לבקשת אהובי הקדוש

רסקול

New member
לבקשת אהובי הקדוש

קישור לתמונות שרשור בתפוז ויקי אכן, אחלה נושא לאמונות טפלות, מה הפלא שלאור זה קדוש, נשמת חיי, הפכת לזכר אלפא של כל בעל חיים

רסקול

New member
אי אפשר לקשר לויקי

מילא, רוב המידע מופיע כאן אצלנו וגם בשרשור של העב"מים.

TAINTED SAINT

New member
לרסקול האהוב עלי עד אין קץ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo51.gif

תודות מעומק הלב על הקישורים שביקשתי-עכשיו כולם יוכלו להנות מציד צו'פהקברות ומהכנתן על המנגלים ביום העצמאות.... [כל זמן שבעל חיים "איננו קיים",אין מניעה מלצוד אותו....ואם אתה רוצה פרדוקס\קוריוז קטן שישעשע אותך,אתה מכיר את האגדות על ה"ביג-פוט" הצפון אמריקאי,נעזוב לרגע את הויכוח בדבר קיומו,מה שמעניין הוא שבאחת המדינות בצפון ארצות הברית קיים חוק האוסר במפורש על ציד היצור,ואף קובע את גובה הקנס\אורך תקופת המאסר להורג "ביג-פוט"] מעניין מה הנוהל בארץ לגבי ציד של בעלי חיים שכאלו... "מצטער כבוד השופט,ראיתי משהו מעופף לעברי,יריתי באויר לפי נוהל אזהרה לפני פתיחה באש לעבר חשוד,פתאום נפל לי מהשמים הסוס הזה עם הכנפיים ! בחיי שאני אוהב סוסים ! אם הייתי יודע שזה מה שזה לא הייתי בכלל יורה,תבין כבוד השופט-צו'פהקברות טרפו לי כבר חצי מהכבשים-כל מה שמעופף אצלי בשטח אחרי החשכה אני יורה בו,תגיד כבוד השופט,אני יכול לקבל ת'גופה לפחלוץ? עכשיו זה יהיה אחלה אטרקציה-מאז שנשרף הנחש עם שני הראשים אצל כושי רימון......" כן רסקול יקירי,כך סופן של אגדות ומיתוסים,פחלוץ מהיר וחובבני,תצוגה מרושלת ושלט לחרדים שיגיעו בהסעות מאורגנות:נפלאות הבריאה ! ! ! הסוס המעופף בכבודו ובעצמו ! ! ! 10 ש'ח למבוגר 5 ש'ח לילד לא לעשן-לא לצלם-לא לטפס ! ! ! שוב תודות שלך כמו תמיד TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
נ.ב. ../images/Emo52.gif

נכנסתי עכשיו להציץ בפורום שהבאת קישור אליו.ואני חשבתי שאנחנו "טיפה מוזרים"..... יחסית לכותבים שם אנחנו סמלי השפיות בהתגלמותה
יש שם אנשים בגילאי ה30+ שמחנטרשים בשיא הרצינות על דברים שאני התעניינתי בהם בגיל 14 לאחרונה
[
,כנס לשם פעם...חייך לעולם לא ישובו להיות כפי שהיו לפני כן....[רק הזהר שלא ישתלטו עלייך מרחוק,ויכריחו אותך לרגל למען החוצנים בקרב הקהילות שאתה פעיל בהן
] חשבתי לשאול אם יש להם מושג מה הערך התזונתי של בשר חוצנים,ואם יש להם מתכונים....התחרטתי באמצע השאלה,אלה עוד מסוגלים לטעון שאכלתי להם את אי.טי.
אגב רסקול,יש להם מלא תיאוריות מעניינות לגבי השתלטות חייזרית,"אילומינטי","האנשים בשחור",המון מושגים שהעלו חיוך נוסטאלגי על פני...והמלצות על ספרים הזויים...לחשוב שיערות הגשם נכרתים כדי שלכאלו יהיה חומר קריאה
צריך לעשות משהו בנדון...מפגש+פיקניק משותף לשני הפורומים בין הסינמטק והעיר העתיקה
שווה להציץ אל הפורום שלהם לפעמים...אנחנו ממש בפיגור רציני אחריהם מבחינת הטירוף הקולקטיבי... שא ברכה,ותתרחק מאנשים "מוארים"... שלך TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
ואני לתומי חשבתי...../images/Emo9.gif

שתיאוריות הקונספיראציה שגורסות שקנדי נרצח עיי רוצחים מקצועיים של המאפיה,כשרות לסי.אי.אי.,תמורת ההבטחה שהמאפיה תקבל חזרה את השליטה על בתי הזונות ובתי הקאזינו בקובה לאחר סילוקו של פידל מעניינת... גם התיאוריה ש"הם כבר כאן בקרבנו" מוכרת לי ממתי שהייתי כבן עשר-הייתה צריך לראות את סגל המורים בבית הספר היסודי שלמדתי בו... אך תיאוריות של "מוארים","שליחים"ושאר ירקות קוסמיים.... חושבני שמעתה ארוץ לי בלילות ירח מלא ביערות כשעיני האחת צופה כלפי השמים בחשש....זה מה שעוד חסר לי....להחטף עיי
קטנים ומרושעים שינסו להאכיל אותי בטופו מזוייף ובמוצרים צמחוניים אחרים שיגרמו לי לשלשל ללא מעצור בחלליתם הקטנה והמצוחצחת.... שלך TAINTED SAINT

רסקול

New member
נשמה, אחרי התיאורים כאן של

חבריך בלהקה בה אתה זכר אלפא, לא נראה לי שהחייזרים יתנהגו אחרת מהזאבים, כלבי הפרא ושאר חייתו יער ומדבר.

TAINTED SAINT

New member
דיה לצרה בשעתה יקירי-ביחוד בליל ירח מלא...

יתנהגו יפה,מכסימום "אסמן טריטוריה" ב
,לא יתנהגו יפה.... כמו דברי החוכמה הנצחיים של ארנולד שווארצנגר בסרט הטורף-"אם זה מדמם,אפשר להרוג אותו !" לילה טוב יקירי שלך TAINTED SAINT

למעלה