לבקשת הקהל, מעבר ליקום

EinavBIUS

New member
../images/Emo46.gif

תעשו העתק-הדבק וזהו- http://www.youtube.com/watch?v=sIxWAKVpGf8

califia

New member
איזה שירים משעממים. הנה רשימת קאוורים רצויה

סקסי סיידי סמת'ינג הפינס איז א וורם גאן ג'וליה גירל ( זיפת סלואים, אז מילא, אפשר ללסבת אותו ) זה מה שטוב באנגלית, אין גבר/אשה. שירים לא לעשות : איימ לוקינג ת'רו יו יו וונט סי מי רן פור יור לייף רגע, לעבור דיסק יו קנט דו ד'ת איימ הפי ג'סט טו דנס וית' יו רגע, לעבור דיסק וית' א ליטל הלפ פרום מיי פרנדז אופס, אוסף, יש לי את המקוריים בדיסק, אם לא גנבו לי אותם מאז הניינטיז שזו הפעם האחרונה שהאזנתי להם. הלוו גודביי ליידי מדונה בק אין ד'ה יואסאסאר וגולת הכותרת - לעולם אל תעשה את דונט לט מי דוון. קאם טוגד'ר לעומת זאת יתקבל. אם צריך, אז גם אוקטופוסס גרדן. איזה סולואים היא יודעת לנגן ואיזה לא? בברכת קת'ולוהיא לנצח רגע, יש לה 5 גיטרות? זה אומר 10 זרועות. זה שהיא תמנונה רדיואקטיבית או מוטציה חייזרית. אגב, למביני הגיטרה, למי היתה הגיטרה עם שני הצווארים? סלאש? משהו ברוק כבד? יש גם 3 איפהשהו. לחפש בוויקי ולהצליח להשיג את הדיסקים.

califia

New member
אפרופו דראג

יש המון שירים ברוקנרול עם come ו down מתי יותר מדי זה יותר מדי? כמה שירים אפשר? אני זוממת להתחיל עם סדספקשן של הסטונז לכשאני אמצא את הדיסק המאובק. אולי ליי ליידי ליי, אם הבוצ'ות במינרווה לא ירדמו היות ורונה תפוסה אליבא דרוני, לא מעודכן, אני יכולה להטריד אותה בשקט בהצעות מגונות בשירים, ולא לחשוש שהיא תהיה בקהל ותנסה ליישם את שהבטחתי אחר כך. אז בית הערבה הולך? יש לי את טרילוגיית סדום: בית הערבה, זוהי סדום של איפההילד שאני רוצה להקדיש לגיידמאק, וסימונה מדימונה. אחר כך את קוורטט האינסוף, להלן שירים בהשראת חנויות סקס : גוד וייבריישנז, קאם אז יו אר, סיסטרז אר דוינג איט פור ד'ם סלווז, ומשהבו של בייבז אין טוילנד. אחר כך יש איזה קווינטט שירי אוננות או נמות. וקצת צחוק בצד על טרנסים, פרינדלי כמובן, הלפ איים א רוק של זאפא, זזה בדאווין,שכחתי כמה.אה, בודי מובין. יש עוד המון, את רובם אני לא מוצאת את הדיסקים או צריכה להשיג. כל מה שמצאתי שיש לי או קניתי זה שירים איטיים מרדימים ודיכאוניים ואפילו לא דרק אייטיז טוב, סתם "ארבע אחר הצהריים". בעצם, יותר רשת א'. וכמובן, גולת הכותרת : 1. שירים לרונה.2. שירים לאקסית הסטרייטית בארון שלי. 2. הזונה והכלב. שרמוטה פוריטנית. זכוכיות על הלשון. טוב, פתח תקווה. מישהי מכירה מזרחי כבד וטוב? כזה עם הרבה כינויי גנאי? לגבי רונן, אהמ, טוב, באפטואפ את יור נוט רוקנרול פאן של סליטר קיני, קצת דייקיות לחימום, ואחר כך הבוצ'ות. את סוזי כבר זאתי הקווין גנבה לי. טלולה? גלינה? מתבלבלת תמיד. או שאני אתחיל ישר עם סוויט דרימז ומרילין מנסון?אני אשמור את זה לפב' בגלל האיפור. שיר סתיו, טוב קלישאה. אבא שלה לא כתב כלום, אגב. קצת קשה לעשות דראג למתכונים. אה, יור סוו ויין. אבל קרלי בטח שייכת לקווינז. היא פאמית מדי. יש ביננו הסכם, פאמיות שלהן, בוצ'ות ודייקיות שלי. נשמר? כריסי? ג'ואן? גברת לו ריד? ברח לי השם. לורי? לעשות מחווה לסרג'יו קוסצנצה?כן? פנס בודד? תן לשים תראש על דיונה? אתם לא הדור. כינרת? זקנות הפורום? מישהי? הלפ! תכירו לי מוסיקה עדכנית. חוץ מטורי ופיונה. בסדר. יותר טוב מכלום. פיצ'פורק עדיין עדכני?

califia

New member
אגב מישל, רייצ'ל עדיין מסתובבת באיזור?

לא? אני צריכה להעריך סיכונים. יש עוד שאני צריכה לדעת עליהם?

תודה, אחלה ביצוע!

חבל שהסאונד לא נקלט באופן אחיד (אני מקווה שהסאונד בהופעה לא נשמע כך).

punky brewster

New member
בוגדת בתמונע?../images/Emo188.gif

*שיעול* "I said it was typical, typical of you Rachel Green, Queen Rachel, does whatever she wants in her own little Rachel Land"

EinavBIUS

New member
אני לא בוגדת בכלום.

אני תמיד בעד מה שיותר קרוב אלי *שיעול*

califia

New member
אפשר להישאר לישון אצלך?

גם לישון וגם סתם לחרופ. אפשר גם וגם.או או או זה.

califia

New member
ולמה לא טרחת להודיע לנו על זה? במקרה א

אני חובבת ביטלס. בדרך כלל אני לא נהנית לשמוע חבורה של חובבנים מחרבים עד עפר את השירים החביבם עלי, אבל היות וברונה עסקינן... היא בלאו הכי מזנה רק את השירים הפחות טובים שלהם. מה אכפת לי. אז במקום להשקיע את מיטב כספי בלטוס לראות את דילן או מוריסי או בואי לפני שהם מתפגרים, או את מיק ג'אג'ר לפני שהוא חי לנצח, אוו שזה היה סטיבן טיילר? או להבדיל את מארקי רמון,שמשומר בהרואין ושעוות סקייטבורדים, ששכחתי לקנות כרטיס כי אני סנילית ובטח לא נשאר, ומאוד אהבתי את הרמונז והבאזקוקס בבחרותי, אני אכתת את רגלי ומעותי המעטות לכיוון הממ"ט, או לכיוון שליחי הבלוז, או שמא לכיוונו של טל פרידמן עם הקריות שלו. אני יודעת לנגן על פליינג וי טוב יותר, ויש לי ידיים של ילדה בת 8. פאק, אני צריכה להחליף את הגיטריסטית של פיצ'ז. עכשיו שאני כבר לא רוצה להיות קים גורדון, או קים דיל, טוב בס זה לא כיף כמו חשמלית, או זאת מיולהטנגו, או אלה ממיי בלאדי ולנטיין וסלואודייב, או, היתה גם גיטרסיטית לא משהו לסמשינג פמפקינז. כולם קישוא. או קישוט. אני הדבר האמיתי. רונה בכלל מעדיפה נגינה אליוט סמיתית או ג'אזית. רוקנרול בייבי. לרגע זממתי להחליף את הגיטריסט בלהקה של שרון קנטור, אבל אז הבנתי שהוא טוב ממני, והסיכוי שאני אחליף את שרון סביר יותר, אלמלא השיער הדליל שלי וזה שאני נראית על הפנים אפילו בבאגי של ערסיות. יש להם או היתה להם הופעה בכפ"ס. היא תהיה שם? באמת, מגבלות תקציב. ובהתחשב בעובדה שאני מעבירה הרבה הופעות בחצי ניקור אינסומני, ושבאוטובוס חזור גונבים לי מספיק כסף ורכוש שיכולתי לקנות כבר אוטו בכסף הזה, אם היה לי רישיון, או היו דירות פנויות בת"א. אם תראו בחורה עם מצלמה דיגיטלית כ"כ גרועה שהפלש שלה מעוור את מי שנמצא מולה 3 פעמים ועדיין היא לא מצלמת כלום חוץ מחושך מטושטוש זאת אני. על סלולרי אין מה לדבר. הוא פועל. לפעמים. אה, וצריך לחכות 5 דקות בין תמונה לתמונה. זה לא עובד ביחד עם הסוף של כל שיר לתמונות השתחוות. ולהפסיד את כל השירים כדי לבהות בנורית "אני טוענת, סבלנות אישה" של המצלמה לא שווה את כל הטררם.

מיץ פזי

New member
אני מרגישה שאת רומזת

שהסתרתי מכם איזהשהו מידע-קשור-רונה, וטעות בידך מכיוון שבכלל לא הכרתי את הפורום הזה כשהייתי בהופעה ולכן לא יכולתי להודיע לכם.. אז תבדקי לפני שאת מאשימה בבקשה

misheani

New member
עצה לי אלייך, יקירה ../images/Emo22.gif

(חבל שאין אייקון של זקן חכם) אף פעם אל תקחי האשמות של ליאת ברצינות. זאת דרך ההתנסחות שלה, זה הכל.

ואוו.

תודה.

califia

New member
היא שרה גבוה מבדרך כלל?

נייס. יש גבוה עוד יותר ? אה? נמאס מממ"ב, רוצה שלמוע את רונה עולה ועולה ומותחת ומותחת ומייבבת ונקרעת, והכל באיפוק ודיוק מושלם. מה עדיף? וידוי או נפרדנו כך? שום הפתעות אין בסיפור, רק דמעה סטייליסטית על האיפור.

califia

New member
איזה סרט? הוא כבר ירד? מציג? קולנוע? נט?

מהר מהר, שנים האימיול לא דגדג לי ככה וכרגיל הוא לא פועל. כלום לא פועל. מישהי הצליחה להפעיל פעם טורנט?

למעלה