לברי-עוד כמה שאלות

nuki d

New member
לברי-עוד כמה שאלות

אחרי שקראתי על המון מקומות בהודו אני יודעת שאני רוצה לראות כמה שיותר וחוץ מסיקים שאני בטוח יגיע לשם אני לא סגורה על שום מקום. אני נוסעת באוקטובר (אולי תחילת נובמבר) ושאלתי היא: מה עדיף- לנחות בדלהי ולהתחיל לטייל בצפון (איזור מנאלי והסביבה ומשם לנפאל ולסיקים) ורק אחר כך להגיע לכיוון בומבי-גואה-קוצ'ין? או שעדיף לנחות בבומבי משם לגואה (קצת לנוח בחופים) אחר כך קוצ'ין ורק אז להגיע לצפון? אני מתלבטת אם קודם לנוח ולהרגע (נראה לי שגואה) או להתחיל לטייל רציני מהרגע הראשון (הצפון) מה דעתך? ותודה מראש :)

../images/Emo160.gif להודו

בעיקרון כפי שכבר נאמר בעבר את העונות בהודו מחלקים לשניים מאפריל עד ספטמבר שבחודשים הללו מומלץ לטייל בצפון הודו ומאוקטובר עד פברואר שבהם מומלץ לטייל בדרום הודו. לכן לפי דעתיכדאי להתחיל בדרום... את לא חייבת קודם קל את גואה את יכולה להתחיל מלמטה קוצי'ן והאיזור ואז לארט לאט לעלות מעלה אל האמפי בנגלור וכל השאר כמובן להגיע אל גואה מומביי וכו'וכו'... או שאת יכולה לתחיל במומביי ומשם הלאה למטה ואז חזרה אל הצפון הכל תלוי בך ולאן שהדרך תוביל אותך. כמו שאת כבר בטח יודעת תיכנונים קל לעשות לבצע אותם קצת פחות את יכולה לתכנן יום שלם ללכת למקום מסוים ואופסס פתאום את מוצאת את עצמך על רכבת\אוטובוס למקום אחר בכלל... מה שכן אל תשכחי את נאפל מועד מצוין לטרק שם הוא בחודשים ספטמבר אוקטובר הראות טובה מזג האוויר נעים האוויר נפלא כמובן שיש ימים קרים (בייחוד הלילות) אבל בתקופה זו אין שלגים ולכן גם פחות מסוכן לטראק לעומת העונה השנייה של הטרקים שהיא בין החודשים מרץ-אפריל שזוהי העונה המושלגת וקיים סיכוי גבוה למפולות שלגים סופות ועוד. מקווה שעזרתי עוד שאלות? תאגישי כמו ב-

nuki d

New member
קודם כל-תודה

וכרגיל אתה מצליח לעזור. ומכוון שאני כרגע בשלב של גישושים לגבי הטיול אני מבטיחה שעוד שאלות יגיעו בהמשך...

למעלה