לברי ולכל מי שרוצה ליקרוא

לברי ולכל מי שרוצה ליקרוא

שלום שמי שומפי ואני רוצה להגיד לכל אלו שחושבים ללכת למיזרח מה אתם משוגעים מה יש לכם לעות שם חוץ מחולרות ומחלות למינהם וזבל ואיכסים על הריצפה יש שם מה יש עוד מה לעשות מסע כומטה שני בהרי האלפים למי זה טוב מי צריך את זה יותר טוב תעשות מסע בדיוטיפרי של אמסטרדם או ניו יורק או פריז מה רע בזה ?מה אתם צריכם לחפש בתאילנד? מוקפץ יש לנו כבר בארץ ומה בסין יש לכם לחפש חוץ מכלבים חתולים ושאר חיות ושרצים שמונחים לכם אל הצלחת מה לא טוב באמסטרדם לשבת בקופי שופ ולעשן עשבים כמו גדול בסטלבט ואח"כ ללכת לאחד הקלבים שיש שם להיתפרק כמו שרק אנכנו הישראלים יודעים מה יש לכם לחפש שם אני לא מבין ליראות חרא של פרות על הריצפות ברחובות אני יכול להמליץ לכם על ירוחם זה אותו הדבר ורק נסיעה של 3 שעות מת"א אם אתם כל כך רוצים ליראות עוני ואיך אנשים חיים בזבל לכו לשדרות דימונה או לכל עירת פיתוח פו בארץ זה אות הדבר רק בלי לבזבז הרבה כסף ונופים אם זה מה שמושך אותכם אז הרשו לי להמליץ לכם אל גרמניה אוסטריה שוייץ ואיטליה וגם ליוון אם אתם אוהבים ליהיות עם עוד 30 אלף ישראלים מעצבנים באותו המלון מה עוד יש שם אה מסא´ז תאילנדי OK אני רוצה להבין מה טוב בתאילנדי בעל שררים בכל הגוף וגם בפנים ישב אליכם ומענה אותם שובר לכם את הצורה ואתם יוצאים בסוף כמו רובוטריקים למה לסבול כל כך מה רע לכם בחיים אתם רוצים לשחרר את העצמות לכו לשכונת "סלע" בנתניה או "לג´סי כהן" בחולון יש הרבה ערסים שיפרקו לכם את הצורה בחינם ולבסוף דברי עשו לעצמכם טובה לכו לאירופה כי אירופה מחכה לנו ביי ומקווה לתגובות כל תגובה אפשרית תבורח ולא מברי כי הוא משוחד

שיוו תסלח לי בחיים לא שמעתי...

כל כך הרבה שטויות אתה פשוט גורם לי לצחוק.... מה יש לחפש שם??? תיקח את כל מדינות אירופה לא תמצא את מה שיש ברחוב אחד בהודו... אתה מדבר כל כך לא לעניין לא יודע על מה להגיב קודם..... ...ממממ...בעצם ללמה להגיב אתה יודע טוב מאוד מה אני הולך להגיד.... אנשים כמוך לא יבינו אף פעם... 1,000,000 ישראלים טסים כל שנה ורק אתה צודק.... אתה הרי יודע טוב מאוד שיש הבדל עצום בין כאן ובין שם... ןתתחיל קצת לפקוח עיניים לא לקרוא כתבה בעיתון ולהגיד.. הודו זה זבל.... אם שמעת את איל פלד בתוכניתו...מסע עולמי... "אני יכול לדבר איתכם שעה על הודו מי שלא היה כאן דקה לא יכול להבין" לך תשאל כל אחד שהיה בתאילנד איך זה שם ולמה יש לי הרגשה ואני די בטוח בזה שאתה עוד תטוס לתאילנד??? ואז תגיע לכאן ותרשום כמה טעית.... יום טוב.. ברי (שלא יכול להבין אנשים כמוך) נ.ב צרפתי תמונה שתראה כמה "זבל" יש בהודו... וראנסי המדהימה נהר הגנגס

NasTy GirL

New member
חחחחחחחחח...

ברי´וש- איך אין לך בושה לפרסם כ"כ הרבה ´זבל´ בפורום ה´מזובל´ הזה?! פשוט בלתי תואמן-חוצפה של אנשים...

טוב בגלל שעיצבנת אותי...

ובגלל שאמרת שהפורום שלי הוא מזובל אני נותן לך עוד מנה של זבל ....
והפעם... ראגי´סטן... מקווה שתאהבי את "הזבל" אני דרך אגב מאוד אוהב אותו... יום טוב ברי

שרון24

New member
מה חחחחח בכלל?

א- מה זבל בפורום הזה? ב- חוצפה? בושה? על מה ולמה?, חומד תחזרי לאגף האחות מחפשת אותך לא יפה לברוח ככה.... ברי התמונות מדהימות אחחח אכן יופי שאפשר למצוא רק במזרח!!

קים888

New member
שומפי....אתה צודק...ואל תתחרט בבקשה

שומפי הקרוע היקר,זה נפלא שאתה מבין שאנשים כמוך עדיף שיטיילו במערב ולא במזרח.אם כל שאר הסטריליים/סטייליסטים/מפונקים ו/או צרי אופקים היו מסתפקים במדינות מערביות,המזרח לא היה מתקלקל והופך לאט אבל בטוח למיני-אמריקה שבאה לענות על צרכי התייר המערבי המפונק והמוגבל,והיה נשאר אוטנטי,רגוע,זול,מלוכלך,אמיתי,ןכל כך כל כך נפלא.מי ייתן ו-90% מהישראלים שבטעות הגיעו למזרח בגלל אופנה היו חושבים כמוך ונוסעים לעשות רעש וקרחנה ובושות במקומות אחרים.

קים 888 את כל כך צודקת....

זה באמת לא כמו פעם.... אני במקרה הכרתי מישהו בהודו יצא לשוחח על צ´אי הבן אדם אמר לי שהוא הגיע להודו לפני המון שנים ולא שמעו בכלל על קולה שלא לדבר על איש הודי שהיה אומר לך שלום בעיברית.... יש שם באמת המון מגעילים ואפילו אנשים שנוסעים לשם כי כולם נוסעים אז למה שגם הם לא יסעו? זה באמת מלוכלך ומגעיל לשמוע נאפלי שבמקום ללמוד ממנו את השפה את המנהגים אתה שומע מילים שאני לא יכול לרשום כאן... כולל כל הדברים שהוא היה עושה לאחותי... למה כל הישראליות הן *** ועוד ועוד.... הלוואי שכולם יעשו לפי שדברייך נחזור למקום שנוכל להפיק ממנו הרבה ולראות עולם שונה ולא עולם שמתקרב למה שיש לנו כאן.... יום טוב ברי

תשובה לקיים 888../images/Emo9.gif

דבר ראשון אני מאוד שמח שהתיחסת למה שאני כתבתי זה מחמי לי דבר שני אל תשמי לב לברי הוא חבר שלי עוד מהטירונות ככה שאני נימצא אצלו כל הזמן ומה שאמרתי שם אני באמת מאמין במה שכתבתי לדעתי כולם הולכים למיזרח כי זה טראנד ולא בגלל משהוא אחר יש יותר דברים לעשות באירופה או בUSA כך ששם זה ארץ מערבית בלי כל מיני מחלות ודברים מוזרים שאנו בני המערב לא מודעים לך כמו: חיות מסוכנות , מחלות, חרקים מזיקים, חוקי המקום, המינהגים דבר זה עלול ליגרום לפגיעה בנפש או להעצר בגלל מה שעשית בלי לדעת מה רוצים ממך ולא שהם מדברים אנגלית או משהוא הם בכלל לא מבינים מה את רוצה הם בכושי יודעים לכתוב בשפתם ככה תישמעו לי לכו למערב יותר טוב נוח בלי כל החרתות שיש שם מה לנו ולזה רק צרות זה מביא בי ותודה רבה

NasTy GirL

New member
עוד זבל!??!?

כ"כ הרבה זבל? ללא מבינים-זה היה בציניות גמורה... חשבתי שהבנתם...

לא לא מסכים...

אל תגידי על הפורום "זבל..." טוב נו אם אמרת שזה "זבל" אז קחי עוד "זבל" ברור לכולנו שזה היה בציניות....
ברי

NasTy GirL

New member
לא כי שרון24 חשבה שלא

והתחילה לרדת עליי. :) אז טרחתי ליידע את מי שלא הבין-להקדים תרופה למכה...

שאלוהים יעזור לך...

שומפי היקר. אני באמת מקווה שלא תגיע למזרח, ואם אתה מכיר עוד אנשים כמוך, תשכנע אותם גם. הייתי בתאילנד, בורמה, נפאל והסביבה, וניתקלתי פה ושם באנשים כמוך, שהיה יותר טוב לי, להם ולמקומיים אם הם לא היו מגיעים למזרח, ונוסעים במקום לאמסטרדם לעשן או לקחת כדורים שימחקו להם את המוח, שממילא לא ממש פעל עד עכשיו... במקום לזיין לנו ת´שכל, תעשה משהו מועיל, ותתחיל לאתר את שאר האנשים שחושבים כמוך, וטוסו לאמסטרדם. מוטב עכשיו מאשר אחר-כך.... ONE WAY TICKET עלי...

משה המבודד....

כמו שאמרתי לקים.... אתה כל כך צודק לא יכולתי לתאר את זה טוב יותר.... דרך אגב תרשום כאן קצת חוויות משהו נחמד שעברת... שים כמה תמונות... ספר לנו קצת.... ברי נ.ב פצצה של ניק... "כל אחד קונה ...אצל משה המבודד" או משהו כזה ... היה שם גם את דויד לא??? דויד שלח אותי.. דויד? 100 שקל...

כל אזרח חמוד...

"כל אזרח חמוד, קונה סירטי בידוד, אני לא שודד, אני משה המבודד..." היית קרוב... פעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה, ועושה רושם שהוא די נחמד. יש לי כמה תמונות, ואני אכניס אותם בהודעה חדשה. תהנו...

למעלה