אפרופו דראג
יש המון שירים ברוקנרול עם come ו down מתי יותר מדי זה יותר מדי? כמה שירים אפשר? אני זוממת להתחיל עם סדספקשן של הסטונז לכשאני אמצא את הדיסק המאובק. אולי ליי ליידי ליי, אם הבוצ'ות במינרווה לא ירדמו היות ורונה תפוסה אליבא דרוני, לא מעודכן, אני יכולה להטריד אותה בשקט בהצעות מגונות בשירים, ולא לחשוש שהיא תהיה בקהל ותנסה ליישם את שהבטחתי אחר כך. אז בית הערבה הולך? יש לי את טרילוגיית סדום: בית הערבה, זוהי סדום של איפההילד שאני רוצה להקדיש לגיידמאק, וסימונה מדימונה. אחר כך את קוורטט האינסוף, להלן שירים בהשראת חנויות סקס : גוד וייבריישנז, קאם אז יו אר, סיסטרז אר דוינג איט פור ד'ם סלווז, ומשהבו של בייבז אין טוילנד. אחר כך יש איזה קווינטט שירי אוננות או נמות. וקצת צחוק בצד על טרנסים, פרינדלי כמובן, הלפ איים א רוק של זאפא, זזה בדאווין,שכחתי כמה.אה, בודי מובין. יש עוד המון, את רובם אני לא מוצאת את הדיסקים או צריכה להשיג. כל מה שמצאתי שיש לי או קניתי זה שירים איטיים מרדימים ודיכאוניים ואפילו לא דרק אייטיז טוב, סתם "ארבע אחר הצהריים". בעצם, יותר רשת א'. וכמובן, גולת הכותרת : 1. שירים לרונה.2. שירים לאקסית הסטרייטית בארון שלי. 2. הזונה והכלב. שרמוטה פוריטנית. זכוכיות על הלשון. טוב, פתח תקווה. מישהי מכירה מזרחי כבד וטוב? כזה עם הרבה כינויי גנאי? לגבי רונן, אהמ, טוב, באפטואפ את יור נוט רוקנרול פאן של סליטר קיני, קצת דייקיות לחימום, ואחר כך הבוצ'ות. את סוזי כבר זאתי הקווין גנבה לי. טלולה? גלינה? מתבלבלת תמיד. או שאני אתחיל ישר עם סוויט דרימז ומרילין מנסון?אני אשמור את זה לפב' בגלל האיפור. שיר סתיו, טוב קלישאה. אבא שלה לא כתב כלום, אגב. קצת קשה לעשות דראג למתכונים. אה, יור סוו ויין. אבל קרלי בטח שייכת לקווינז. היא פאמית מדי. יש ביננו הסכם, פאמיות שלהן, בוצ'ות ודייקיות שלי. נשמר? כריסי? ג'ואן? גברת לו ריד? ברח לי השם. לורי? לעשות מחווה לסרג'יו קוסצנצה?כן? פנס בודד? תן לשים תראש על דיונה? אתם לא הדור. כינרת? זקנות הפורום? מישהי? הלפ! תכירו לי מוסיקה עדכנית. חוץ מטורי ופיונה. בסדר. יותר טוב מכלום. פיצ'פורק עדיין עדכני?