לבקשתכם נוספו 2 אוספים לשיתוף

tiger fist

New member
לבקשתכם נוספו 2 אוספים לשיתוף

אוסף קטעי וידאו של אביב גפן9 - ליאורנר ואמיר עשור לאור הירח- בוואמי וואהל- 2 חלקים אוסף קטעי וידאו של אביב גפן10 - ליאורנר ואמיר מכיל קטעים מ: הבמה המרכזית מאחורי הבמה חדשות ערוץ 10, יום האיידס חדשות אביב אצל יאיר לפיד אחרי הלינץ ברמאללה אביב בארץ נהדרת מסע לאירופה עם blackfiled. (אוטובוס החלומות) אני שוב מבקש, ממי שיכול כמובן, להשאיר את מה שיורד ב INCOMING לטובת השאר, ולטובת קידום שאר האוספים. נ.ב מצטער אם יש טיפה דיליי בין הקול לתמונה בחלק מהקטעים. זה הציוד שיש לי, וזה מה שיצא נכון להיום.

plane crazy

New member
תודה באמת..

אני הולך באמת לעשות אחלה אוסף מכל האוספים האלה..

בעיה אם האוספים 9 10

זה פשוט לא מוצא לי אותם!! ניסיתי בכל מיני דרכים לחפש פשוט לא מוצא מישהו יכול לתת עזרה? אמיר? ליאורנר?

galush29

New member
אוף אני שונאת את האימיול שלי!!!!

הורדתי אוספים כאלו וכל מיני וזה לא מראה לי;( שונאת אותך!!!!!!!!!! אבל ממש תודה ששמת.

עדן גפן

New member
אבל איך אני מחפשת את זה?../images/Emo190.gif|פיס|

כשאני כותבת אוסף קטעי וידאו של אביב גפן9 זה לא מוצא לי כלום..

tiger fist

New member
תשובות לשאלות שלכם

לגבי האוספים 9 ו 10 מכיוון שזה אוספים חדשים, וכרגע רק לי יש אותם בשיתוף, ומכיוון שאנשים מורידים ממני עוד דברים שאני מוריד, כמו למשל השיר שלנו וכדו' שזה תופס את רוחב הפס של ה uploads שלי, לכן בהתחלה יהיה קצת בעייתי להוריד את זה , או אפילו למצוא את זה, כי כאשר המחשב שלי כבוי, אז אין לכם מאיפה למצוא את זה בכלל. ברגע שזה יתחיל לרדת קצת אצל אנשים, יהיה יותר קל למצוא וגם להוריד. למי שלא מוצא את זה בחיפוש, שיבדוק שבשיטת החיפוש (search method) כתוב גלובלי בשרת/ server global. ולא רק שרת/server. ושבסוג/type יהיה רשום הכל / all. ואם זה מוגדר טוב, אתם תמצאו את זה בימים הקרובים. לגבי מי שלא מצאה את אוסף מס' 1. אוסף מס' 1 קיבל שם באנגלית, אז תחפשי אותו כך: aviv video collection1 בהצלחה לכולם.

למעלה