לב אחד קטן גדול

אוריאנט

New member
לב אחד קטן גדול

אני מכירה אותו, את הילד הזה ,את הבחור שהופך אט אט לאיש והוא ,יש לו לב רחב שיודע להתרחב ולקבל אליו כל פניה לעזרה או בקשה. לפעמים המוח שלו מנסה לסרב , לומר את המילה ``לא`` אבל הלב הענקי שלו לא נותן לו. הוא אחד ,שיקום באמצע הלילה להושיט יד ,הוא אחד שיוציא מהפה שלו , אוכל ויתן לאחר. לא פעם ראיתי אותונותן דברים חומרנים לאחרים, לא פעם הואמתאכזב מאחרים שלא מתנהגים כמוהו. יש בו את הנאיביות היפה ,של איך דברים צריכים להעשות ,להראות,להשמע. אני כולי תקווה שהוא לא יאבד את זה. אך מהכרותי, את העולם הזה אחד כמוהו פשוט נבלע. לא פעם, מנצלים את הטוב לב שלו ואת חוסר היכולת שלו לומר לא. אני יודעת שיש לו דרך ארוכה והחיים הם אלה שילמדו אותו. ויהפכו אותו ככל הנראה למשהו קשוח יותר. אני רק מקווה שהוא לא יאבד את הרגישות והחום שיש בו כל כך הרבה. הצפיות ממנו הם גדולות ולא תמיד הוא עומד בלחצים מסביבו, כולם מצפים ויודעים שהוא אחד שפשוט יקום ויעשה. הוא ברבור והוא אחד שצריך לשמור עליו כמו בחממה, כי העולם הזה יותר מדי אכזרי ומלא ברוע. ***בקשה אולי גדולה לפעמים גם זה שנראה חזק צריך עזרה אל תפנו עורףותהיו קשובים גם לצרכים של האחר ,ואותו אחד שאולי פעם הושיט לכם יד, תדעו גם להחזיר חזרה ותראו כמה אושר זה יכול לתת לכם בעיקר.

כמה שזה נכון !!!

לא אוסיף וארבה במילים - כי אמרת הכל !!! רק שהחיים לא ילמדו אותו ואנשים שכמותו אחרת... מי כמוני יודעת.

cxczevik

New member
ואללה ברבור..אני לא יודע אבל

אני נכיר את עצמי ומצאתי את עצמי בסיפורך....הפעם הראשונה שאמרתי לא בגלל שיש לי בעיות מסויימת הייתה אתמול כי באמת לא יכולתי.....הרבה יכולים לומר שהם רואים את עצמם בסיפור אבל לא כולם הם כאלה....אני מזדההה מבכל הלב עם מה שנכתב....הלוואי שלי היו נותנים כבוד ויחס כנה ואמיתי שכזהה...אבל כמו שאומרים:`` מי שטוב טובע....כי אין מצילים שיודעים לשחות סביבו ולהצילו``! זאביק המזדהה ביותר

למעלה