לבקשת רוזלין - בורקיטאס

RORGAD

New member
און פוקו דה גיזר זרזבאטס

לו וא אסקריביר אן איברו פארא קה טודוס אנטיינדן בוקאדוס דה קלבסה:ביסים מקישואים. החומרים 5 קישואים בינוניים מושרים במי קרח כ- 5 דקות, דבר זה הופך את הקישוא לפריך. 1 בצל בינוני קצוץ 5-6 שיני שום מלח, פלפל כף אבקת מרק. 3 עגבניות רכות מרוסקות. 3 כפות שמן חצי כוס מים. חותכים את הקישואים לריבועים 2X2 בערך, שמים שמן בסיר ומטגנים קלות את הבצל לגווןזהוב מוסיפים את השום. שמים את שאר החומרים ומבשלים על אש הכי קטנה כ- חצי שעה. פריטדה דה קלבסה:פשטידת קישואים 3קישואים מרוסקים. חצי כוס פטרוזיליה קצוצה בצל אחד בינוני קצוץ חצי כוס פירורי לחם מלח, פלפל 4 ביצים לערבב את כל החומרים, להניח נייר אפיה בתבנית בגודל 25X40 משמנים את הנייר ומחממים בתנור בערך כ- 5 דקות, עד שהשמן מתחמם טוב, שמים את התערובת ואופים כ- חצי שעה עד לגוון חום ממש, בתיאבון.
 

RORGAD

New member
לבקשת רוזלין - בורקיטאס../images/Emo140.gif

סי מיקרידה יא סה אזר בורקיטס טה לו וו א דאר אן עיברית: 1 קמח אוסם, 1 מרגרינה, 1 שמנת מעט מלח. לשים מכניסים למקרר לשעה לפחות. אל גומו שזה המילוי: אז יש מי "חנדג´ו" שזה מילוי חצילים, הטעם מהמם, מילוי גבינה ומילוי תפוחי אדמה: מילוי חצילים: מרסקים חציל אחד בגודל בינוני, מוסיפים 2 שיני שום, בצל אחד בינוני מרוסק דק, דק, רסק מ-2 עגבניות טריות, מלח, פלפל ומעט שמן, מבשלים את כל החומרים כ- 15 דקות או עד שכל החומרים יתרככו ועד שהמים ייגמרו, לא להשאיר טיפת מים,לצנן ולמלא הבורקיטס, למרוח ביצה ולפזר סומסום, ולברך אותי. בתאבון. לגבי המילוי גבינה, פשוט לרסק 100 גרם גבינה צפתית קשה, להוסיף תפוח אדמה אחד מבושל ומרוסק לפירה, וביצה אחת, להוסיף מעט פלפל שחור, לא להוסיף מלח כי הגבינה מאוד מלוחה, למילית תפוחי אדמה לרסק 3 תפוחי אדמה לפירה לטגן בצל בינוני קצוץ דק דק, להוסיף מלח, פלפל וביצה. מקווה שתהנו.
 

Lcapone

New member
מילוי החצילים- אלוהי

או כך זה נראה לפחות. שתהיי בריאה- בגללך אכנס למטבח ביום חמישי ואצא ממנו בשבת...
 
WOW כל הכבוד על המאמץ ויש לי

עוד ורסיה למילוי בוריקיטס של חצילים. לקלות חציל גדול על האש, ללקלוף ולשטוף להתיז עליו טיפות לימון לשימור הצבע הבהיר, למעוך במזלג ולהוסיף 150 גר´ גבינה בולגרית ו-100 גרם קשקבל מגורר של תנובה, ביצה אחת ורבע כפית פילפל.....למלא את הבוריקטס למרוח בחלמון של ביצה מדולל בקצת שמן ולזרות סומסום בלי קמצנות .......ולהתענג....טעים שבא לבכות.... אגב מאותו מילוי אני מכינה גם פשטידה, רק שלמעלה מגרדת עוד קשקבל ומפזרת המון סומסום.... יותר דיאטטי וטעים גם ללא בצק.
 

gingit1

New member
וואלה

גם סבתא שלי היתה עושה את המילוי הזה, ואיזו מומחיות היתה לסגור את הבורקיטס בצורה של צמה.
 

Sarika

New member
בראוו רותי

מוי ארמוזו לו גארניתז (אני חושבת שזה הפרוש של לקשט), תמנדו אונה פלור
.
 
למעלה