לבתי בת ה- 3 יורד דם מהאף

1מליבי

New member
לבתי בת ה- 3 יורד דם מהאף

מזה יומיים שיורד לבתי בת ה- 3 בלילה דם מהאף, האם מישהו נתקל בתופעה כזאת ולמה זה קורה. אודה להתייחסותכם.

הלכתם לרופא?

זה קורה רק בלילה? איך המצב הנפשי שלה? יכול להיות שזה בגלל שינויי הטמפטרטורות שאנחנו חווים עכשיו. חוץ מזה, מעולם לא קרה. מקווה שאחרים יידעו לתת לך תשובות טובות יותר. תנסי בפורום "להיות הורים" רק בריאות. יעל

1מליבי

New member
לבתי בת ה - 3 יורד דם מהאף

לא האמת שעדיין לא לקחתי אותה לרופא מאחר ובעלי אומר שזה גם קורה לו כאשר הוא באמת נמצא הרבה בשמש, אבל בגלל שזה קרה בלילה התפלאתי ובסה"כ המצב רוח שלה טוב. בכל אופן אני אעקוב אחריה ואם זה יקרה שוב אקח אותה לרופא, תודה בכל אופן על ההתייחסות.

נופ18

New member
הייתי בסרט הזה....

גם לי יורד כול חילופי עונות דם מהאף ועכשיו הריי יש חילופי עונות אז כנראה זה בגלל זה אני הייתי אצל רופא והוא אמר לי שזה בגלל זה כול שנה אני סובלת מזה אבל זה רק קורה פעמיים או שלושה אבל כשזה קורה לוקח לדם בערך חצי שעה אם לא יותר לעצור... זה מתסכל...מפחיד...אבל מתרגלים ועוברים את זה כמו גדולים... אם תראי לבת שלך שאת לא נלחצת מהעובדה שיורד לה דם מהאף זה לא ילחיץ אותה גם ולא יצור לה טראומה וכדומה... אם התופעה ממשיכה מעל למספר ימים כדאי שתיפני לרופא... ואז תראי מה ניתן לעשות...לי הוא אמר שזה פשוט יעבור לבד והוא אכן כן צדק....

למעלה