און פוקו דה גיזר זרזבאטס
לו וא אסקריביר אן איברו פארא קה טודוס אנטיינדן בוקאדוס דה קלבסה:ביסים מקישואים. החומרים 5 קישואים בינוניים מושרים במי קרח כ- 5 דקות, דבר זה הופך את הקישוא לפריך. 1 בצל בינוני קצוץ 5-6 שיני שום מלח, פלפל כף אבקת מרק. 3 עגבניות רכות מרוסקות. 3 כפות שמן חצי כוס מים. חותכים את הקישואים לריבועים 2X2 בערך, שמים שמן בסיר ומטגנים קלות את הבצל לגווןזהוב מוסיפים את השום. שמים את שאר החומרים ומבשלים על אש הכי קטנה כ- חצי שעה. פריטדה דה קלבסה:פשטידת קישואים 3קישואים מרוסקים. חצי כוס פטרוזיליה קצוצה בצל אחד בינוני קצוץ חצי כוס פירורי לחם מלח, פלפל 4 ביצים לערבב את כל החומרים, להניח נייר אפיה בתבנית בגודל 25X40 משמנים את הנייר ומחממים בתנור בערך כ- 5 דקות, עד שהשמן מתחמם טוב, שמים את התערובת ואופים כ- חצי שעה עד לגוון חום ממש, בתיאבון.
לו וא אסקריביר אן איברו פארא קה טודוס אנטיינדן בוקאדוס דה קלבסה:ביסים מקישואים. החומרים 5 קישואים בינוניים מושרים במי קרח כ- 5 דקות, דבר זה הופך את הקישוא לפריך. 1 בצל בינוני קצוץ 5-6 שיני שום מלח, פלפל כף אבקת מרק. 3 עגבניות רכות מרוסקות. 3 כפות שמן חצי כוס מים. חותכים את הקישואים לריבועים 2X2 בערך, שמים שמן בסיר ומטגנים קלות את הבצל לגווןזהוב מוסיפים את השום. שמים את שאר החומרים ומבשלים על אש הכי קטנה כ- חצי שעה. פריטדה דה קלבסה:פשטידת קישואים 3קישואים מרוסקים. חצי כוס פטרוזיליה קצוצה בצל אחד בינוני קצוץ חצי כוס פירורי לחם מלח, פלפל 4 ביצים לערבב את כל החומרים, להניח נייר אפיה בתבנית בגודל 25X40 משמנים את הנייר ומחממים בתנור בערך כ- 5 דקות, עד שהשמן מתחמם טוב, שמים את התערובת ואופים כ- חצי שעה עד לגוון חום ממש, בתיאבון.