לבקשתך gin11 , קבלי Total Eclipse Of The Hea

כזה לא שמעתם עוד yyy../images/Emo220.gif אתם הראשונים לשמוע

האורגינל ישוחרר רק בסוף ספטמבר... חחחחח מי יכול לחכות שיקום?.... קדימה תגובותתתת..

רוןר9

New member
ענקקקק

היי חיים חדשים 1 קטע מעולה עם ביטים לרכיבה כמו שאנחנו מכירים. את תמיד מפתיעה כמו "הדוד מאמריקה שמביא מתנות WOW " (-: מלכה אמיתית. תודה רון9

gin11

New member
את פשוט מ-ל-כ-ה ../images/Emo140.gif ושאלה קטנה ...

היי , ראשית באמת תודה על תרומתך למוסיקה ... התחום המתיש ביותר בהכנת אימון . האם יש באמתחתך להיטים של להקת אבבא בגרסאות מיוחדות ? תנקס

תודההה gin11 ../images/Emo24.gif ישששש../images/Emo220.gif

המון גירסאות, זאת רק דוגמית. יש בקשה מיוחדת לשיר מסויים..., ביצוע?

gin11

New member
,תודהההה ...

אני צריכה את ציקיטיטה ... כסף כסף ... בגרסאות מהירות ושוב תודה על הנכונות

gin11

New member
ת'נקס...

המיקס מוכן ... וכמה שכבר מיקס אבבא נחשב למאוס ... ראשית אני אוהבת וחושבת שיצא פצצה . אם הייתי יודעת איך לתרום לכאן ...

gin11

New member
את מותק של ממש ! ../images/Emo24.gif

אתמול העברתי את האימון . יצא דיסק פצצות !!! היה אימון נפלא על אף שלהקת ABBA יצא לחלק מכל המקומות ...צ אני אוהבת . ויצא נפלא . ואפילו יש מישהו אחד - כשרק שומע ממני את המילה ABBA בדרך כלל אני מושיטה לו מיד שקית הקאה ...
החמיא . תודה על הרצון לתרום . אגב total eclipse of the heart יש גרסה עדכנית מדהימה וקצבית ... שמעתי אותה ולא מוצאת .... ואת - פשוט נכס!

מקווה

שהמאחרים להיכנס לכאן יוכלו גם להנות מהלינקים שצרפתי. הדף קפץ מחזית העמוד הראשון..

לבקשתך gin11 , קבלי Total Eclipse Of The Hea

כל הגירסאות הקיימות - רק תבחרי. חבל שהלינקים האחרונים שהעלתי כבר קפצו לדף השני שאינו ניראה בחזית. מקבלת המון פניות חוזרות על לינקים שכבר העלתי, כל מי שביקש לינקים שהועלו כבר לפה, לא מזמן, אנא דפדפו אחורה.

למעלה