לבקשתכם! איך גילו לי את המחלה???

לבקשתכם! איך גילו לי את המחלה???

היות וקיבלתי בקשות חוזרות ונישנות איך גילו לי את המחלה החלטתי לספר לכם את זה. אז כך, הייתי אז בערך בן 19 ונתבקשתי ע"י ארגון מאוד מפורסם (זכרון מנחם) ללכת ולתרום טרומבוציטים לחולי סרטן, והיות ותמיד אהבתי לעזור לחולים עשיתי את זה בשמחה, האחות הראשית בבנק הדם שאלה אותי אם תרמתי בעבר תרומת דם רגילה? ושללתי. אז היא אמרה לי שאני לא יכול לתרום טרומבוציטים לפני שאני תורם דם רגיל, מאוד היתאכזבתי כי רציתי לתרום משהו מיוחד ולא סתם דם. חתמתי על הטופס המוכר עם השאלון והיתחיבות של בנק הדם שבמקרה וימצאו משהו לא תקין בדמי הם יעדכנו אותי. חזרתי אחרי 3 שבועות לתרום טרומבוציטים ואחות ביקשה שאגיד לה את מס` הת.ז. שלי וכשסימתי ראיתי שהיא נעשתה לחיוורת ממש. היא מיד עשתה לי בדיקה דם קטנה ושוב נעשתה חיוורת אחרי כמה דק` הגיעה איזה ד"ר ואמרה שהיא מנהלת בנק הדם והתחילה לשאול אותי שאלות. ובאותם רגעים הרגשתי שאלוקים שולח לי את הכוחות שאיתם היתמודדתי בהמשך

דגנילי

New member
ואלה.. איזה סיפור לא שיגרתי..

לא היו לך שום סימפטומים לפני זה? ואיך הגבת? מה הרגשת?

ובכן...

הסיפור אכן כלל לא שיגרתי וכל מי ששומע אותו מצתמרר, היו לי סיפטומים של עיפות עמוקה , חזקה, ומרובה, אני מטיבעי אדם רגיש מאוד אבל להפתעתי דוקא קיבלתי את זה עם כוחות חזקים להיתמודדות וכמו שאומרים אלוקים לא נותן סתירה ב2 ידים יד אחת המחלה וביד השניה כוחות שעזרו לי להגיע עד עצם היום הזה.

elylan

New member
ואו...

מאחלת לך המון בריאות ושתמיד תחייך

למעלה