"לב אוהב, אינו טועה"

מיטללל

New member
"לב אוהב, אינו טועה"

בזכות אחותי היקרה, ששמעה את השיר: "ניגע אל החלום" בביצוע של רן דנקר איזה טרליון פעמים, קצת התמכרתי אליו... "זה נגמר זה עבר לתמיד אולי מעגל שנסגר ונשארת חי" (נכון שיר יפה?) יש שם שורה, "לב אוהב, אינו טועה" אתם מסכימים עם שורה זו ? ספרו על טעות שעשיתם "עם (בגלל?) לב אוהב".

דנדוש20

New member
אני לא אוהבת שירים מתקתקים כאלה

אבל זה באמת שיר טוב בעיקר שרן דנקר שר אותו
אני לא מסכימה עם השורה הזאת. אני אפילו חושבת שלב אוהב טועה אפילו יותר. טעות גדולה שעשיתי הייתה לנתק קשרים עם הרבה אנשים ולהקדיש את כולי לאהבה שהייתה לי בגלל שאחרי שהאהבה נגמרה מצאתי את עצמי לבד.

g a z

New member
../images/Emo45.gif

לב אוהב בהחלט מועד לפורענות הרבה יותר. תעיד על זה רונית שחר בשירה "אהוב יקר"- "אהוב יקר לא עצרת אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב"...

לב

אינני צודק או טועה.אין הוא חושב בכלל. ובמידה וגבירתי שואלת האם לב יכול לאהוב משהו או מישהו שיזיק ויפגע באדם שמרגיש התשובה היא בהחלט חיובית.

לא מסכימה.

הלב יכול להוביל אותנו להמון טעויות, כי לפעמים הרגש לא הכי בריא ונכון שיש. ולפעמים גם לא מפרשים את מה שהלב מסמן, אבל זה לא קשור
אה, היו לי רגשות כלפי מישהו, רגשות די חזקים וקצת נתתי לו לשחק איתי בהתחלה, כי לא רציתי להפסיד אותו או כי רציתי לראות אותו וכאלה אבל בוא נאמר, שלמדתי לקח חשוב לחיים, והיום אני הרבה יותר חזקה, יציבה ויודעת לשתף פעולה במשחקים המפגרים שלו, ככה שאני לא נפגעת :]

למעלה