לב-צור על גרמן

לב-צור על גרמן

ורשפי על בללי איפה? על הלוחות המיוחדים של הרצליה לקראת הבחירות. מקורות הקרובים למנקי החלונות הגבוהים מסרו לי כי עשרות מדענים ממכון וייצמן ומהטכניון באו לאזור השרון על מנת לחקור את מה שהם כינו "הפלא השמיני". ברעננה שמו עשרות לוחות כאלה. העובי הראשוני שלהם היה 10 מ"מ (מדוד) ועתה לאחר חודש בדיוק עלה העובי שלהם במחצית עשירית המילימטר. לעומת זאת, הלוחות של הרצליה התעבו באלפי אחוזים. יודעי דבר מספרים על שני לוחות הנמצאים בגבול הערים - העובי של זה מרעננה 10.0001 מ"מ ולעומתו העובי של זה מהרצליה הוא כבר 45674.77 מ"מ - והוא מכפיל עצמו של שעה. מסתבר שאין כל קשר לקרקע או למזג האויר זה משהו שקשור בתחום המוניצפאלי, בתרבות החיים, ובגורמים חברתיים עלומים. אחת מהתוצאות (הסודיות ביותר) של המחקר היא שהלוחות של הרצליה - אשר לבחירות לא מועילים עקב תרבות ירודה של של אלה המשתמשים בהם, יושיעו את עם ישראל מכיוון אחר. מיד לאחר הבחירות, בכוונת מערכת הביטחון להעביר אותם לקו התפר להשלמת גדר הביטחון. עד אז הם כבר ישקלו מאות טונות, יהיה להם חוזק פיזי של סגסוגת טיטאניום / אוראנים - והם יהיו עמידים פי 77.3 מיציקות הבטון. אז מי אמר שמנגנון גרמן לא תורם לנו??

eopeace

New member
התולים בפראות

הרי התולים בפראות הם פחות או יותר כל המועמדים והרשימות פרט למטה יעל גרמן שתולה על החלק היחסי המוקצה לו בלבד בכל קבוצת לוחות. כל המועמדים והמטות אגב קיבלו מכתב מהשופטת דורנר, יו"ר ועדת הבחירות המרכזית שמודיע כי יש לנהוג כחוק וסעיפי חוק עיקריים בנוגע לתעמולה. כמו כן, הובהר כי מי שלא מדביק על השטח שהוקצה לו עובר על החוק. אני שמח שאתה תוקף את יעל גרמן על פעילות לא חוקית של המועמדים מולה - הרי זה מן הסתם הכל באשמתה.

בהרצליה ההיסטריה בשמים

הרבה מועמדים וראש עיר מאוד שנויה במחלוקת (וגם כפי שאנו מגלים לאחרונה מאוד היסטרית) וזה מבטיח התלהטות האווירה כאן לקראת הבחירות. שימו לב שזה פורום השרון ובמה דשים כאן כל היום? - על גברת אחת בלבד. לא שומעים על המועמדים האחרים בהרצליה, לא שומעים על המתחרים בערים האחרות, מדברים רק עליה. כנראה יש הרבה מה להגיד עליה. אצל לא מעט אנשים זה פורקן תיסכול על תיפקוד העיריה במשך 5 השנים האחרונות. כאן נכנסים תושבים לא מרוצים ומולם מקפצים חבורת יחצנים שלה שרק מלבים את הרוחות. עוד חודש העסק יירגע. היא תחזור לעשות מה שהיא רוצה (עם הכסף שלנו) ומי שישאל שאלות יקבל מכתב יפה מאת עורך הדין שלה.

eopeace

New member
בחירות בהרצליה

אני שמח שגם האופק שלך צר ואתה מצטרף לחגיגה - איזה כיף לצעוק על ראש העיר ועל יחצ"ניה. ובכן, לשמוע על מועמדים אחרים תלוי בהם ובתומכיהם - אי אפשר לבוא ליעל גרמן בטענות על זה שלא שומעים אותם. אני מצטער שאתה רואה אותי כמי שמחמם את האווירה - כנראה שאתה מעדיף אווירה קרה שבה צועקים על אדם אבל אסור לשמוע תשובות. לי אכפת מהעיר ומהאנשים בעיר הזו. בין השאר, אכפת לי מראש העיר - בגלצל שאני מכיר אותה ומכיר את עבודתה בחמש השנים האחרונות. כל עוד ימשיכו ללכלך עליה כאן, אני אמשיך להגן עליה. ולגבי כספי הציבור - יעל גרמן היא היחידה שחושבת על כספי הציבור לפני שהיא מוציאה אותם ולא חושבת על עצמה.

הודעה רשמית מממך...

חזון אחרית הימים הגיע- מר איל אורון, מועמדנו למועצת העיר, הודיע באופן רישמי שהוא דובר של גרמן יקירת הפורום. ואני מצטט:"כל עוד ימשיכו ללכלך עליה כאן, אני אמשיך להגן עליה." יפה איל, דובר מצויין אתה,אבל נכשלת בתפקידך, ידידי, אנשים לא מתכנעים וממשיכים לבוא כל יום בעיות, תלונות וקיטורים על ממלכת גרמן, מתי תבין שהמלכה גרמן היא כישלון צורב, שצריכה לעזוב את תפקידה, ויפה שעה אחת קודם!

eopeace

New member
כל הודעה ממני היא רשמית...

אני מצטער לאכזב אותך אבל כדאי שתתכונן לזה. עוד חודש ויום יעל גרמן תבחר לכהונה שניה כראש עיריית הרצליה.

נכון סיכוייה גבוהים

אבל האם אתה תבחר,להזכירך יש המון רשימות למועצת העיר (כמה במדויק?)-האם גרמן תכניס שוב 8 מנדטים ? לא נראה לי בין 3-4 מנדטים, אז תכין לעצמך תוכנית חלופית... טיפ-מה דעתך להחליף את טובה'לה כמ"מ יו"ר ועדת החינוך העירונית ו\או להתמנות כדובר אישי ליעלי או לקבל את משרת האמון השניה של גרמן-נהג... חשוב על זה, כי למועצה לא תכנס במהרה (אלי במשך הקדנציה, אך אני ספק אם מישהו מהמקומות הראליים יפרוש...)

eopeace

New member
אל תאגה

אני מתכוון לכהן במועצת העיר הזו - אבל חבל על ויכוחים מעין זה. עוד חודש הבחירות וכולנו ניווכח בתוצאות.

מסכים איתך

בוא נחכה לתוצאות וניוכח כולנו למה החליט הציבור ההרצלייני. יש הבדל בין כוונה לדמוקרטיה. גם אני לי בכוונתי לשמש כסגן מנהל בי"ס, האם ימנו אותי לתפקיד?

Jas Per

New member
הסיבה היחידה שלא תכהן

בתפקיד שכזה הוא חוסר ההתאמה המשווע שלך לתפקיד שכזה. תפסיק לחפש מי להאשים בכל דבר. תסתכל לתוך עצמך ותבודד את הסיבות האישיות/פנימיות לכשלון, במקום מיד "להשליך" את האשמה על הגורם שקל ביותר להאשים אותו.

mbr10

New member
עברית רבותי עברית

נראה שכלכך אכפת לך ואתה נרגש לא הבנתי את המושג מתכנעים?, לגופו של ענייןהאם תמשיך לכתוב גם אחרי כשלונכם הצורב ביום הדין, האם אתם מוכנים באמת להשתתף בחשיפת האמת? אז בו וספר לנו מהו תקציבכם ואנא במקום לזעוק על בזבוז כספי ציבור גלה לנו מהו הייקף התקציב ומהיכן כל כך הרבה תרומות שהרי אנו מודעים לעלויות בשוק של שלטי ענק. וגם כמה עולה הסיור בנוה ישראל עם חלוקת הסוכר בחינם?????????. כל תלמיד מתחיל ולא סטודנט חלילה יודע שכאשר המתמודד בלחץ הוא מפריח באוויר לעיתים ססמאות ולעיתים התקפות שאינן קשורות אך להתמודד עם המציאות חלילה, אז אנא השתדל נא לא להחנק מההפרחות וענה לעניין.

תשובה לא לעניין ולא מספקת

זה שאתה מעריץ שלה כבר ראינו ולא נכנס לזה. במשך השבועיים האחרונות אני מציץ כאן בערך אחת ליומיים וכל פעם מוצא אוסף של שאלות מעניינות שנשארות ללא מענה. מצטער אבל התשובות החלקלקות שלכם לא רק שלא נותנות תשובה אלא מעוררות אצלי יותר סקרנות. כי אני מבין שיש לכם הרבה מה להסתיר. לפני בערך שבועיים ביקרה בפורום המקביל אורית רישפי ונתנה תשובות לשאלות. למה שראש העיריה לא תופיע כאן ותגיב לכל מיני דברים שהועלו כאן. למשל: מהם ההסדרים הגלויים והחסויים (הכי חשוב) עם ש"ס מינויים שנויים במחלוקת בעיריה התחייבת בזמנו בפירסומות שלך - עם הפנים לתושב. מה את מתכוונת לעשות בקטע עצוב זה בעתיד. שקיפות מלאה בפעולות העיריה. כיום פקידים מקבלים החלטות, אין תיעוד אין פרוטוקולים ורק מיסוך בפני תושב מתעניין. הקצאת קטעים בגינות ציבוריים עבור בתים פרטיים. מכתבי איום לעיתונאים ששואלים שאלות בנושאים מוניציפליים. ובטח יש עוד שאלות רבות. אינני רוצה שאתה תענה על שאלות אלו כי את המעשיות שלכם כבר ראינו. רוצים תשובות מפורטות, מחייבות ובלתי מתחמקות של ראש העיר עצמה - שתצא מתחת לשמלה הגדולה של הדוברים והיחצנים ועורכי הדין. או שהיא ממשיכה לצפצף עלינו בגדול. דרך אגב שמעתי כי רישפי הזמינה אותה לעימות חזיתי. אני מקווה שתקבל את האתגר ותעיז לצאת משימלת הדוברים המחפה עליה. אני רק מקווה שאורית תבוא עם השאלות המתאימות. אבל אני חושש שבמקרה כזה הויכוח יהיה על חינוך, נושא ששתיהן בקיאות, בתור מורות, ולא על הניהול הלקוי והביזבוזים הגדולים.

eopeace

New member
תשאל אותה בעצמך

אם תשלח אליה אימייל ([email protected]) היא תענה לך על כל שאלה שתשאל - תנסה. נכון לעכשיו היא לא צפויה להשתתף כאן בפורום למיטב ידיעתי. יש לה דברים יותר חשובים לעשות. לגבי רשפי - זה באמת מצחיק - רשפי, לראש השנה שולחת לתושבי הרצליה כפפות אגרוף. ראשית, כפי שכבר אמרתי, זה מצביע על נטייה לאלימות, לדעתי, שלא ראויה לראש עיר. שנית, העניין של הכפפה - לא בכפפת אגרוף מקורו - השימוש בכפפות אגרוף מחזק את שאמרתי. בנוסף, לצפות שברגע שרשפי מראה כפפות אגרוף יעל גרמן תקפוץ לדום ותרוץ אחריה זה באמת מצחיק. יעל גרמן ראש עיר - ועושה עבודה מצויינת. היא לא צריכה לרוץ אחרי רשפי. חשבתם, אולי, שהיא משתמשת בכלי הזה בגלל שהיא לא מגיעה לשום מקום? היא מפציצה את העיר במודעות בלתי חוקיות - וכל האחריות חלה עליה, שלא יהיו לכם ספקות, ועכשיו היא צועקת עימות עימות; אולי זה בגלל ששום דבר לא מצליח? תושבי העיר יודעים יותר טוב הם כבר הכירו את בעלי האינטרסים הצרים. הם יבחרו שוב ביעל. בכל מקרה, כמו שאמרתי - תשלח לה אימייל- היא עונה אישית והיא תענה לך על כל השאלות.

mbr10

New member
הזמנת רשפי

שלום לך אופק רחב אני חושב שכדאי שתתקשר למטה של גרמן ותבקש להשתתף בחוג בית שהרי גרמן מצליחה לקיים אותם ערב ערב אבל רק חוגי בית שנעים בין 20 ל 60 איש ולא כנסים כמו של האחרים שבאים אליהם בין 4 ל 10 איש. אז כשתגיע ותשאל שאלות אמיתיות מתוך כוונה לקבל תשובות אמיתיות כפי הנראה תופתע!!!!. בכל מקרה כנראה שזה מה שידידתנו רשפי מסוגלת לזמן ראש עירייה לעימות בסגנוןקרב תרנגולים או אגרוף, או שמא אולי להתפלש בבוץ ולמרות שערות??זו המועמדת שאתה רוצה בראשות העירייה שלך כי בשלי בוודאי שלא, תגיד אולי אתה יודע רשפי והאחרים הצליחו כבר לעבור את החד ספרתי בסקרים???????. במידה ותחליט כן לבדוק את סיפורי הסבתא של האחרים אז במטה גרמן יספקו לך תשובות וגם הוכחות. גרמן אומרת גם טעיתי כדאי ללמד את האחרים להשתמש במילת גנאי זו, או שמא אלה שלא עשו לא טעו. אומרים שרק אלהים לא טועה אך אני חייב לומר לך שמהתבוננות במה שקורה אצלנו בעיר ומלראות חלק מיצירותיו אני חייב לומר לך שגם אלהים לצערי טועה ובגדול

כמה אופייני

"אז כשתגיע ותשאל שאלות אמיתיות מתוך כוונה לקבל תשובות אמיתיות כפי הנראה תופתע!!!!." ראש עירייה מכהנת, החושבת שהיא זכאית לכהן עוד קדנציה, היא גם שופטת אם השאלות הן שאלות אמת - ובהתאם להבנתה את האמת היא מחליטה אם לענות. ואנחנו חשבנו שכל אחד זכאי לתשובה הוגנת, ואנחנו לא ידענו שהגברת הנכבדה קיבלה מינוי של שופטת, וגם איננו חושבים שמערכת יחסים בין תושבים, עיתונות ועירייה הם חלק מדיון משפטי מתמשך. בקיצור עם כאלה סניגורים כמו mbr10, אין צורך בקטיגור - זוהי בדיוק מהות המחלה הקשה בה חולה מנגנון גרמן, מחלה קשה שאם לא נרפאים ממנה ממנה אחרי חודש חודשיים - היא מתפתחת למחלה חשוכת מרפא, ועתה, לאחר 5 שנים של נסיגה קשה, חייבים, ח-י-י-ב-י-ם להחליף.

mbr10

New member
כרגיל

תשובות אין!!!!!!!!! אך ברצוני לומר לך דבר מה, אני מעדיף להיות חולה חשוך מרפה עם גרמן מאשר בריא עם חבריך

לשמחתי, לא כולם כמוךִ

ואני מאד מקווה שעד הבחירות גם אתה לא תהיה כמוך. האדם הוא יצור לומד, ולכן סביר שעד הבחירות יירד האסימון לרוב המכריע של הציבור.

mbr10

New member
אתה צודק

לכולם יירד האסימון ואז יבינו מי באמת עושה ומי מפריח בלונים שאינם קשורים, למי חשוב הכסא והכיס הפרטי בלבד. לפחות אנו יודעים שכאשר יעל תמשיך מכסאה לקדנציה נוספת היא תדאג גם לאנשים כמוך ואגב תתאמן לבלוע את הכובע עם הקסקט

למעלה