לב מגן נכנס ל-TUF 16!!

BeniTaz

New member
לב מגן נכנס ל-TUF 16!!

איך אף אחד לא מדבר או מספר על זה?

http://mmajunkie.com/news/30431/the...nveiled-with-32-ufc-welterweight-hopefuls.mma

שימו לב, איפשהו באמצע עם מאזן 0-4. וואו.. איזה כבוד. זה עדיין לפני הכניסה לבית.. הוא יילחם בפרק הראשון או השני ואם ינצח ייכנס לבית.
מין הסתם הקרב כבר נערך מפני שהצילומים לתכנית החלו לפני כמה חודשים. מישהו יודע אם הצליח לעבור?
יש לו פוטנציאל אדיר ללב מגן.. לוחם חיה שמתאמן הרבה זמן בחו"ל.

מרקו בי

New member
וואוו כל הכבוד

נקוה שיצליח יותר מקודמו (פריינטה), צחי שאלת למה לא כתבו, כנראה שלחלקינו ירד הרעל טיפה מmma, אני בעבר הייתי נכנס כל כמה שעות לmmajunkie ודומיו. היום אני פשוט מחכה לארוע ומתעדכן כאן, שזה אחלה מקום להתעדכן

BeniTaz

New member
לא התכוונתי לחבר'ה בפורום

אלא יותר לאנשים שמתאמנים איתו או מכירים אותו.. שעידו הגיע ל-TUF היה גם כתבה בעיתון. שהוא הפסיד עוד לפני שזה עלה לאויר זה הודלף מהר.. הפעם היה דיי שקט בכל קהילת ה-MMA בכלל. נקווה שזה לא אומר שהפסיד.

moich

New member
האמת היא שלא היה לי שום מושג

מענייו שגם אף אחד בקבוצה לא דיבר על זה, אבל מה זה חשוב העיקר שיהיה לו המון בהצלחה, יאללה לבי תן בראש!

BeniTaz

New member
טעות שלי..

שכחתי שה-UFC שינו את הפורמט ועכשיו הקרבות הם לייב והעונה מצולמת "בזמן אמת". רק אני לא יודע אם הקרבות המקדימים גם לייב או מריצים אותם.. פרק הבכורה ב-14.9 אז אני מעריכים שהקרבות צריכים להיות בתקופה הממש קרובה ובפרק הבכורה מריצים אותם.

בהצלחה ללב מגן.. פוטנציאלית לדעתי הוא יכול וצריך להיכנס לבית רק צריך ליפול על הגרלה סבירה ולא כמו שעידו פריינטה קיבל את אסוקדרו ישר על ההתחלה.

BeniTaz

New member
לינקים מאתרי וידאו

או אם בא לך להתפנק 3$ נראה לי מאתר ה-UFC..

למעלה