לברק קפוא

doss39

New member
לברק קפוא

שלום לכולם

קניתי מספר יחידות של לברק קפוא בסופר.
מה עושים ואיך עושים?מתכון קל בבקשה..
 

חנהפ

Active member
לברק על מצע עגבניות שרי

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/09/blog-post_28.html[/URL]


רכיבים:
2 סלסלות עגבניות שרי בכל מיני צבעים
היו לי אדומות,ליקופן וצהובות
6 בצל ירוק חתוך לפיסות באורך 5 ס"מ בערך
2 בצלים חתוכים לפלחים
6 שיני שום כתושים
שמן זית
מלח,מעט רוזמרין, פלפל שחור
6 פילה של לברק,
הפילה היו מאוד גדולים,(לא יכולה להתמודד עם בקשות הסועדים: "לי ,קטן", "לי ,חצי" וכיוצ"ב
ולכן חציתי כל נתח ל-2)
אופן ההכנה:
כמה שעות קודם או אפילו יום קודם, להמליח ולפלפל את הדגים וגם לזרזף קצת מיץ לימון
את המצע אפשר להכין מראש ולחבר לדגים לפני הארוחה:
לחצות את העגבניות ולשים בתבנית חסינת אש
להוסיף את שאר החומרים
לערבב קלות

לאפות כחצי שעה בחום 180 מעלות




כאן אפשר לעצור, לשמור את המצע במקרר ואפילו במקפיא

לפני הארוחה להניח מהירקות בתבנית חסינת אש
להניח מעליהם את נתחי הדג
עוד קצת ירקות מעל

ולגריל ל-15 דקות
לשים לב שהירקות לא נחרכים
 

חנהפ

Active member
פילה לברק בניחוח אסיאתי

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/07/blog-post_31.html[/URL]


רכיבים:
10 פילה לברק
קורנפלור+ חצי כפית מלח
רוטב:
כף רצועות דקיקות של ג'ינג'ר
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
6 כפות סויה
1 כף שמן שומשום
4 כפות סוכר חום
1 כוסות מים
כפית קורנפלור
אופן ההכנה:
את פילה הלברק טובלים בקורנפלור ומטגנים
יש להקפיד לטגן קודם את הצד ללא העור.
מניחים את הדגים המטוגנים בתבנית חסינת אש.
הרוטב:
במחבת חמה עם 2 כפות שמן מזהיבים את הפטריות,ג'ינג'ר ובצל ירוק
מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהקורנפלור ומרתיחים
טועמים, מתקנים טעמים
מוסיפים את הקורנפלור בלול במעט מים
ומרתיחים עד שמסמיך מעט
יוצקים על נתחי הדג המטוגנים
מחממים תנור לחום 180 מעלות ואופים 10 דקות
 
למעלה