לברבורה

zvuli

New member
לברבורה

וואלה לא שכחתי אותכם !!מאז שחזרתי מהארץ אני עובד הרבה. אני גם מוכרח לצין שמאוד קשה לי להגיד לא לדולארים הירוקים.מבחינתם אני יכל לעבד כמה שאני רוצה וזה מה שאני עושה .הם משלמים כל כך הרבה עד כדי כך שאני הרבה פעמים ניפעם.וזאת הסיבה לאי פעילות בפורם....אני חוזר אלכם ממש ממש בקרב וגם עוקב מקרב.וגם תודה לתפוז על המיקלדת הוירטואלית...שעזרת לי ליכתב מהעבדה. ולכולכם שבת שלום שלכם....זבולי

../images/Emo98.gifשאלה חצופה...

שלא שואלים באמריקה... אבל אנחנו הישראלים..אתה יודע...
כמה זה המון $$$$$$$$$$$$$ זה נשמע יותר טוב מטוב.... כלומר, אנחנו במקרה הכי טוב מקבלים 10 דולר לשעה ברוטו... אז בו תפעים אותנו.... כי מתוך ה - 10 $ האלה אנחנו נדרשים ל - 5% מס חדש שנקרא עדוד צמיחה... שלא לדבר על מס הכנסה, ביטוח לאומי, מס בריאות, וכו'.... יש מקום לאחיות אצלכם? כי אפשר לארגן הסעה אם אתה מארגן את ה - H1 Visa ואת ה - Green Card... תאמין לי - אפשר לפתוח מרכז רפואי שלם, חדש עם כל אלה מכאן שירצו להריח את הירוקים ולהיות נפעמים לאיזה שנה שנתיים שלוש ארבע... תהנה מכל רגע..כי אם תחליט להגיע פעם לארץ...תצטרך כל סנט... אתה יודע איך עושים בארץ "הון קטן" ? באים עם הון גדול ומהר מאוד הוא הופך ל"הון מאוד קטן..."

LuNaL

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif גם אני מאוד אהבתי את החוצפה

היא מאוד שעשעה אותי.

למעלה