לברוח מדייטים

TalKz

New member
לברוח מדייטים

אם מישהו לא נראה לכם, איך אתם בורחים מהדייט כמה שיותר מהר? האם תשארו איתו בשביל לצאת נחמדים? האם אתם מסוגלים לבדוק את השטח ולראות אותו לברוח בתירוץ?

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo24.gif

אם מישהו לא נראה לכם, איך אתם בורחים מהדייט כמה שיותר מהר? אני סוחבת איזה שעה- שעה וחצי גג.. תלוי עד כמה הוא נוראי.... ואז אהממ סתם כזה.. אומרת שאני צריכה ללכת ובלה בלה בלה.... זה מסתיים בנשיקה על הלחי (לפעמים) וביי... או פשוט חיוך ו"יאללה אני חייבת לעוף" ויוצאת מהאוטו. האם תשארו איתו בשביל לצאת נחמדים? זה לא עניין של לצאת נחמדים.. זו פשוט התנהגות ילדותית ומכוערת.. והמצפון שלי לא מאפשר לי לעשות כאלה דברים.. מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך. האם אתם מסוגלים לבדוק את השטח ולראות אותו לברוח בתירוץ? אין מצב, זה פיתרון שמתאים לילדים בני 15... כאילו מה זה הקטע המפגר הזה?

ChilD SouL

New member
כמוך.. רק...

שאני לא מנשקת בלחי ולא ממציאה תירוצים של "צריכה ללכת", פשוט נפרדים.

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo163.gif

זה לא בדיוק ככה ,אחרי שעה וחצי זה סבבה לא? אל דאגה אף אחד לא נפגע עדיין, וכן אני יודעת בוודאות חח

נועם m

New member
חחח

כמו סיוון- אני גם מנסה למרוח איזו שעה, ואז לסיים בתואנה לגיטימית... ויום למחרת אני כבר אתקשר להגיד ש"זה לא זה". לא אוהבת למרוח אותם. אני אשאר כדי לא לצאת מניאקית שבורחת אחרי רבע שעה, אבל תו לא. ואני לא אשאר עם ישהו מעבר לדייט לא מוצלח אחד רק כדי "להיות נחמדה". זה פשוט לא לעניין, ולא הוגן כלפי אף אחד מהצדדים.

TalKz

New member
יש כאלה שאוהבות לתת לך לרדוף

אחרין, ולהשאר בסרטים וזה אני ממש שונא ואז בסוף הן אומרות לך שהם לא חושבות שזה מתאים זה הכי גרוע

Paranoid Eyes

New member
זה סתם בנות מפגרות../images/Emo88.gif

ותום, אני אקרע אותך!!!!! 2 ווים???? 2 ווים?!?!?! :O

זה לא יפה לברוח

כולנו הרי עברנו את כיתה ד' במקרים כאלו, צריך לעבור שעה ביחד, לא מתים מזה, ולהסביר שזה לא מתאים. תאר לך שהיו בורחים לך אחרי כמה דקות או לא מופיעים בכלל אחרי שראו אותך?

ס22ית

New member
מניסיון העבר...

לפני הדייט..מכינה את הקרקע לכך שהדייט יהיה קצר..ככה שאם לא הולך טוב אז גם ככה הדייט אמור להיות קצר ואם הולך סבבה תמיד אפשר להמשיך את הדייט או להמשיך בפעם הבאה
אף פעם לא להיות מגעילה, לברוח או להיות רעה.. סה"כ זה בנ"א מולי..גם אם לא מוצא חן בעיניי אין שום סיבה להתנהג אליו מגעיל.

נרקי

New member
לא בורחת../images/Emo128.gif

לא נעים ולא יפה לברוח באמצע הדייט אז סובלים כמה שעות יחד אחר כך עפים הביתה
אחרי כמה ימים מודיעים לו שזה לא זה בצורה יפה ונגמר העיניין

TalKz

New member
זה הכי גרוע! !!!

במיוחד אם הבן אדם "נדלק" עליך... את סתם גורמת לו לחיות כמה ימים בסרט של מתי תתקשרי, האם הוא צריך להתקשר ולדבר עם כל החברים שלו עליך אני קורא בקריאה נרגשת לכל הבנות (והבנים!) אם לא מתאים לכם- תגידו!!!!!!

לא לברוח ~

אני אפגש ולא אברח... אבל תמיד תהיה חברה שתתקשר אחרי פרק זמן קצר ונדבר טוב/רע בקודים שלנו. אם צריך לברוח אז סוכם מראש על פעולה כלשהי (מסווג !!!) אם לא - אז הכל טוב... חחח

למעלה