לבקשת אנשי הפורום-
ומתנדב- שלא יהיו נושאים מעורבבים אחד בתוך השני אני פותח שרשור חדש כהמשך לשרשור הזה. מתנדב- עכשיו אחרי שאני מתחנף אליך, בטוח אני זוכה, הא?...
ועכשיו לגבי התגובה עצמה: מה עם עניין לעמוד בצפירה- אז בסעיף הזה, התכוונתי להראות שגם אתם, החילונים מנסים להכתיב לאחרים איך לחיות (לא באופן חוקי אבל...) וזה עונה לך על השאלה ששואלים חלק מאנשי הפורום: "מה מענין אותך שאני מחלל שבת?! אתה רוצה- תשמור שבת, ואני אמשיך לחלל בכיף"! אז הבאתי את הפן השני שבו אתם הנפגעים ממעשה של החרדי. שלדידכם הוא אינו מכבד את זכר הנספים בשואה ו/או חללי צה"ל. "רק אחרי תקופת מאסר ארוכה והרבה מאבקים הם מקבלים את הפטור החוקי שלהם". אם אפשר לקרוא לזה פטור... שהרי הצבא נאלץ -לאחר שהוא רואה שפשוט אין לו טעם להחזיק את סרבני הגיוס- להעניק להם פטור. "להביא לינקים מ"מנוף" זה לא מכובד. למיטב ידיעתי אין דבר כזה "עבודה שבה צריך לעבוד 7 ימים בשבוע-יש חוק נגד זה." לא מכובד????!!!! מה רע? אם הם נותנים הוכחות לכך (והביאו מקרים) אז זה מאוד מכובד! ואגב- לגבי החוק... אתה יכול לבדוק בשטח, כמה אנשים מפוטרים בגלל זה! "אבל בכל מקרה הקניון באיזור חילוני לגמרי ואני לא מבין את ההגיון שבעניין"- הוא זכה במכרז כי הוא נמצא המתאים ביותר להקים קניון. זה ההיגיון שבעניין. אבל מה דעתך לגבי מאבקם?! כרגע לצערי אני לא מוצא לינק. "אתה מוזמן להגיב לי בשרשור חדש." הנה- ההצעה שלך התקבלה פה אחד...
ומתנדב- שלא יהיו נושאים מעורבבים אחד בתוך השני אני פותח שרשור חדש כהמשך לשרשור הזה. מתנדב- עכשיו אחרי שאני מתחנף אליך, בטוח אני זוכה, הא?...