, אישה מבריקה, טוב לב, הייתה בחורה נורא יפה, היא וויתרה על הכל בישביל קריירה מצליחה ולימודים. אבל היא בכלל לא מאושרת! היא הזדקנה מאוד, השמינה וכשאני רואה אותה זה בכלל לא נעים לי. אני חושבת שזה היה שונה אם דודה שלי הייתה מתייחסת למצב שלה אחרת...

זה הכל תלוי

בגישה של אנשים..... לדעתי, אם בן אדם יחשוב כמה שהחיים שלו מחורבנים..הם באמת יהיו כאלה אבל אם הוא יקום כל בוקר בשמחה ויחשוב כמה כיף ונפלא יהיה לו היום..אז החיים שלו יהיו יפים יתר, ורודים יותר שמחים יותר. אז תחשבו חיובי

Wowwww../images/Emo70.gif

לא חשבתי, שאותה מציאות, מבלי לשנות אותה, יכולה להראות כל-כך שונה, כשמסתכלים עליה דרך עיניים של אנשים שונים.

ורד גגג

New member
אהההההההההההההההההה../images/Emo2.gif

מזדהה עד כדי פחדדדד
רק בנושאים אחרים לא בענייני אהבה אצלי המצב בריקבון מתקדם..

ורד גגג

New member
אולי בעצם כן בעניין אהבה..

אהבה עצמית.. מרוב הניוון הזמן נעלם לי פתאום אני בת 20 שניה אחרי 23.. בגדול התפתחות אישית פעם כל מה שעניין אותי זה לרזות היום אני מפחדת להשמין ובגלל זה יצרתי לי את הבעיה הזו הבולמיה.. אני עולם שלם וכמו הר געש חנוק מתה להתפרץ ליצור ללמוד לצחוק להשכיל להתרועע לזרום עם החיים.. בולמיה זו בריחה מהמציאות שאנת לברוח! אם ראית את הסרט "הצלצול" אני הילדה הרקובה המבועתת בארון תודה על ההתעניינות

מצד אחד

זה נכון שהגישה נורא חשובה. אבל לדעתי אנשים, חברה, זה דבר פורה וכן חשוב לא "להתפשר" על חיים בלי זוגיות (לאו דווקא רומנטית), בלי אהבה, בלי קשרים וחברויות. חברים הם המראה שלנו אל עצמנו וכשאין אנשים כאלה לצידנו בכל שלב של חיינו זה יכול להיות לא טוב בכלל.

למעלה