לברוך

אתה נימצא

אני לא אמרתי מילה על קטינה שאתה יוצא איתה אבל אתה עדיין אכזר חבל מאוד

סליחה שדיברתי לא יפה

כי אני נורא כועס עלייך אתה כעסת עליי אף השפלת אותי לפני כולם לגביי דינה שאני מדבר אם קטינה ואתה!! יוצא עם קטינה

BlueMind

New member
דרור, אל תתחיל עם זה עוד פעם!

בשום מקום לא כתבתי שאני יוצא עם קטינה. האם אני צריך להסביר לך שיש הבדל בין לבלות עם ידידים לבין לצאת עם מישהי?! על איזו השפלה אתה מדבר?! בסה"כ הערתי לך ולדינה שהשיחה ביניכם חרגה מהמקובל בחברה שלנו. לא הייתה כאן שום השפלה אלא הערה ידידותית בלבד. מתי כבר תלמד לקבל ביקורת בונה?! והאמת, אני רואה שעדיין לא הפנמת את זה. עכשיו אתה בטח בקריזי. ולפני שאתה כותב אני מבקש שתשקול את מילותיך היטב.

BlueMind

New member
תלתלית, אמת צרופה בפיך.

אני כבר אובד עצות בעניין. לא משנה מה נכתוב הוא תמיד יפרש את הכל הפוך ממה שהתכווננו. טוב אני קצת מגזים אבל בגדול זה מה שקורה...

תלתלית.

New member
טוב כבר אשכח שמה קרה לנו

אגב אני בכלל לא מכירה אותך,,,יש לך איסיקיו?

תלתלית.

New member
לא מתאים..

להגיד כאן בת כמה אני. אם יש לך איסיקיו אז תביא לי..ונדבר באיסיקיו.

לי אין אי סי קיו

תלתלית בבקשה תניחי לי כי יש לי כבוד לנשים ,ולא רוצה לאגיב אלייך כמו שהיגבתי לברוך וחוץ מיזה הבטחתי לשלי שלא אטריד כאן אנשים וכל העניין הדרדר בגלל שמך המקורי תשכיחי מיזה לברוך -אני לא בקריזי אם באמת הייתי בקריזי לא הייתי עונה,כי אסור לאיים, ואז סליחה על אי הבנה כמו שאתה טוען שאתה רק יוצא עם ידידים , אז טעיתי זהו הכל למה לגרור מריבות ,חבל לקלקל את השמי והיום היבנתי משהו,שכולם ניסו להסביר כאן אינטרנט ,כולם יכולים לראות מה כתוב , ובאי סי קיו,יש פרטיות,כמו באיי מייל הייה לי לפני שנתיים אי סי קיו, אבל בשל חסר נסיוני אז ,הורדתי והיום אני יודע יותר טוב ,כלומר ,לשאול על ההפעלה אי סי קיו, חסימה ,הכל

תלתלית.

New member
לא ניראה לי שיש לך כבוד לנשים.

סליחה,לא שאלתי אותך שאם יש לך איסיקיו.

טוב ,אז אני אדם דפוק

ותראי מה כבר עשו לי בפורום אחר ,אחרי שכחתי להחליף כינוי , עובדה(ראי בקובץ) ומה היה קרוה אם הייתי נשאר בכינוי בעלים שם למשל "שיער חום" - במקום שמי המקורי

black_magic

New member
הבנאדם אשר כתב לך את כל הדברים האלו

פשוט צודק!! אתה טיפונת מגזים.. אבל לא בא לי להתחיל איתך ריב.. אז אל תגיב להודעה הזאת, טוף?

בכל מקרה

אסור לכתוב בפורום באינטרנט: "עוד פעם תגיד ככה... אני מבטיח לך שאני ימצא את הכתובת שלך ואני יפוצץ אותך במכות !!!" גם בדואר אלקטרוני או באיסיקיו אסור לכתוב ככה. אינני מתכוון אם דרור צודק או לא. אני מתכוון מה אסור לכתוב.

את זה אני לא כתבתי

אבל מנהלת פורום(לא של נוער) ביקשה לסלוח לו אז סלחתי לו ומיד הסתלקתי מהמקום וחזרתי עם כנוי שלי חדש ואבל יותר הפורום היה בשבילי כדור שינה שבגללו הייתי נירדם מוקדם אז שכח מיזה ,עדיף להיות פחדן חי מאשר גיבור מת כלומר אם הוא באמת מסווכן ,אזמה היה קורה לי וכבר עבר לי

הייתי בפורום ההוא

וקראתי מה כתוב שם. אני יודע גם מה הכינוי החדש
בכל מקרה התייחסו אליך יפה שם

למעלה