לשוני- נשמה עם יופי הרמוני.../images/Emo99.gif
בוקר טוב יקירתי. לצערי בתעודה "נלחמים בשומן" לא דיברו על מהות התוכנית, ובעיקר עסקו בשאלה האם זו הטפה וקנאות, והפרופסור השיב שממש לא מעניין אותו איך, העיקר שהאנשים הללו שרזו, השיגו את מטרתם, ניכרת עלייה משמעותית באיכות ושמחת החיים שלהם, והתוצאות עומדות במבחן המציאות. מה שהצלחתי להבין, הוא שזו קהילה מאוד תומכת, אשר נפגשת בכנסיה, יש להם שירים משלהם, משהו בסגנון "גוספל לבן"...., ואני מניחה שהם מתבססים על תוכנית 12 הצעדים של מכורים ואלכוהוליסטים אנונימיים. אגב- זו תוכנית מ ד ה י מ ה, (12 הצעדים), מיושמת ומוכחת בעולם כולו. ישבתי הרבה שנים במקלטים, (שם נערכים המפגשים, במקלטים ציבוריים שמוקצים לכך) עם נרקומנים ואלכוהוליסטים, והיה פשוט חוויה מרגשת להכיר נשמות אלה. כן, גם לי זה הועיל , עד שחדלתי להתמיד. אם תרצי/ו אשמח לכתוב כאן את 12 הצעדים. יש לעשות כל צעד בנפרד, על פי הכתוב, ומי שעובד ברצינות, בכל מקרה יוצא נישכר באיזשהו אופן, לפחות נפשי. ידוע לי בודאות שבבתי הכלא בארץ ובעולם, תוכנית 12 הצעדים מועברת על בסיס יומי, מספר פעמים ביום, לאלה המבקשים להיגמל. ת'שמעי- את ממש עושה לי טוב! שיהיה לך יום מקסים ברכה