לבקשת יוסי הסבר על פורקס

לבקשת יוסי הסבר על פורקס

פורקס זה 2 דברים 1 פלטפורמה למסחר שכולן אותו זבל ובנויות על אותם עקרונות 2 ספק נזילות ומה זה אומר אין כזה דבר בכלל להתכסות בפורקס זה סתם מילה יפה לבולשיט מול הפוזיציה שלך מישו אחר שזה בנק או בעל הון לוקח הימור נגדי תחת ההנחה הסטטיסטית האמיתית שתפסיד תחת ההנחה שהוא לא משחק עם הציטוטים ומשלם בזמן אין עם זה שום בעיה זה משחק הוגן זכותו להמר נגדך הרי בכל פעולה שתעשה מישהו חייב להיות בצד השני זה כל הסיפור בחברות רציניות ואמינות עומדים אחרי ההתחיבויות בשוק החוזים העתידיים בשיקאגו אותו הסיפור רק ששם באמת יש רגולציה פיקוח וביטוח על ההון אגב הביטוח הוא רק עד חצי מליון דולר

כלל אצבע

אם מבטיחים לך סטופ תמיד בנקודה הבית משחק נגדך חד וחלק אם אין לך פקודות IOC FOK או יש לך הרבה ריגקטים ללימיט הברוקר שלך פקקט

סיוון 69

New member
סליחה על הבורות

מה זה פקודות FOK מה זה IOC תוכל להסביר לאנשים הפשוטים פה?

yossi1771

New member
הכוונה

בשניהם ל ביצוע מיידי של העיסקה או ביטולה, מהרגע שבו היא נשלחה לבקשה על ידך. IOC-Immediate Or Cancel FOK-Fill or Kill

yossi1771

New member
אז לגבי אפיקס

אצלם היה IOC ואמרו לי גם בפירוש שהברוקר לא נגדי, אלא האינטרס שלהם הוא שאני ארוויח כדי שאמשיך לפתוח עיסקאות והם ייהנו מהספרדים על כל עיסקה שאני פותח. בנוסף, זאת אחת החברות הוותיקות בתחום הפורקס, אז לא נראה לי שהם רמאים. אני טועה? כי מישהו פה אמר שהם לא חברת ECN..

rafipips

New member
בוא נעשה לך קצת סדר

זה שחברה היא ECN או לא , זה לא אומר אם תרוויח או לא , וזה לא אומר שהם ישרים או רמאים . מי שמבטיח לך סטופ נאמר לך כבר שהוא משחק נגדך , כי אם הוא לא היה נגדך הוא לא היה מבטיח לך כלום , אלא נותן לשוק לעשות את שלו . ואם הברוקר משחק נגדך או לא , זה לא אומר שאתה תפסיד או תרוויח . אם אתה סוחר טוב תרוויח אצל כולם . באפיקס הספרד הוא קבוע , ואין להם ECN . המשמעות הראשונה של זה שבתוך הספרד מגולם התשלום שלך על הסיכון שלהם , דהיינו : בדיקה מדגמית שלי כרגע ספרד של פאונד ניוזילנדי : בגו פורקס - 9 פיפס , בקולמקס - 7.8 פיפס , לאלו יש ECN . בפורקס פלייס 40 פיפס (כן 40 ) תבדוק אתה באפיקס ותראה שלא פחות מעשרים פיפס . עכשיו תשאל את עצמך אם אתה רוצה לסחור על פאונד ניוזילנדי : איך אתה רוצה להתחיל את העסקה במינוס 40 פיפס ? או במינוס 10 פיפס ? פאונד ניוזילנדי זו דוגמא קיצונית אבל זה ככה בכל המטבעות , אתה מקבל את השער האמיתי של השוק ללא תוספת סיכון של החברה . בקיצור לפני שאתה מתעסק בשאלות האלה קודם כל תדאג להיות סוחר שמרוויח , ואצל ברוקר אמין שתקבל את כספך כשתרצה למשוך . ובוודאי שעדיף ברוקר שיש לו ECN . הספרדים שאתה משלם נמוכים בהרבה מאחד שאין לו ECN . שבת שלום

yossi1771

New member
מבטיח לי סטופ אתה מתכוון סטופ לוס?

שהעיסקה תיפסק בשניה שהיא מגיעה לסטופ לוס שלי? זאת הכוונה? למה זה אומר שהם משחקים נגדי אם הם מבטיחים לי דבר כזה?

rafipips

New member
כן זו הכוונה

בהרבה מקרים כשעסקה מגיעה לסטופ , היא לא מגיעה בנחת . אלא תוך כדי תנועה מהירה ולפעמים גם בזמן הודעות . כשהתנועה מהירה לפעמים התוכנה לא מצליחה לסגור את העסקה בדיוק בנקודה . כי המחיר קופץ בדילוגים של לדוגמא 20 20 . ולא פיפס פיפס . בצמדי הפאונד קרו לי הרבה מקרים של 20 עד 40 פיפס אחרי הסטופ המקורי , במקרה כזה אתה מפסיד עוד 20 פיפס מעבר לסטופ המקורי שקבעת . עכשיו ברוקר שמבטיח לך דבר כזה הסיבה היא פשוטה - שהכסף שהפסדת בכל מקרה הולך לכיס שלו אז לא אכפת לו להכניס קצת פחות . אם העסקה הייתה מול גורם חיצוני הוא לא היה נותן לך מתנה של 20 פיפס כשהוא מרוויח עליך בסך הכל את הספרד נגיד 3 פיפס בפאונד דולר .

yossi1771

New member
תודה.

הבנתי אותך. לא ידעתי את זה. שם באפיקס הציגו את זה כיתרון על פני חברות אחרות.

rafipips

New member
לפעמים זה יתרון

אם אתה אחד שסוחר בהודעות באופן קבוע אז זה משתלם .

סיוון 69

New member
רפי - על פניו קולמקס במקרה זה

הכי זולה. אבל אם איני טועה, בקולמקס אתה משלם בנוסף עמלה קבועה על כל פעולה. אני לא בטוח שבשאר החברות חוץ מהספרד יש עוד תשלום.

rafipips

New member
יש גם אם אתה לא רואה

בגו פורקס היו לוקחים 1.4 פיפס לעסקה , בנפרד . אח"כ הם הורידו ל 1 פיפס והכניסו את זה בתוך המחיר . בקולמקס אם הבנתי נכון אז לוקחים 0.4 פיפס לעסקה , בנפרד . זאת אומרת שזה לא בתוך הספרד אלא מופיע כעמלה נפרדת . ושיהיה ברור : שאני לא ממליץ על חברה כזו או אחרת . אני רק מציין נתונים שהובאו לידיעתי . שבוע טוב ומוצלח לכולם

rafipips

New member
יותר נכון

אם אתייחס למה שכתבתי על הפאונד ניוזילנדי אז : בגו פורקס הספרד כולל 1 פיפס עמלה . בקולמקס צריך להוסיף 0.4 פיפס לספרד .

rafipips

New member
עשיתי שינוי קטן ברובוט

כרגע הוא עובד יפה מיום שישי שעבר . נראה בשבועות הקרובים איך הוא יתפקד .

drormeir

New member
מדהים! הרובוט שלך מרוויח בדיוק כמוני

התחלתי את החודש עם אותו סכום וסיימתי עם אותו רווח מסקנה: אני רובוט

yossi1771

New member
איך משתמשים ברובוט?

שיניתי את סיומת הקובץ ל-mq4 ושמתי ב-experts אבל לא קורה כלום כשאני מנסה להשתמש בזה בתוך ה-metatrader.

rafipips

New member
זה לא הרובוט זה דוח של הרובוט

פותחים רגיל את הקובץ ורואים תוצאות של שבוע בדמו , של רובוט שפיתחתי . והוא עדיין בעבודה , זה בערך תוצאות ביניים .

למעלה