לב העיר בחצור הגלילית,סופרסל במודיען

לב העיר בחצור הגלילית,סופרסל במודיען

השבוע מבצע על מרכך כביסה סוד 15 ש"ח - 4 ליטר, ועל בשר טחון. כל השאר כולל צמחי מרפא, וירקות אורגנים- יקר מאוד, כל החנות יקרה. סל קניות עם ההנחות, היה יותר יקר מסופרסל, תשלומים לא יותר מ-2, כי זה בעל בית פרטי אמרה הקופאית. בסופרסל סל הקניות יותר זול ...ויותר תשלומים- אך נעשו קצת לא נעימים... כמה אפשר להתרוצץ מסופר לסופר, להזכיר, שביום ראשון אין בשר טרי ,אז יש בעיה. לעומת זאת אחותי במודיעין קנתה בחצי מחיר שניצלים וקרעיים עוף כשהייתי אצלם השבוע, אבל קצת הזוי היה לי לסחוב בשר טרי לגליל גם במחירים כאלו זולים, ערב טוב אריאלה

kdr

New member
כשהמחירים שלהם יהיו סבירים

זו לא חוכמה להוזיל 2 מוצרים. גם המוצרים שבמבצע לא תמיד זולים. אם עלי לקנות רק את 2 המוצרים הזולים בכל סופר, אצטרך שבוע לסיים את הקניות. סביב הקריות יש לא מעט כפרים שלא משקיעים אגורה בפרסום ופשוט מוכרים בזול. לפעמים קניה של מוצר אחד מחזירה בהפרש את הדלק. לדוגמה: 1 ק"ג טחינה "אל ארז" 32 ש"ח בסופר, 22 ש"ח בשפרעם. לבנה 1 ק"ג מחלבת טמרה 28 ש"ח בסופר, 20 ש"ח בשפרעם. כבר חסכתי 18 ש"ח שמספיקים לדלק ורק התחלתי קניות. בטמרה אני ממלא עגלה בפירות וירקות ב40-50 ש"ח אפילו בפרי זול אותה עגלה הייתה עולה קרוב ל90-100 ש"ח.

פנומן 72

New member
אתה יודע מה ?

אני אעשה איתך ספורט. תגיד לי איפה אתה קונה ואני אלך לקנות שם ואדווח לך את דעתי. גילוי נאות, היות ונכון להיום אני חי בגפי, אז יעבור קצת זמן עד שהמקרר שלי יתרוקן לחלוטין.

kdr

New member
ירכא

יש להם המון מבצעים. אני התכוונתי לסופר שנמצא מעל מרכז המזון, בככר שמאלה וימינה לעליה, אחרי 150 מטר יש עוד סופר.

פנומן 72

New member
יודע איפה זה

לא ידעתי שזה יותר זול. נלך נראה מה יש שם. אגב, קח בחשבון שנסיעה הלוך ושוב היא 50 ק"מ, שזה משהו כמו 4 ליטר דלק שזה בתרגום לכסף משהו כמו 20 ש"ח, וזה לא כולל זמן יקר מאוד. אגב, שאלה, למה אתה עושה את הקניות בשלושה מקומות שונים ? אין איזה סופר שסגרת שהוא הכי זול ומשתלם ?

noa555555

New member
עלות נסיעות

לא מחשבים רק לפי דלק. כשנוסעים ברכב פרטי מחשבים לפחות שקל לק"מ. לידיעה. וזה חישוב מלפני שנים. זה בטח עלה מאז (וזה כולל הכל, כולל אפילו זמן ובלאי מחושב של הרכב והכל) יש לך אוטו חסכוני יחסית.והחישוב הזה הוא רק בתנאי נסיעה אידאלים לגמרי כמובן.

kdr

New member
לפי החשבון שלך

ההוצאה לנסיעה לירכא 50 ש"ח אני נוסע לשם פעם בחודש, קניה של 600-700 ש"ח. אם אני מחשב את החיסכון לפי 3-5 מוצרים ואני קונה כ50-100 מוצרים, הרי הנסיעה מתבטלת בהפרש. עשינו בדיקה בסופר שנחשב זול באזור הקריות, המנהל החביב שלח את הקב"ט החביב לברר למה אנחנו רושמים מחירים, ההפרש לקניה עמד על יותר מ60 ש"ח לקניה כוללת של כ300 ש"ח. חוץ מזה, העובדים שם אדיבים ולא חמוצי פנים. בירכא ובכלל בכפרים כששואלים איפה יש X, העובד/ת פשוט מלווה למדף ולא אומרת "שם ליד הקופות" כשיש 20 קופות או "אני דיילת של Y ולא מתעסקת עם מוצרים של X". וזה במקרה הטוב שהיא מבינה עברית. מבחינת שרות יקח לעובדי הסופרים באזור הרבה זמן ללמוד.

הביתית

New member
מחירים

אצלינו בשוק בטבריה מוכרים תחינה"הנסיך" שהיא פשוט מעולה, 1 ק"ג ב-18 ש"ח.

kdr

New member
היה סופר בשפרעם

שנקרא "ענק המזון", עד לפני שסגר מכר את הנסיך (טחינה טובה) ב12.99 ש"ח, לא פלא שסגר. מאז הייתה עליה גדולה במחירי הקטניות.

פנומן 72

New member
תסביר לי את הקטע של הולמס פלייס ...

אתה יודע שמנוי שנתי להולמס פלייס שהוא כולה מכון כושר (אמנם מאוד מודרני ומפותח אבל עדיין *רק* חדר כושר) עולה איזה 2,500 ש"ח כאשר אם אתה נוסע עוד 400 מ' יש לך קאנטרי קלאב כולל בריכה ועוד אטרקציות - באלף ש"ח פחות. אז למה אנשים הולכים להולמס ? סתם קטע של פלצנות גרידא ?

kdr

New member
יש גם בחינם

במרחק הליכה, בקרית ים יש מגרש עם כל המתקנים כמעט שיש במכוני הכושר והכל בחינם. אתמול דיברו על מכוני הכושר, יש את אלה שמקבלים את הכסף ובזה הסתיים הקשר עם הלקוח ויש את אלה שהמדריך רושם את התוצאות ואחת לתקופה מזמן את הלקוח לשיחה ולהתאמת הפעילות.

למעלה