לברכה ואורן- ולכולם........

מזל טוב סוף סוף ניק קבוע

אני ותיקה פה, רק שבתקופה האחרונה אני קוראת בלי להגיב. אני שמחה לראות סוף סוף שאת נכנסת לתלם פה בתפוז ואימצת לך ניק קבוע, דרך אגב מאוד נחמד.

LoveBeing

New member
לברכה ואורן- ולכולם........

רק רציתי לומר שאני שמח שאתם בסדר עכשיו! למרות שלי נורא קשה.... אבל מצאתי פיטרון- אולי בריחה לא יודע. אורן- גם אני הייית בהודו- חכה עם זה ודבר איתי אני אתן לך עצות לפני שאתה נוסע וזהירות! זה יכול לשחוק אותך... ברכה- נורא נגעת בי כי אני נמצא באותו מצב לאחרונה- אני מאוד סובל ואתמול נורא שנאתי את עצמי. עוד דבר אחד- למה אין לך כרטיס בתפוז? הרשמי ואז נוכל לכתוב לך מסרים פרטיים..... אני שמח שיש אתכם כדי להגיד..... ד"ש לכולכם- גם לשוני.. באהבה, גיל

ש ו נ י

New member
רגע ברכה, השם שלי מופיע גם אצלכם

במחשב במודגש? אמל'ה חשבתי שרק אצלי כי זה המחשב שלי הבנתי נכון? באמת מפחיד

blessברכה

New member
וואללה שוני צדקת. ../images/Emo24.gif . כנראה

שזה כמו בצ'ט- אותיות מודגשות לכל אחד במחשבו הוא. עיזבי שטויות. מה שבאמת רציתי לומר לך הוא, שנכנסתי לפרטים שלך, ומאוד מאוד התחברתי למשפט המחץ שלך: "THE KEY TO LIFE IS BALANCE" קלעת בול!!!! אחת הבעיות והקשיים הגדולים ביותר בחיי הינם בגין חוסר איזון. אני מסכימה עם המשפט שלך, עם הרעיון שלך ב-100% שלמים!!!! אני בן אדם מאוד קיצוני מאוד טוטאלי! הנתינה שלי- תמיד מוגזמת עד שאני נפגעת. האהבה שלי- טוטאלית, עם כל הרגשות, עד התרסקות. האכילה שלי- או צומות והקאות (אנורקסיה) או בולמוסים והקאות (בולימיה). מעולם לא הורדתי משקל בצורה מאוזנת. תמיד בנגלות של 60 ק"ג. כשלקחתי מדכאי תיאבון ומשלשלים- זה תמיד היה את כל הקופסא ביחד. הרגשות שלי- מקיצוניות לקיצוניות כמו גם מצבי הרוח. בכל דבר ובכל תחום תמיד תמיד חוסר איזון. כלכלית, בריאותית, נפשית, פיסית ריגשית, קיומית. נתת לי הרבה חומר למחשבה, ולתפילה. איזון איזון איזון איזון תודה רבה , תבורכי מכל ה-
ברכה וחוץ מזה-

ש ו נ י

New member
מבלי לחשוף פה יותר מדי אנשים, את

האדם השלישי בפורום הזה שאני מכירה שיש/היתה לו הפרעת אכילה. אני תוהה לגבי זה. האם אנשים שהם רגישים/רוחניים יותר נוטים לדברים האלה יותר? המממ, או שלא... אבל מישומה זה לא נראה לי צירוף מקרים ותו לא ברכה - אני אומרת את זה ממקום שלא חוסר איזון ולא ממקום של איזון, שכמו שאת אומרת - רק מי שלא מאוזן יודע כמה האיזון חשוב אז בואי נישא תפילה לה' ונצהיר לחיים אני מאוזנת לגמרי בגוף ובנפש, אמן!

blessברכה

New member
שאלה/תהייה מצויינת! ->

בשבת, כפי שכתבתי- לא יצאתי מהמיטה. ראיתי טלויזיה, והייתה תוכנית ב-YES על שמנים, ולמען האמת זו סידרת תעודה, וזה היה הפרק האחרון. הראו שם, כנסייה שמפיצה תיזה לפיה, מסבים את האהבה וכל האנרגיות המושקעות בהתעסקות עם האוכל - לאלהים. הביני- היו שם אנשים שהורידו למעלה מ- 60 ק"ג והחזיקו מעמד לשמור על כך. סה"כ זה מאוד מובן. גם התוכנית של אכלנים כפייתיים אנונימיים מבוססת על אמונה בכח עליון. ת'שמעי, את פשוט בון בון ! יישר כח על חדות האבחנה וראיית הדקויות
ברכה

ש ו נ י

New member
את יכולה לספר איך הם עושים את זה?

אסביר השאלה הרי לכל אחד יש את ההתמכרות/התמכרויות שלו (לי אישית יש כמה
) אז איך מסבים את האנרגיות המושקעות בהרגלים הלא מועילים ואפילו מזיקים, או בהתמכרויות, בדברים מועילים, או באמונה בכוח עליון או בעיסוקים אלוקיים. אם ראית שם משו, את מוכנה לפרט להסביר לתת דוגמאות ובקיצור, לתרום לנו משו מהידע שלך? תודה

blessברכה

New member
את חושבת שיש סיכוי בכלל להתאזן

פעם? את יודעת מה, אני קוראת שוב ושוב את הודעותייך האחרונות, וחושבת לעצמי שאולי יש גם קשר לסכרת הבלתי מאוזנת שלי, ואני מדברת שוב על ערכים קיצוניים. אולי כשאגיע לאיזון ברובדים אחרים, גם הסכרת תתאזן? אני מאמינה ובוטחת בכל ליבי, שהרגרסייה, העלייה הזו בשבועיים האחרונים במשקל, הם חלק מהדרך שלי, לקראת החלמה. אני מאמינה ובוטחת בכל ליבי, שיום יבוא ואוריד במשקל בצורה מאוזנת, וכן- שהסכרת תיעלם לי. כל המשפחה לועגת לי על כך, ולטענתם מי שמזריק 10 פעמים ביום, אין לו סיכוי להחלים. מה את אומרת? אני חוזרת ואומרת- אין לי ספק שאני אחלים! ברכה

ש ו נ י

New member
אם ניקח בחשבון את הדברים המדהימים

שאנשים השיגו בחייהם בכוח האמונה... שאמונה מחוללת ניסים ופועלת מעל לדרך הטבע, מה לומר לך? יש לך סיכוי טוב ואף יותר מזה, להחלים מה גם שכל מחלה היא צורך תת-מודע שלנו ויצירה עצמית שלנו איכשהו, בין אם זה משהו שאת זוכרת למה יצרת או לא, אז.. בכלל... לדעתי - יש מצב! רפואה שלמה בקרוב ממש! תבשרי לנו טובות

blessברכה

New member
לשוני- נשמה עם יופי הרמוני.../images/Emo99.gif

בוקר טוב יקירתי. לצערי בתעודה "נלחמים בשומן" לא דיברו על מהות התוכנית, ובעיקר עסקו בשאלה האם זו הטפה וקנאות, והפרופסור השיב שממש לא מעניין אותו איך, העיקר שהאנשים הללו שרזו, השיגו את מטרתם, ניכרת עלייה משמעותית באיכות ושמחת החיים שלהם, והתוצאות עומדות במבחן המציאות. מה שהצלחתי להבין, הוא שזו קהילה מאוד תומכת, אשר נפגשת בכנסיה, יש להם שירים משלהם, משהו בסגנון "גוספל לבן"...., ואני מניחה שהם מתבססים על תוכנית 12 הצעדים של מכורים ואלכוהוליסטים אנונימיים. אגב- זו תוכנית מ ד ה י מ ה, (12 הצעדים), מיושמת ומוכחת בעולם כולו. ישבתי הרבה שנים במקלטים, (שם נערכים המפגשים, במקלטים ציבוריים שמוקצים לכך) עם נרקומנים ואלכוהוליסטים, והיה פשוט חוויה מרגשת להכיר נשמות אלה. כן, גם לי זה הועיל , עד שחדלתי להתמיד. אם תרצי/ו אשמח לכתוב כאן את 12 הצעדים. יש לעשות כל צעד בנפרד, על פי הכתוב, ומי שעובד ברצינות, בכל מקרה יוצא נישכר באיזשהו אופן, לפחות נפשי. ידוע לי בודאות שבבתי הכלא בארץ ובעולם, תוכנית 12 הצעדים מועברת על בסיס יומי, מספר פעמים ביום, לאלה המבקשים להיגמל. ת'שמעי- את ממש עושה לי טוב! שיהיה לך יום מקסים ברכה

ש ו נ י

New member
שה' יעשה לך ולכולנו טוב ברכה, והוא

עושה! יללה, תריצי 12 הצעדים. אני מכירה, אבל לא מזיק להיזכר אני אישית בעברי הייתי בולמית הרבה שנים (שלא תדעו, ומי שיודע, עדיין - שלא תדעו) והלכתי לאיזו פגישת OA אחת או 2, ולא אהבתי כ"כ. יש מקום שהם מחליפים במקום מסויים את התלות בהתמכרות או במחלה/ות בתלות בקבוצה. מי שנעזר בזה וממשיך - סבבה. אחלא! מי שנתקע שם ומחליף תלות בתלות - גרוע ביותר! המטרה בחיים היא להגיע לעצמאות. עזבי, לא התחברתי לזה ודי מהר עזבתי. מה שכן, כל קבוצות התמיכה האלה וכל תוכניות ה - 12 צעדים ו"רק להיום" וכל זה; כמו שאמרתי - על פי רוב זה עובד וזה אחלא, רק שדבר אחד לא מתאים לי ולא התאים לי ולא יתאים לי שם. הם כל הזמן צורחים את זה וזה כ"כ לא נכון בעיני ולא הגישה שלי לחיים. הם כל הזמן אומרים לאלכוהוליסטים למכורים לסקס למכורים לסמים למכורים לאוכל או העדר אוכל (עם או בלי הקאות) למכורים לעבודה למכורים לאדם כזה או אחר... (והרשימה נמשכת ונמשכת) לכל מי שתלוי בסם חומר אדם או עניין כזה או אחר בחיים שלו בשלב כזה או אחר (וזהו, שלדעתי זה "בשלב כזה או אחר בחייו ולא מכה לכל החיים") הם כל הזמן חוזרים על המאנטרה הזאת: אני יודע שאני לא יכול להחלים ושאצטרך לחיות עם המחלה הזאת כל החיים שלי לכן אני שולט בהתמכרות שלי, רק להיום נעליים! לא מאמינה בזה לא מקובל ולצערי זו גם אמונה שיכולה להגשים את עצמה אם נתקעים בזה וזה מן LOOP כזה שלא יוצאים ממנו מכל מחלה אפשר להחלים מכל התמכרות בדיוק כשם שהמחלה/ההתמכרות החלה בשלב מסויים ולא נולדנו איתה (למרות שיש מי שבנפשו יותר עדין ויותר פגיע ויותר נוטה לדברים כאלה ואחרים לפעמים) כך היא גם יכולה לעזוב אותנו ואנחנו יכולים לא לבחור בה יותר. לפעמים זה תחליף למשהו וכשהמשהו הזה הוא כבר לא צורך אצלנו אנחנו לא צריכים את ה"פקק" הזה שנקרא מחלה/התמכרות. יש לזה פלוסים יש לזה מינוסים ו... WE LOVE YOU BRACHA

גריני

New member
אין לי ספק שאת תתאזני, ברכה

וגם הסכרת וההשמנה יסתדרו. הכל בזמנו! ולאט לך - לא לרוץ! אל תיכנסי לחוסר איזון גם בקטע של השתפרות

למעלה