לבת שלי יש קשקשים

looshi

New member
לבת שלי יש קשקשים

בצורה מזעזעת, ניסיתי שמפו מיוחד אבל לא עוזר הבעייה היא שזה מגרד לה מאוד ואי אפשר לעשות לה שום תסרוקת אחרת חוץ מקוקו מכיוון שרואים את הקשקשים והיא מתביישת <אין לה כינים בוודאות בדקתי טוב טוב זה בפירוש קשקשים> אנחנו גרים באיזור שהאקלים בו מאוד מאוד קר הרבה מתחת לאפס וייתכן וזו הסיבה השאלה היא איך לטפל אני זוכרת שהיינו שמים שמן זית עם דבש ועוד משהו על הראש האם זה היה בשביל קשקשים? למישהו יש רעיון דחוף דחוף דחוף ד"א הילדה בת 9 תודה

ה מוזה

New member
בהחלט שמן זית

לא ידוע לי לגבי הדבש אבל בהחלט שמן זית מסיר קשקשים את יכולה למרוח לה את הקרקפת והשיער לעטוף בכובע/מגבת , כמה שעות או לילה ובאמת רצוי לשטוף עם שמפו עדין אולי אפילו רק עם שטיפות במי רוזמרין [ בלי קשר לכינים רוזמרין טוב לשיער] ובטח יעלו כאן עוד טיפים ועצות לקשקשים בטוחה שתוך מספר ימים היא תוכל לפזר את השיער ולא לסבול מהגירוד ולהתבייש תנסי את שמן הזית פעם,פעמיים ותראי שיפור
ותבואי לספר לנו מה התוצאות

ה מוזה

New member
ועוד דבר

במילון המונחים תמצאי עצות טובות לשיער יש גם מסיכה של שמן זית דבש וביצה [ לא יודעת האם זה לקשקשים ] מה שכן כתבו כאן בעבר תרופת סבתא לקשקשים .שתי כפות מיץ תפוח [טבעי] עם 2 כפות מים חמימים ועסו את הראש. השאירו ל- 10 דקות, ואחר כך שיטפו את השיער. חיזרו על הפעולה 2-3 פעמים בשבוע עד להיעלמות הקשקשים. בהצלחה

iditush11

New member
את בטוחה לגבי השמן זית?

זה לא שומני מידי לעור הקרקפת? כי הריי שמן רק מגביר את יצור הקשקשים יותר, זה עד כמה שידוע לי. השמפו הכי טוב נגד קשקשים זה של האד אנד שולדרס, אני בתקופות קשות שהיו לי טונות של קשקשים הייתי משתמשת בו וזה ממש עזר. ויש גם שמפואים רפואיים שאפשר לקנות בסופר פארם כמו ניזורל שגם אמור לעזור. וגם שטיפות רוזמרין וחומץ כמו שהמוזה המליצה לך כאן.

ה מוזה

New member
שמן זית

בריא מאוד לשיער , לקרקפת וכן,אני בטוחה לגבי שמן זית כטיפול לקשקשים מניסיון :) והייתי נמנעת במיוחד עם ילדה בת 9 משימוש במוצרים המכילים כל מיני דברים כימיים כגון שמפו נגד קשקשים , הכי טוב לנסות קודם את הדרך של סבתא ומדגישה שזה לא חומץ , אלא מיץ תפוחים טבעי סחוט טרי ישר מהתפוח

iditush11

New member
אהה אוקיי, חידשת לי../images/Emo140.gif

תודה לך, לא ידעתי לגבי השמן זית שהוא אכן טוב נגד קשקשים. אבל השמפו ההוא של HEAD AND SHOULDRES ממש מעולה נגד קשקשים ואני לא חושבת שישנה מניעה להשתמש בו על ילדה בת 9. אחי הקטן השתמש בו במשך שנים בגלל שסבל כמוני מקשקשים, והוא בסדר.

Negyot

New member
תוספת לשמן זית

בינתיים, גם אם כבר התחלתם טיפול בשמן זית, את יכולה להכניס לבקבוק שמן הזית כמה ענפי רוזמרין ולהניח אותו מול חלון מואר. לאט לאט יווצר שם שמן עם איכויות של רוזמרין שגם הוא מעולה לעור הקרקפת. בהצלחה..

Disney Freak

New member
חייבת להזהיר בנוגע לשמפו הנ"ל

לי אישית השמפו ולא עזר אלא להיפך הבעיה החמירה וזה התחיל מאוד לגרד וכו' בזמן שהשתמשתי בו ו-2 בנות שאני מכירה אמרה שהוא רק עשה להן קשקשים (לא היו להן קשקשים, השתמשו בו כי זה מה שהיה להן ביבת ולשתיהן נהיו קשקשים תוך זמן קצר) מה שעזר לי בסופו של דבר היה שמפו רפואי שקיבלתי אחרי שהלכתי לרופא עור אבל חבל שלא ידעתי כבר אז על פתרון השמן זית

Disney Freak

New member
סביר להניח שהוא ישפיע על אחרים

בצורה שונה (רוב הדעות שאני שמעתי עליו הן שליליות למרות שברור לי שיש כאלו שלהם זה עזר) אבל לדעתי הדבר הכי טוב שאפשר לעשות במקרה רציני של קשקשים למשל זה ללכת קודם על התרופות הטבעיות ואם זה לא עוזר לפנות לרופא מומחה שייתן שמפו רפואי

יצא שמפו חדש נגד קשקשים

יש בו כמה מרכיבים ביחד מה שאין בשמפויים נגד קשקשים אחרים . קוראים לו LOVE LINE .

למעלה