לבקשת אחת החברות בפורום

ענבל30

New member
לבקשת אחת החברות בפורום

אני מעלה שוב את התמונה של צעיף ריבועי הגראני שסרגתי והעליתי לקומונה לפני שבוע בערך... אני אשמח אם מישהי שמרה את ההוראות ויכולה להעלות אותן לפה, כי עדיין אין לי גישה לקומונה ולהודעה שבה רשמתי את ההוראות (ורשמתי אותן רק שם, ולקח לי די הרבה זמן
) תודה מראש!

ההסבר לריבועי גריאני

איזה מזל ששמרתי את ההסבר הא? התחלתי כבר כמה ריבועים בעצמי אולי אעלנ את זה מזמן הקרוב.. בכל מקרה.. הנה ההסבר: ריבוע גראני: 6עיני שרשרת, לסגור לטבעת 3עיני שרשרת, 2 עמודים בטבעת, 3 עיני שרשרת * 3 עמודים בטבעת, 3 עיני שרשרת לחזור מה-* עוד פעמיים, לסגור בעין שטוחה שורה שניה: ברווח שבו סיממנו לחבר חוט בצבע חדש, לסרוג 3 עיני שרשרת, 2 עמודים ברווח, 3 עיני שרשרת, 3 עמודים באותו רווח (ליצור פינה), * עין שרשרת אחת, 3 עמודים ברווח הבא, 3 עיני שרשרת, 3 עמודים באותו רווח, לחזור מה-* עוד פעמיים ולסגור בעין שטוחה שורה שלישית: ברווח בו סיימנו לחבר חוט בצבע חדש, לסרוג 3 עיני שרשרת ו-2 עמודים באותו רווח, * עין שרשרת, 3 עמודים ברווח הבא (בפינה), 3 עיני שרשרת, 3 עודים באותו רווח, עין שרשרת, 3 עמודים ברווח הבא, לחזור מה-* עוד פעמיים, לסגור בעין שטוחה שורה רביעית: (בטח כבר הבנתן את העיקרון, אבל שיהיה בכל זאת) מהרווח בו סימנו לחבר חוט בצבע חדש, לסרוג 3 עיני שרשרת ו-2 עמודים באותו רווח, עין שרשרת, * 3 עמודים ברווח הבא, עין שרשרת, 3 עמודים בפינה, 3 עיני שרשרת, 3 עמודים באותה פינה, עין שרשרת, 3 עמודים ברווח הבא, לחזור מה-* עוד פעמיים ולסגור בעין שטוחה רשת לחיבור בין ריבועי הגראני: מחברים חוט בז' לאחת הפינות של הריבוע, * סורגים 6 עיני שרשרת, מחברים בחצי עמוד ברווח הבא של הריבוע חוזרים מה-* עד לפינה השניה של הריבוע נוצרות 4 קשתות סורגים 6 עיני שרשרת ומחברים בחצי עמוד בקשת האחרונה שסרגנו, * 6 עיני שרשרת וחצי עמוד בקשת הבאה, חוזרים מה-* עוד פעמיים, סורגים 3 עיני שרשרת ועמוד בנקודת ההתחלה (הפינה של הריבוע שממנה התחלנו את הרשת) סורגים שוב 4 קשתות של 6 עיניים, 3 עיני שרשרת ומחברים בחצי עמוד לפינה של ריבוע חדש, * 3 עיני שרשרת ומחברים בחצי עמוד לקשת הבאה, 3 עיני שרשרת ומחברים לרווח הבא בריבוע החדש, חוזרים מה-* עוד 3 פעמים, סורגים 3 עיני שרשרת ומחברים להתחלת הקשת (האחרונה שהתחברנו אליה בחצי עמוד)

ענבל30-סרגתי כבר את כל הצעיף

יש לי סבך בחיבורים. אני עדיין נילחמת איתם
אבל יוצא משו משו. ותודה על ההסבר. לצערי לא כתבתי מה שאת רשמת אלא הכל בקיצור מאוד. כך לא יכולתי לשחזר עבורך.

leelushka

New member
שאלנת, אולי 2:)

אני יודעת שזה בטח בעיה להסביר, אבל מה זאת עין שטוחה ועיניים בשרשרת? תודה, לילוש!

iris3111

New member
כנסי לשעורי סריגה במסרגה אחת יש שם

הסברים עם ציורים.

הזקנים

New member
מקסים

אני אוהבת את הצעיף שלך אבל אני לא מבינה את ההוראות מה זה הכוכבים?????

iris3111

New member
הכוכבים אומרים לחזור על הדוגמא

שביניהם. בדרך כלל מצויין כמה פעמים או עד סוף השורה.

leha52

New member
הוראות לצעיף הגראני

סורגים 6 עיני שרשרת, לסגור לטבעת 3 עיני שרשרת, 2 עמודים בטבעת, 3 עיני שרשרת * 3 עמודים בטבעת, 3 עיני שרשרת לחזור מה-* עוד פעמיים, לסגור בעין שטוחה שורה שניה: ברווח שבו סיממנו לחבר חוט בצבע חדש, לסרוג 3 עיני שרשרת, 2 עמודים ברווח, 3 עיני שרשרת, 3 עמודים באותו רווח (ליצור פינה), * עין שרשרת אחת, 3 עמודים ברווח הבא, 3 עיני שרשרת, 3 עמודים באותו רווח, לחזור מה-* עוד פעמיים ולסגור בעין שטוחה שורה שלישית: ברווח בו סיימנו לחבר חוט בצבע חדש, לסרוג 3 עיני שרשרת ו-2 עמודים באותו רווח, * עין שרשרת, 3 עמודים ברווח הבא (בפינה), 3 עיני שרשרת, 3 עודים באותו רווח, עין שרשרת, 3 עמודים ברווח הבא, לחזור מה-* עוד פעמיים, לסגור בעין שטוחה שורה רביעית: (בטח כבר הבנתן את העיקרון, אבל שיהיה בכל זאת) מהרווח בו סימנו לחבר חוט בצבע חדש, לסרוג 3 עיני שרשרת ו-2 עמודים באותו רווח, עין שרשרת, * 3 עמודים ברווח הבא, עין שרשרת, 3 עמודים בפינה, 3 עיני שרשרת, 3 עמודים באותה פינה, עין שרשרת, 3 עמודים ברווח הבא, לחזור מה-* עוד פעמיים ולסגור בעין שטוחה רשת לחיבור בין ריבועי הגראני: מחברים חוט בז' לאחת הפינות של הריבוע, * סורגים 6 עיני שרשרת, מחברים בחצי עמוד ברווח הבא של הריבוע חוזרים מה-* עד לפינה השניה של הריבוע נוצרות 4 קשתות סורגים 6 עיני שרשרת ומחברים בחצי עמוד בקשת האחרונה שסרגנו, * 6 עיני שרשרת וחצי עמוד בקשת הבאה, חוזרים מה-* עוד פעמיים, סורגים 3 עיני שרשרת ועמוד בנקודת ההתחלה (הפינה של הריבוע שממנה התחלנו את הרשת) סורגים שוב 4 קשתות של 6 עיניים, 3 עיני שרשרת ומחברים בחצי עמוד לפינה של ריבוע חדש, * 3 עיני שרשרת ומחברים בחצי עמוד לקשת הבאה, 3 עיני שרשרת ומחברים לרווח הבא בריבוע החדש, חוזרים מה-* עוד 3 פעמים, סורגים 3 עיני שרשרת ומחברים להתחלת הקשת (האחרונה שהתחברנו אליה בחצי עמוד) בתרשים זה כמובן הרבה יותר קל ופשוט ומובן... אבל אין לי בכל מקרה זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע! בהצלחה!

iris3111

New member
חה חה ולי עושה חשק לילמוד את הליבוד

להיתעסק בצמר זו המחלה שלי ולא צריכה אנטיביוטיקה. ואת מי שאני יכולה להדביק אני מדביקה וכמה שיותר הרי זה משובח כפליים.

למעלה