לב אם.

yaffa555

New member
לב אם.

קראתי שהפורום שלך הולך להיסגר ולדעתי זו טעות כי במדית ישראל שחצי ממנה סולים מתראומות למיניהם ..פורום כזה צריך לעבוד בלי הפסקה. חשבתי לעצמי מתוק החוש המסחרי שבי.. איך אפשר לעזור לך שהפורטום לא ייסגר , ונירא לי שעליתי על הבעייה.. ולדעתי עלייך לשנות את שם הפורום כי קשה למצוא אותך לפי השם המתוייג בפורום. אם את מעונינת לשמוע את השות שעלים חשבתי להציע לך פשוט תגידי.

yaffa555

New member
המשך..

שם הפורום הנוחכי הוא בעצם קורא לאנשים הפונים אלייך מהסוך להתחלה . ז"א אם יש נוער שמעוניין לפנות אלייך לא מתייחס לפורום עצמו את פונה להורים ולא לאותם ניפגעים אישית.. ולכן הפורום הוא איטי . ולא כל כך פעיל לצערי אין לי מוסג מה הנוהלים של תפוז לשינוי שם הפורום אבל את חייבת לשנו את שם הפורום. ולהילחם למען שינוי שם הפורום. השמות שאני מציעה אני יכולה לשלוח לך במסר או בפורום עצמו.את תחליתי. סליחה על השגיעות כתיב שלי . אני ממש גרוע בלאיית

לב אם

New member
תודה על האכפתיות

את בהחלט מוזמנת להציע כל מה שלדעתך יסייע לשמירת הפורום. וכמובן, מה שיסייע לו במידה הרבה ביותר זה כניסה קבועה של אנשים לפורום.

yaffa555

New member
OK

הינה מספר שמות לפורום. אונס ובטרודות מין היתמודדות עם טראומה או טראומה והיתמודדות פגיעה פיזית בקטינים ונוער תמיכה לנפגעי אונס ו או טראומה ילדים והורים מתמודדים עם טראומה. השיבה לחיים לאחר משבר. ויש עוד הרבה כגון אלה. מוכנה לעזור .. את עושה עבודה נהדרת והפורום שלך חייב להצליח.

גן חיות

New member
השמות שהכי מצאו חן בעיני:

התמודדות עם טראומה או טראומה והתמודדות תמיכה לנפגעי טראומה ילדים והורים מתמודדים עם טראומה בזמנו כאשר בתי היתה צריכה עזרה, הפניתי אותה לכאן והיא הגיבה "אבל זה להורים - מה יש לי לכתוב שם?" ואם אין לנער/ה אמא שיודעת שזה קיים ושיעזרו גם לה - איך הם ידעו שפה זה מקום טוב גם עבורם?? יפה - כל הכבוד על הרעיונות!!

yaffa555

New member
זה המקצוע שלי

אני הירמתי המון בתי עסק ממצוקת הנפילה ויש לי ניסיון רב של שנים להניע עסקים עובדים ומשאבי אנוש . האירגון והשיווק הם בדם שלי מאז היותי ילדה ואני באמת מקווה שזה יעזור . אין לי מושג בנהלי הפורום ומה התקנון לשינוי שם הפורום אבל אני מאחלת לכם המון הצלחה בהמשך ניהול הפורום בשמות שתבחרו בהם. כולי תיקווה לעזור. השאר תלוי בניהול נכון של הפורום את זה אני אבדוק בהמשך ואמשיך לייעץ ולתת עוד טיפים.

לב אם

New member
תודה על הרעיונות היפים

השמות שקשורים לאונס ומין לא מתאימים כי הכוונה היא להיות מקום פתוח לכל סוגי הטראומה. אשמח לשמוע מעוד משתתפים בפורום את דעתם, לי נראים יותר: התתמודדות עם טראומה ילדים והורים מתמודדים עם טראומה -- אשמח אם את ומשתתפים אחרים תסייעו גם בשיווק וגם בהשתתפות ערה יותר בפורום. אני מאמינה שזכות קיום של פורום היא כאשר לו קבוצה תומכת ומפעילה. בפורום אחר שאני מנהלת (בניק אחר), הפורום ממשיך להיות חי ותוסס גם אם אני לא נמצאת כמה ימים, כאן תמיד יש לי תחושה שאם אני לא אכתוב, שום דבר לא יקרה.

גן חיות

New member
אל תשכחי שהנושאים פה הם קשים

בדרך כלל מי שעבר טראומה כלשהי, או הורה לילד שעבר טראומה כלשהי, קשה לו לכתוב ולדבר על זה. לפעמים הוא גם לא יודע מה בדיוק הוא רוצה להגיד או לחפש. תשימי לב שגם כאשר את כותבת הודעות , למשל, לגבי חדשות איומות - לפעמים זה מקבל תגובות והרבה פעמים לא. להרבה אנשים פשוט קשה לזכור שזה קיים ולהתמודד עם זה. ודווקא בגלל הקושי הגדול - הפורום הזה כל-כך חשוב!!!!

לב אם

New member
גם לי קשה להתמודד אתן

לא במקרה, שתקופה ארוכה לא פרסמתי פה קישורים לחדשות. מה לעשות שאת הדילמה שאת מעלה, אני חיה תקופה ארוכה, והתשובה היא שאם מי שנזקק לא מוצא את הפורום, כי לא יודעים עליו, אז כנראה שאין לו מקום ...

מממאיה35

New member
וגם לפעמים

רוצים מרחק מהטראומה.. רוצים לחיות "נורמלי".. לפחות ככה אני.. מידי פעם נאלמת, האמת, עד כדי שוכחת מהפורום, אבל אני רואה בזה סימן טוב.. שבאמת החיים ממשיכים ואני שולטת בטראומה ולא הטראומה בי.. ואני מחליטה מתי אני בפנים ומתי אני בחוץ.. בכל מקרה תמיד המקום הזה נשאר אצלי ב

גן חיות

New member
את צודקת , אבל...

אם כולנו נרשה לעצמנו לא להיות פה, יהיה שקט מדי ויסגרו. זה בדיוק הבעיה.

מממאיה35

New member
אני בעד

ילדים והורים מתמודדים עם טראומה
טראומה והתמודדות חשוב שהמילה טראומה תהיה בשם, בהיותה מילת מפתח דומיננטית לחיפוש.

yaffa555

New member
כן למשל לעשות כמו שכל בעלי הפורומים למיניהם

doing... you can advitais you forum in different ways.. ]tha problem is i lost my hebrew in a comp[ a soon as i gona gat bake i well be in tuch.

למעלה