לבקשת KIKONA 126

פנינה51

New member
לבקשת KIKONA 126

שלום חברים וחברות יקרים סיפרתי על מגנוט הזוגיות שלי בעבר בפורום ולבקשת המנהלת של הפורום אני אספר את סיפורי שוב לפני כ-4 חודשים בערך הייתי ללא זוגיות.כתבתי לערן שטרן שאני נמצאת ללא זוגיות ומה הוא מיעץ לי לעשות? הוא יעץ לי כמה וכמה דברים לעשות שהם: 1)לכתוב מידי בקר כשאני קמה איזה בן זוג אני רוצה לפרטי פרטים ,ומה אנו עושים ואיך אנחנו מבלים.וכך עשיתי מידי יום ביומו. 2)לסדר את הדירה שלי כך שהיא תתאים לזוג-באמת כך עשיתי.שיניתי הרבה דברים בדירה בת החדר וחצי שלי. 3)לקרא את הפרק של מערכת היחסים בספר 4)קראתי את העצה של ג'ון אסראף בספר על ה-vision board והחלטתי ללכת ולקנות לי לוח שעם גדול ביותר.התחלתי לחלק אותו ל-3 חלקים:: זוגיות/ילדים,כסף/קריירה ,בית חלומותיי והדבקתי המון תמונות שגזרתי ממגזינים ,והדבקתי על לוח השעם. אין יום שאני לא מסתכלת 8-9 פעמים על לוח החזון.כשאני קמה בבקר אני מסתכלת וכשאני חוזרת מהעבודה ,אני מסתכלת המון פעמים,וכמובן לפני שאני הוכלת לישון 5)אני עושה מידי יום העלאה בדימיון במשך 10-15 דקות.על הכורסה בסלון שלי. לאחר כחודש בערך פגשתי את הגבר שאיתו אני יוצאת כיום באופן קבוע,הוא תואם בדיוק לדרישות שלי אותן כתבתי מידי בקר מקווה שנתתי השראה פה לחברי הפורום באהבה רבה פנינה

פנינה51

New member
תודה שפי יקירי

מבטיחה לעדכן אתכם כשאקבל הצעת נישואין ממנו האינטואיציה שלי אומרת שזה הולך להיות בקרוב הקשר בינינו הוא מאוד עמוק וחזק אנחנו נפגשים 4 פעמים בשבוע,וכשאני נוסעת לבית הוריי הוא מאוד מתגעגע

kikona126

New member
פנינה תודה רבה!!! ../images/Emo24.gif

זה סיפור שכל פעם ששומעים אותו נותן חשק

פנינה51

New member
אין בעד מה KIKONA

כלי תקווה שהסיפור שלי נתן השראה להרבה חברות וחברים בפורום

gils33

New member
חייב לשתף אותכם../images/Emo23.gif

בסיפור קטן. כשאני ואישתי היינו חברים,כל זוגות החברים שמסביבנו התחתנו או שהתחילו בהכנות לחתונה ורק אנחנו ככה נשארנו אחרונים כי באמת לא מיהרנו לשום מקום,היה לנו ברור שנתחתן רק לא קבענו שום דבר,כמובן מי שמכיר ההורים,החברים וכל מי שמסביב מתחילים עם השאלות - נו מתי אתם,נו מתי אתם כבר מתחתנים. כ"כ נמאס לי מהשאלות האלו שבערב אחד ששאלו אותי את זה אמרתי להם בעוד חצי שנה מהיום,חברתי שהיום אישתי הסתכלה עליי במבט של השתגעת ואני קרצתי לה,ככה כל מי ששאל אותנו מתי אנחנו מתחתנים אמרנו עוד חצי שנה ובצורה זו "ירדו" לנו מהגב. אני מניח שאתם מנחשים מה קרה,דיבור ומחשבה יוצרים מציאות,אנחנו השתעשנו לנו במחשבה וכבר דיברנו עם החברים איזה אולם אנחנו רוצים ואיזה סגנון אנחנו רוצים. חברים יקרים - חצי שנה מיום האמירה עמדנו מתחת לחופה,שנינו לא הבנו איך אנחנו נכנסים לעסק הזה ברצינות שכזו וכמו שאומרים "טפו טפו" עד היום באושר גדול ובאהבה מרובה. אז זה סיפורי האישי על הסוד ועל הזוגיות. בהצלחה לכל המחפשים עדיין באהבה גדולה

למעלה