לב רחום

לב רחום

שוב שלום לך 1 לצערי איני יכול להסכים איתך שהורים אינם אחראים למה שקורה מחוץ לכותלי בתיהם (הגדרת החוק) 2 החינוך באילת נמצא במגמת עליה נכון שצריך להמשיך להשקיע ולשפר על מנת לקדם 3 תסכים איתי שלפני הרמת ידיים והגשת היתפטרותי עלי כניבחר ציבור לעשות את המקסימום בכדי לאשר דרישת תקציב זה (כל האמצעים כשרים)ומבטיחך שאיני מיתכונן להאחז בקרות המיזבח כמו כמה מעמיתי למועצה באים לא תיצלח דרכי אתפטר!

yossits

New member
רוני לך הביתה

רוני אני יודע שאתה ספר מצויין ופעם המספרה שלך היתה מספר 1 בעיר אבל לא כל ספר מצויין כשלעצמו הופך להיות איש חינוך מדופלם, לצורך זה דושה השכלה רחבה מינימום תואר שני, תפסיקו לצייר את מערכת החינוך כהצלחה העובדות מספרות דברים אחרים כגון: שיעור הנטישה מבתי הספר עולה, רמת האלימות מרקיעה שחקים, ההשכלה של רוב המורים באילת לא מתאימה לדרישות של גן ילדים ברמת השרון, ובתי הספר שלא שייכים למערכת החינוך פשוט משגשגים עקב מעבר תלמידים אליהם. אז רוני במקום לבנות תקציב לתחום שאינך בקי בו חזור לפנים ולרולים ולמספריים שאתה כלכך אוהב ואם משעמם לך בלילה קפוץ למועדון האופרה לשתות משהו

mivzak

New member
צודק גם צודק

הלוואי ופעם אחת יתמנה בעיר הזאת אחראי על החינוך שהוא גם מוכשר לכך, לצערי דווקא בתחום הזה אנחנו נופלים שנה אחרי שנה ושלא יטעו אתכם במיספרים רמת הזכאות באילת גדלה משנה לשנה משום שהתלמידים החלשים פשוט לא מגיעים לסטטיסטיקה הם נושרים הרבה קודם וחבל, שיעור הזכאות באילת דומה לשיעור הזכאות בעיירות הפיתוח וחלקם אף עבר אותנו האם אנו רואים את אילת כשדרות או ירוחם או אופקים רק עם בתי מלון וים?

אני מצטרפת

כמורה ותיקה במערכת החינוך אני מצטרפת בכל ליבי לכתוב דלעיל ספר מקורו בספריה ודיה לחכימה (זה לא אתה לצערי) ברמיזה. למד לכתוב בלי שגיאות בושה וחרפה למערכת החינוך בעיר ! צא ולמד כיצד מתנהלת מערכת החינוך בכרמיאל לדוגמא או סתם באור יהודה ואז תוכל להפיק לקחים. כל תצוגת האחוזים של מנהל החינוך החל מזמנו של דרורי גניאל מעוותת ואינה נכונה. סתם מנסים ליפות את הדברים. כדאי שתתיחסו לניתוח הנתונים של משרד החינוך שהוא הנכון.

עירית היודעת הכל ..

לתקוף להאשים זאת התגובה הכי קלה .. נכון ? אם אני לא טועה ,גם מורה בישראל אחראית על חינוך הילדים ,למורה בישראל צריך להיות אכפת מילדים ולא רק מתלוש משכורת שביתות .. אני חושבת שחינוך ילדים מגיע מבית הספר ..אם מורה מחנך טוב אז הילדים לומדים טוב . ראיה לכך ביום שישי ראיון בחדשות עם מחנכים פרטיים תמוהה בעיני שדווקא אותם תלמידים כן מצליחים לעבור בחינות בגרות ועוד בציונים גבוהים ? מאוד נוח להאשים אחרים , אבל כמו שתמיד שואלים מה את עשית בשביל החינוך ? ועוד משהו , בתור מחנכת הייתי מצפה ממך לקצת יושר והגינות ואין צורך להעליב אנשים אחרים , במיוחד אם את חושבת שהם לא היו בסדר , יש צורה להעביר מסר . מקווה שגם אותי לא תשפטי , אני לא מורה . שיהיה לך ערב טוב .

bennysnuba

New member
תפסיקו להשמיץ את רוני

לרוני היו כמה תפקידים שאותם עשה בהתנדבות כחבר מועצה וזה דפק לו את הפרנסה מהמספרה עד שצריך היה לסגור. כשהיה הממונה על אגף ההנדסה ישב ולמד את חוק את חוק התכנון והבניה כך שאף אחד לא יכול היה לעבוד עליו וזכה להערכת מחלקת ההנדסה. הוא השקיע הרבה מאד שעות ללא תמורה. כשהיה ממונה על אגף התיירות השקיע הרבה שעות והגיע לתוצאות אבל הפרנסה שלו נפגעה. עד כמה שאני מכיר אותו, אני בטוח שגם את נושא החינוך ייקח ברצינות ואפילו שאינו איש חינוך הוא יגיע לתוצאות. לא הוגן להפיל עליו בעיות של כמה שנים אחורה צריך לעזור לו לטובת העיר.

mivzak

New member
רוני הסופרמן

אכן לפי דבריך רוני פשוט עילוי אבל לא כדאי שרוני יתעסק במה שהוא יודע וזה לגרום לאנשים להיות יותר יפים, ולתת למהנדס בניה או לאדריכל את תיק ההנדסה, לא יותר הגיוני לתת לאיש תיירות וותיק או מלונאי שמבין קצת בצרכים המיוחדים של התיירים להיות מחזיק תיק התיירות אילו אנשים היו נבחרים לפי כישורים והשכלה אילת היתה במצב אחר לגמרי.....

poza

New member
חברי מועצה=חברי כנסת האמנם?

אנו כנראה מצפים יותר מידי מחברי המועצה ומרמתן המקצועית. בעשור האחרון ואולי קצת לפני, נוכחנו באילת לדעת כי כמעט בכל התפקידים שמחזיקים חברי מועצה, תיירות, חינך, תרבות, הנדסה ועוד, מכהנים אנשים שאינם מתאימים לתפקיד. לדעת רבים מהתושבים ואין להם את הרגישות המתאימה למלא תפקיד זה או אחר. אבל, למה אנחנו מתלוננים, כאשר חברי כנסת ושרים מתמנים אף הם על פי מפתח סייעתי או על פי: רמת ההתחנפות, שוחד, שחיתות וליקוקים (מחק את המיותר. וכך זכינו בעשור האחרון לכל מיני חברי כנסת ושרים שקבעו והשפיעו על מהלך חיינו. זוכרים את אפרים סנה בתור שר תחבורה שהסב נזק כבד לאילת. זוכרים את שמעון פרס השר לפיתוח אזורי שרצה למכור אותנו ואת התעשייה שלנו לירדנים, ויש אחרים וטובים. אני כבר לא זוכרת. בקיצור, לרוני בן שושן יש במקרה הטוב שנה עד לבחירות במהלכה ינסה לעשות מה שאפשר, או שיתפטר או שיפוטר, או שפשוט ביום בהיר אחד הוא יוחלף. אגב, מישהו יודע או זוכר מי מחזיק תיק התרבות, התיירות, הרווחה. כבר הרבה זמן לא קראתי במקומונים שום דבר עליהם. שלכם פוזה

לפוזה: מחזיקי התיקים

שאלת מי מחזיק את התיקים? הא לך: את תיק הרווחה מחזיק חבר מועצת העיר סטניסלב שפלסקי שמחזיק גם את תיק השכונות את תיק התרבות מחזיקה חברת מועצת העיר מטעם מר"צ פסיה ארוך. ואת תיק התיירות כמדומני מחזיק כבוד ראש העיר מאז נישל את חבר מועצת העיר, מוריס גנון מאחריות על תיק זה לפני כשנה בערך...

המידע

New member
מיבזק רואים שאתה

לא בענינים מי מחזיק תיק התירות היום ויועץ ראש העיר לעניני תירות יטיפש מר דקס לך תעשה שיעורי ביית

mivzak

New member
המידע

תודה על המחמאה, אכן לא ידעתי שדקס מחזיק את תיק התיירות ואם הדבר אכן נכון אז יש צדיק אחד בסדום..סליחה באילת

למעלה